MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 13

Ik wilde nu een keer mijn wekelijkse diary op maandagochtend online hebben, maar ik was het alweer bijna vergeten. En dat is heel gek, want dit vind ik één van de leukste artikelen om te schrijven! En aan de statistieken te zien vinden jullie het ook altijd leuk om even mee te gluren ;-). Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe diary. Ik kocht nieuwe schoenen (yes, again!), ik sloot een project op school af, had een sollicitatie, ik ging patat eten bij een vriend, ik opende mijn allereerste blog-sale en vrijdag kon ik niet op school komen door een heleboel vervelende omstandigheden… Kijk je mee naar mijn week?

Na lange tijd maakte ik weer eens een selfie, haha. Ik maak best vaak foto’s van mezelf, maar vaak verwijder ik ze meteen weer. Lol. Hier draag ik trouwens de lipstick van P2 (ik testte hem die dag), waar je de afgelopen week al een review over kon lezen op mijn blog.
Vrijdag ging ik met een vriendin even wat drinken en zoals wel vaker eindigt dat in een rondje stad. En dat vind ik eigenlijk helemaal niet leuk, want ik kan me echt niet inhouden! Kijken is voor mij niet genoeg. Deze schoenen waren de laatste in mijn maat en ze sloten perfect aan om mijn voet, dat komt eigenlijk nooit voor. Ik besloot ze dus maar mee te nemen en ik denk niet dat ik ze nog terug ga brengen. Ik zal er gauw wat over schrijven!
Mijn lessen begonnen weer, maar tussendoor hadden we ook nog een project lopen. We waren bezig met trendforecasting, ook wel trendprognose genoemd. Het thema van mijn groepje was ‘identiteitscrisis onder jongeren.’ Echt een interessant onderwerp! Ik was verantwoordelijk voor de vormgeving van de boekjes, dus daar was ik twee volle avonden mee bezig. Op de foto zie je het niet heel duidelijk, maar misschien zie je een deel nog wel in mijn portfolio verschijnen!
Mijn bed in Utrecht, waar ik de afgelopen week weer een aantal nachten doorbracht. Ik ging elke keer veel te laat slapen door het project en wat was ik moe! Ik heb toch wel minstens negen uur slaap nodig per nacht, maar dat lukt gewoon echt niet… Eerder naar bed dus komende week.

Poekie doet de laatste tijd heel gekke dingen. Ze slaat de koffiemelk van het aanrecht in de hoop dat het flesje kapot gaat en ze er uit kan drinken (op zich nog best logisch), maar nu wilde ze per se in dit kleine kommetje wasknijpers gaan liggen. Dus hup, knijpers op de grond en zitten maar. Op de foto is ze niet zo blij, want ze komt erachter dat ze veel te groot is en dus niet lekker kan zitten in de kom. Haha.
New shoes! Of ja, ik heb ze al een tijdje. En ik ben echt verliefd op ze <3 Ik schreef er een artikeltje over, die kun je hier teruglezen.

Vrijdag was echt een dramatische dag, qua OV dan. Donderdag had ik trouwens last minute een sollicitatie vlakbij Groningen, dus besloot ik die middag toch terug te reizen vanuit Amsterdam. Vrijdag wilde ik dan een dagje heen en weer reizen van uit Groningen, dat doe ik wel vaker namelijk. Vorig jaar, toen ik nog geen kamer in Utrecht had, reisde ik een paar maanden heen en weer (elke dag). Om 6.00 stond ik op en tegen 07.00 wilde ik de trein vanuit mijn dorpje pakken om in Groningen de Intercity te nemen. Nou, mooi niet. Er was iemand voor de trein gesprongen tussen Groningen en mijn dorpje en de treinen gingen dus allemaal niet. Ik fietste dus weer naar huis en besloot de bus te pakken naar Groningen, ik was immers toch al wakker. 
Eenmaal aangekomen op het station van Groningen bleken de Intercity’s ook niet te gaan. Degene was namelijk gesprongen vlakbij het station, dus hetzelfde traject als de treinen naar mijn dorpje. Lekker handig! Inmiddels had ik de trein van 7.16 al gemist en om nu met de bus verder te reizen… Dan was ik echt pas twee uur later op school! Ik besloot dus maar weer naar huis te gaan, dit maal met de vervangende bus. Om half negen was ik weer thuis en heb ik lekker rustig aan gedaan, niks aan te doen! En achteraf was ik maar blij dat ik niet was geweest, door die stomme stroomstoring in Amsterdam had ik niet eens thuis kunnen komen… En naar mijn kamer in Utrecht, dat kon toen ook niet.

Dit weekend heb ik lekker in huis (bij mijn ouders) gerommeld en rustig aan gedaan, heerlijk is dat af en toe! Ik zocht wat spulletjes uit voor de blogsale, fotografeerde en schreef artikelen voor mijn blog en knuffelde de hele dag mijn cavia’s. Ook absoluut geen straf, haha. 

Sneak peek van een artikel die komende week online komt! Ik heb lekker veel vooruit kunnen schrijven en daar ben ik ontzettend blij om. Die blog-flow begint weer een beetje op gang te komen en ik hoop hem echt zo lang mogelijk vast te kunnen houden.
Hahahaha! Wat is photoshop toch geniaal. Ik kwam dit plaatje tegen op internet en ik heb er echt ontzettend hard om gelachen. Hij is gewoon te droog.

Gisteren was echt een heerlijke luie zondag, zo een als ik ‘m vaker zou willen hebben. Maar ik ken niet veel luie zondagen, geloof me. Mijn ouders en ik deden eigenlijk niks. En ik sliep ook nog eens uit tot 13.00, oeps. Verder heb ik heel veel met mijn cavia’s geknuffeld (zoals eigenlijk altijd wanneer ik thuis ben) en op de foto zie je ze even op schoot bij mijn vader. In de avond ging ik patat eten bij een vriend en kletsten we bij, daarna ging ik weer naar huis om aan mijn blog te werken en hij moest leren. In de avond maakte ik de cavia kooi schoon (het leukste klusje van zondag, haha!), ik douchte en nu typ ik dit artikel vanuit mijn bed. Inmiddels is het alweer 00.00 geweest, tijd om nog even snel wat te eten (ik heb echt honger, haha!) en dan houd ik het voor gezien. 
Morgen wel op tijd uit bed want ik heb een hoop te doen! Ik ga me verdiepen in de opdrachtgever voor school, ik moet een debrief schrijven (ik ben nu alweer vergeten wat dat is) en nog een hoop andere dingen. Zoals mijn belastingaangifte. In de avond reis ik weer naar Utrecht en hopelijk ben ik tegen die tijd klaar voor een nieuwe, drukke week! Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe. X

12 Reacties

  • 3 april 2015 / 13:22

   Ah wat lief, dankjewel! Ik kon ze echt niet weerstaan.. Haha. X

 1. 30 maart 2015 / 11:53

  Wauw, die schoenen die je hebt gekocht zijn heel erg tof! <3

 2. 30 maart 2015 / 15:23

  Wat een leuke foto's allemaal!
  Die schoenen zijn echt mooi meid!
  Liefs lonneke

  • 3 april 2015 / 13:23

   Haha, grappig hè. Het is trouwens een kat uit de buurt, helaas niet van mij 🙁 Dankjewel! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge