BLOGSALE OP MIJN BLOG

Hi! Even een korte update tussendoor, want ik ben eindelijk bezig gegaan voor de blogsale die al enorm lang op de planning stond. Hier wil ik onder andere mijn zelfgemaakte telefoonhoesjes verkopen, maar ik ga nu eerst even rustig van start met… Make-up, kleding en schoenen! Bijna alles wat ik verkoop is natuurlijk wel tweedehands en dus al enkele keren gedragen, de make-up enkel en alleen geswatcht! 🙂 Ik heb er een aparte pagina voor aan gemaakt, wil je even een kijkje nemen KLIK DAN HIER! Daar kun je ook verdere info vinden. Mocht je iets leuks hebben gevonden, hoop ik een mailtje van je te ontvangen!

Ik zal mijn ‘Blogsale’-pagina vanaf nu regelmatig updaten met nieuwe spulletjes. Ik zal dan opnieuw een korte blogpost schrijven met een linkje, zodat je niet elke keer zelf naar de pagina hoeft te gaan (met de pech dat er misschien niks nieuws opstaat, haha). Producten die iemand wil kopen worden gereserveerd (onder voorbehoud), om misverstanden te voorkomen. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en ik hoop gauw weer nieuwe items toe te kunnen voegen aan de pagina. Fijne zondag! X

5 Reacties

  1. 31 maart 2015 / 10:13

    Jammer dat die schoenen maat 38 zijn en geen 40! 🙁 Ik vind ze geweldig! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge