MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 11

Dat was een leuke week! De tijd gaat zo snel dat ik gisteren niet doorhad dat het alweer zondag was… Dus krijgen jullie nu een ‘live’ update van mijn week! Ik had een enorm lang weekend, van donderdagavond tot ehm, eigenlijk vanavond, haha. De eerste dagen deed ik vrijwel niets anders dan slapen en TV kijken en de laatste dagen ben ik vooral bezig geweest met fotograferen voor nieuwe artikelen voor mijn blog. Ook organiseerde ik een fotoshoot en had ik een sollicitatie. Vandaag ga ik bezig voor school en vanavond is het dan alweer tijd om af te reizen naar Utrecht. Kijk je mee?


WAT WAS HET LEKKER WEER! Donderdag waren we al vroeg vrij (rond 13.00) en besloot ik samen met een paar vriendinnen spontaan even een terrasje te pakken op het Leidseplein. Of ja, even… Zeg maar gerust twee à drie uur, haha. Het was er zo windstil dat ik zelfs even mijn jas en vest uit heb gedaan, terwijl ik iedereen in een winterjas zag lopen. Dat was zo bizar! 

Woensdag (oh ja, lekkere volgorde Anna) waren we vrij en bezocht ik samen met een vriendin het Museum van Arnhem voor onze studiepunten. Er was een hele toffe tentoonstelling genaamd ‘Beauty of The Beast’ – nog steeds trouwens, waarin er kunst en accessoires werd gemaakt van dode dieren. Zo indrukwekkend! En zeker een aanrader om nog even te bekijken.

Fotoshoot in de tuin, haha! Even wat nieuwe plaatjes schieten voor de blog. Niet heel fancy, maar soms heb je even niks ander voor handen. Maar goed, jullie gaan gauw meer zien! De laatste tijd ben ik trouwens helemaal dol op deze hoed <3 Het enige nadeel is dat hij nogal groot is en dat is niet heel handig als het hard waait, haha. (Hij is wel heel handig als het regent).

Even een impressie van wat er zoal te bekijken was bij de tentoonstelling ‘Beauty of The Beast.’ Hier zie je een rat waarvan een portemonneetje is gemaakt. Best wel luguber, maar ik vind dit wel veel toffer dan wanneer je zo’n diertje dood aan de kant van de weg ziet liggen. Maak er dan maar wat moois van. Toch? Er waren ook een hoop kettingen te zien (van papegaaien hoofden en veren bijvoorbeeld), een paar opgezette vossen en ook waren er laarzen gemaakt van hoeven/koeienpoten… Creepy!
Mijn ouders gingen woensdag een paar dagen weg en bij Pieces zag mijn moeder deze tas voor mij. Ik vond ‘m een beetje onhandig (zie flap) en ook is ‘t niet helemaal mijn ding. Wel leuk voor de zomer, maar ik investeer toch liever geld in iets anders. Of een tas die ik het hele jaar door zou willen gebruiken.
Donderdag avond kwam ik laat thuis en kon ik eindelijk weer de cavia’s knuffelen. Ik vind het altijd zo leuk als ze je zo enthousiast (met een oorverdovend piep- en fluitconcert) begroeten wanneer je binnenkomt. Vaak is dit ‘ik wil eten’, maar soms ook ‘ik wil aandacht.’ Ahw!

Ik begon donderdag (op het terras) met een latte macchiato, maar al snel kreeg ik het zo lekker warm dat een ijsthee er ook wel in ging. Ik ben echt gek op ijsthee, ik kan niet wachten tot de zomer <3
Die middag wilde ik nog wat CV’s inleveren in Utrecht, hadden de treinen een storing. Typisch weer. Dus reisde ik samen met een vriendin om via Hilversum. Toen was het opeens wel ontzettend koud, haha!
Knuffelen met lieve, dikke Knoepertje! <3

Sinds ik mijn rijbewijs heb denk ik steeds vaker na over een eigen auto. Ik wil het zo graag! Vrijdagavond dacht ik dat het wel even leuk zou zijn om wat rond te gaan kijken op internet. Ik begon rond 17.00 met kijken en rond 22.00 zat ik wegenbelastingen en verzekeringen te berekenen. Pff. En ik wilde gewoon heel even kijken, haha. Mislukt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het best kan betalen, maar ik weet niet of ik er zo hard voor wil werken (ik wil ook nog een leven hebben). Nog even nadenken dus!
Mona toetje! Ik dacht dat ik deze wel op kreeg in mijn eentje. Na een halve zat ik echt propvol, haha. Niks meer gewend. Maar dit is wel écht mijn favoriete Mona toetje.
Rimmel London lipsticks! Ik ga jullie er snel meer over vertellen.

Goedemorgen! Lieve Knoepertje kan zo onschuldig kijken en zitten haha, de schat.
Ik at een tonijnsalade, lekker gezond! En ik had geen zin om te koken…
Autorijden! Gisteren mocht ik eindelijk (voor het eerst) met mijn vaders auto op pad. Het was zo leuk!

Gisteren hield ik een thuis-shoot, haha. Ik bedacht een concept, kocht karton voor de ondergrond en haalde de benodigde ingrediënten in huis. Het ging een food-fotoshoot worden, omdat ik foodstyling ontzettend tof vind. Ik wil er meer mee gaan doen in de toekomst. Dit was eigenlijk de eerste fotoshoot die ik deed buiten school om, gewoon voor mijn eigen portfolio. Trots dat ik mezelf hiertoe kon zetten! Maar het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Op de tweede foto zie je het werk behind the scenes, haha. Het was al met al een hoop geklieder met al die eieren, lol. Rechts alvast een voorproefje van een van de foto’s, ik ga jullie uiteraard snel meer laten zien!
Deze week werk ik op school weer aan onze trend-forecast, heb ik een sollicitatie en gaan er ongetwijfeld nog veel leuke dingen gebeuren! Ik ga mijn best doen. Jullie ook? Fijne week! X

18 Reacties

 1. 16 maart 2015 / 11:25

  Die laatste foto ziet er zo gaaf uit! Wat origineel:) Die cavia is echt te schattig!

  • 20 maart 2015 / 21:46

   Dankjewel! Ik ben ook erg blij met het resultaat. En ik ben dol op mijn cavia's <3

 2. 16 maart 2015 / 11:29

  Oeh tof, ik ben heel benieuwd naar je food fotografie foto's. Goed dat je er inderdaad toe kunt zetten, ik doe naast mijn blog eigenlijk heel weinig wat een beetje aan mijn opleiding gerelateerd is. Nu heb ik trouwens zin in een mona pudding, haha!

  • 20 maart 2015 / 21:46

   Dankje! Ja, het lukt mij ook niet vaak. Maar ik had opeens een leuke en goede ingeving, toen ging het eigenlijk vanzelf. Als je het forceert lukt het helemaal niet… X

 3. 16 maart 2015 / 13:12

  Wat leuk dat je bezig bent geweest met je eigen foto's maken voor je portfolio! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat, want ik vind het er nu al leuk uitzien <3

  • 20 maart 2015 / 21:47

   Super lief, dankjewel! Ik ga het gauw laten zien, ik kan niet meer wachten! X

 4. 16 maart 2015 / 14:03

  Wat een leuke foto's allemaal, gaaf van de food foto's!
  Leuke blog heb je ook meid, ik kende hem nog niet!
  Liefs Lonneke

 5. 16 maart 2015 / 18:55

  Wat lekker op het terras is het zonnetje en je zelf opgezette photoshoot ziet er ontzettend gaaf uit!

  • 20 maart 2015 / 21:48

   Van mij mag het altijd wel zulk weer zijn, heerlijk! Dankjewel. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge