Outfit: Favoriete roze sweater en nieuwe accessoires!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe outfit post. De afgelopen tijd heb ik namelijk een hoop leuke aankopen gedaan én een aantal oude favorieten ontdekt. Onlangs kocht ik een winterjas en twee paar nieuwe laarzen. Ook investeerde ik in nieuwe accessoires, waaronder een heleboel mooie oorbellen. Maar ik ging ook ‘shoppen’ in mijn eigen kast en daardoor herontdekte ik mijn favoriete roze sweater! Kijk je mee?

roze sweater
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ‘s winters leef ik echt in truien. Gelukkig heb ik inmiddels genoeg sweaters om mee te variëren, want anders ben ik er gauw zat van :p. Vorige week droeg ik mijn favoriete roze sweater weer eens, hij blijft leuk! Ik kocht ‘m geloof ik twee of drie jaar geleden bij Pull&Bear, maar hij is nog steeds mooi. Extra leuk is dat je ‘m ook off shoulder kunt dragen, omdat hij een lage rug heeft.

roze sweater
Sterretjes oorbellen – ComeGetFashion / Roze sweater – Pull&Bear / Riem – ComeGetFashion / Leer look broek – Noisy May / Laarzen – Deichmann

roze sweater
Sinds ik deze nepleren broek van Noisy May heb, draag ik niks liever! Deze broek zit heerlijk, is makkelijk te combineren en is ook nog eens lekker warm. Ook handig voor regenachtige dagen door het afstotende laagje ;-). Het enige nadeel is dat ‘ie nogal wijd is in mijn taille, daarom was ik nog op zoek naar een leuke riem. Ik heb alleen een zwarte en rode riem, maar ik wilde weleens wat anders proberen.

Bij ComeGetFashion vond ik deze toffe riem, ik vind ‘m echt heel leuk! Hij is vrij heftig, maar daardoor echt perfect om saaie outfits nét dat beetje extra te geven. Ook bij deze outfit zorgt ‘ie meteen voor een stoere twist. Wat ik ook super handig vind is dat deze riem iedereen past, omdat de riem alleen maar uit gaatjes bestaat, haha. Wanneer ik bijvoorbeeld een strak truitje draag in plaats van een sweater, dan kan ik de riem wat strakker doen!

comegetfashion
Ik ben gek op zilver en de laatste tijd is mijn collectie (nep)zilveren sieraden dan ook hard gegroeid. Maar wat nog ontbrak in mijn collectie waren een paar subtiele oorbellen. Je ziet mij meestal met grote, zilveren ringen in mijn oren, maar dat is niet altijd even praktisch. Subtiele oorbellen verdwijnen helaas nogal snel in mijn krullenbos, maar de laatste tijd draag ik mijn haar ook vaak omhoog. Onlangs voegde ik deze schattige sterretjes oorbellen van ComeGetFashion aan mijn collectie toe, ik ben er heel blij mee!

come get fashion
Tot slot mijn nieuwste aanwinst: deze knielaarzen van Deichmann (Duitse Van Haren). Eigenlijk wilde ik een paar enkellaarsjes aanschaffen, maar toen ik deze lange laarzen zag, was ik op slag verliefd! Ik heb al een paar overknee boots, maar niet met een hak. Je begrijpt het al, ik had een perfect excuus om dit nieuwe paar af te rekenen ;-). Eindelijk een paar leuke laarzen waar ik de hele dag op kan lopen! Geloof het of niet, maar deze laarzen zitten heerlijk. En door de hak zijn ze ook nog eens super vrouwelijk. Een van mijn beste aankopen van 2019!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ComeGetFashion

Leef jij ‘s winters ook in truien? Heb jij onlangs nog goede aankopen gedaan?

10 Reacties

 1. 8 januari 2020 / 11:37

  Die trui is inderdaad zo mooi! Ook echt wel in combi met die broek. Het is een combi die jou in elk geval heel goed staat! Ik hoop dat je nog vele jaren plezier hebt aan je trui 🙂
  Nikita onlangs geplaatst…Rouwen in pieken en dalenMy Profile

 2. 8 januari 2020 / 12:24

  Wat een toffe outfit en heerlijke trui! Ik zweer ook echt bij truien in de winter. Vind de combinatie met je broek ook erg tof!
  Jorinde onlangs geplaatst…De ontdekkingen van 2019My Profile

 3. Lieke van Veen
  8 januari 2020 / 14:01

  Die outfit staat je echt leuk!

 4. 9 januari 2020 / 22:28

  Hele leuke outfit! Ik ben ook echt gek op nepleren broeken. Ik draag bijna niks anders meer!

 5. 11 januari 2020 / 19:18

  Wat een heerlijke trui! Met zo’n trui kun je ook geen slechte outfits maken volgens mij haha. Leuke look! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Aliexpress Bargains #09My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge