FOTOBEHANG MET VOGELTJESPRINT

Nu ik (weer) op mezelf woon vind ik het super leuk om spulletjes voor mijn kamer aan te schaffen, dingen zelf te maken en mijn interieur af en toe te veranderen. Vooral in accessoires wil ik nog wel eens variëren, het kost immers niet heel veel tijd en geld! Het enige wat tot nu toe ontbrak was iets aan de muur, een grote klok of een schilderij bijvoorbeeld. Maar toen ik een mailtje ontving van Posters.nl of ik met hen wilde samenwerken, kwam ik op een nog veel beter idee! Ik wilde een leuk behangetje en koos daarbij voor een vrolijk vogelprintje, ik vertel je er vandaag meer over. Lees je mee?

Op de website van Posters vind je een enorm assortiment aan leuke dingen voor aan de muur. Foto’s op canvas, fotobehang en muurstickers, het was bijna onmogelijk om hiertussen te kiezen! Een behang was iets waar ik wel benieuwd naar was, tot nu toe heb ik alleen tussen geverfde muren geleefd. Na een tijdje gezocht te hebben hakte ik eindelijk de knoop door en ging ik voor dit leuke vogelprintje.
Al sinds ik me kan herinneren ben ik omringd door vogels. In eerste instantie omdat mijn moeder ze zo leuk vindt, maar nu ben ik er zelf ook wel een beetje gek op. Wij hebben in huis ook allerlei nep-vogeltjes – die we niet alleen met Kerst in de boom zetten, maar ook als decoratie op de vensterbank en in de Paastak bijvoorbeeld. Zo leuk en gezellig! De roodborst is mijn favoriete vogeltje.

 

Het fotobehang kwam aan in een grote, stevige koker en zat goed en veilig ingepakt. Ook zat er een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. Het enige wat je zelf nog moet aanschaffen om het fotobehang op te hangen is behang plaksel. Er was alleen één probleempje, ik had het behang laten bezorgen op mijn kamer en daar mogen we geen behang op de muren plakken. Oeps. Na een tijdje kwam ik met een creatieve, snelle en simpele oplossing, namelijk dubbelzijdig tape!
Helaas is het fotobehang nu niet perfect aangebracht, mede doordat er een bobbel in de muur zat. Het fotobehang wordt in twee delen geleverd, op deze manier is het makkelijker om ze recht te plakken. Je moet ze dus wel nauwkeurig onder elkaar aanbrengen, zodat de prints doorlopen. Dit was best een uitdaging, maar het is gelukt! Je ziet nu helaas wel een lijntje, dat is wel jammer. Maar een print van twee meter in één keer ophangen is natuurlijk ook niet te doen.

 

Al met al ben ik heel blij met mijn vogeltjes-behang! De kwaliteit van de print is goed (lees: niet pixelig), de kleur is mooi – een beetje zand-achtig, niet te hard – en het printje staat gewoon enorm gezellig in mijn kamer! Ook werd het fotobehang heel snel bezorgd, ik had hem de volgende dag al in huis. Het is erg jammer dat ik hem niet op heb kunnen hangen op de manier zoals zou moeten, maar als je niet mag behangen is dubbelzijdig tape echt een aanrader!
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Posters.nl
Wat heb jij aan de muur?

18 Reacties

  • 3 april 2015 / 13:24

   Ik ben er echt zo blij mee, het maakt het meteen wat gezelliger en minder kaal 🙂 X

 1. 2 april 2015 / 09:21

  Wauw, wat ziet dat er leuk en gezellig uit, zo'n een strookje behang met een gezellig printje erop! Heel leuk dat je dit hebt mogen ontvangen. Zo maakt het je kamer net iets fleuriger dan alleen witte muren, haha. Fijne review!
  liefs

  • 3 april 2015 / 13:25

   Ja precies, ik wist wel dat er iets miste en nu valt alles helemaal op zijn plek. Het was echt een lege hoek, haha! X

 2. 20 november 2016 / 03:44

  Oude post zie ik, prachtige poster! Iemand enig idee of deze print van vogels te verkrijgen is in rol behang?

 3. Idske
  12 februari 2018 / 16:34

  Dag Niet meer verkrijgbaar schat ik – ik heb heel internet afgezocht – nope!
  Jammer ik vind m ook prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge