NOTD | HEMA LONGLASTING NAILPOLISH 814

De laatste ‘Nails Of The Day’ is alweer een tijdje geleden, maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie. Voor mijn verjaardag kreeg ik dit koraalroze, felle kleurtje van mijn zus. Mijn favoriete tint voor de zomer! Ik heb gek genoeg niet heel veel lakjes van Hema in mijn stash, hoewel ze echt een uitgebreid assortiment aan kleuren hebben. Ik was dus erg benieuwd naar de kwaliteit! Kijk je mee?

De lakjes van Hema zijn echt zo herkenbaar, vroeger verkochten ze ook altijd Miss Helen (kennen jullie dat nog!?) en die verpakking was een beetje hetzelfde. Strak, clean, rustig en natuurlijk voorzien van het Hema lettertype. Toen ik dit lakje kreeg moest ik meteen weer denken aan de make-up van vroeger.

Gelukkig is Hema niet stil blijven staan, want ze hebben echt hele goede, mooie en betaalbare producten in hun assortiment. Bijvoorbeeld de Soft Matt Lipbalms die momenteel een grote hype zijn. Hun collectie lakjes blijft zich ook steeds vernieuwen, ze hebben nu ontzettend veel leuke zomerse kleurtjes! Het lakje dat ik kreeg heeft helaas geen bijpassende naam, maar wel een nr: 814.

Tijd voor swatches! De kleur was enorm fel en daardoor wel lastig om op de foto te krijgen. De foto’s van de swatches zijn niet gephotoshopt, zodat je het beste kan zien hoe de kleur in het echt is. De kleur is absoluut niet waterig, maar ontzettend fel, bijna neon.

Ik heb twee laagjes nagellak aangebracht om het dekkend te krijgen. De dekking is redelijk goed, maar ik heb meer lakjes in deze kleur en die dekken beter. De kleur is dus niet heel zuinig in gebruik, omdat ik lange nagels heb en ook nog minstens twee laagjes aanbreng.

Al met al ben ik best tevreden over dit lakje van Hema. Zoals ik al zei is het een van mijn favoriete kleuren voor de zomer, dus een extra lakje komt goed van pas :-). Wel vind ik het erg jammer dat de kleur niet long lasting is, zoals ‘ie belooft. Na twee dagen begint de lak al te chippen. Toch denk ik dat ik de komende maanden nog vaak naar deze kleur zal grijpen!

Wat is jouw favoriete kleur nagellak voor de zomer?

25 Reacties

 1. 13 juni 2015 / 20:10

  Wat een mooie nagels heb je! Leuk kleurtje is het ook. Verder ben ik niet zo'n grote fan van de lakjes van HEMA, omdat ze idd niet lang blijven zitten. Dat vind ik jammer, want ze hebben wel onwijs veel leuke kleuren. Ik draag 's zomers het liefst fel roze, baby blauw of mint groen.

  • 19 juni 2015 / 18:00

   Nee precies dat! Ze hebben echt een groot assortiment. Ik vind ze helaas ook niet heel fijn lakken :-(. Maar hij is wel lekker zomers, love it <3

 2. 14 juni 2015 / 21:07

  Ik ben behoorlijk onder de indruk van deze kleur, heel erg mooi en erg zomers, zelf draag ik toch wel heel graag roze en paarse tinten…

  • 19 juni 2015 / 18:01

   Ik ook! Pastel is een grote favoriet, maar ik houd ook wel van knalkleuren in de zomer. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge