MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 10

Dat was me het weekje weer wel! Met school was ik gelukkig niet druk, maar wel met solliciteren, spullen verkopen en leuke dingen doen. Ik heb een paar keer auto gereden (het ging gelukkig goed!), ik ben wezen shoppen, stappen en ook ben ik begonnen met een workout. Best een lekkere week eigenlijk! En bovendien was het ook nog eens heerlijk weer… Het kan niet beter. Kijk je mee naar de foto’s?


Ohhh wat was het vandaag weer lekker buiten! Ik kon eindelijk mijn nieuwe lente jas aan, ik ben er zo blij mee! Vandaag leverde ik mijn CV in bij twee kledingzaken in Groningen. Ik heb nu al zo’n 20 sollicitaties lopen in Groningen en Utrecht, dus het is hoog tijd dat er eindelijk wat uit komt.

Gisteren kwam ik ‘s middags thuis en genoot ik nog even van het zonnetje in de tuin. Opeens kwam Poekie uit de struiken tevoorschijn, klaar voor een knuffel en een lekker bakje melk. 

Zaterdag ging ik even de stad in en omdat het zo’n lekker weer was besloot ik om een cropped top uit de kast te trekken. Ik vind het niet voor elke gelegenheid geschikt, maar als het goed weer is draag ik ze soms wel. Ik vind ze gewoon heel erg leuk en daar gaat het om, toch? Wel irritant dat ze altijd zo omhoog kruipen (nog meer), haha.

Mijn work out schema! Of ja, ik doe niet alle oefeningen en ik ben zelf een beetje creatief geweest met de aantallen. Mij kennende ga ik dit toch niet heel lang volhouden, maar ach. Soms heb ik er wel even zin in en dan ga ik er ook echt voor. We’ll see!
Zaterdag avond ging ik gezellig naar een vriendin en zij heeft ook een cavia <3 #cavialiefde haha. Later op de avond gingen we de stad in, het was echt een hele leuke en gezellige avond!

We waren pas rond 07.00 (oeps) terug van het stappen en dus ging ik ook pas laat weer naar huis. Bij de bushalte zag ik dit hondje, hij was zo schattig! Maar hij luisterde echt voor geen meter, haha.
Mijn fotobehang kwam binnen, yay! Nu nog even een manier verzinnen om het aan de muur te plakken (behang mag niet op mijn kamer), maar ik denk dat ik met dubbelzijdig tape al een heel eind kom.
De afgelopen week stond in het teken van Marktplaats. Ik heb wel 5 of 6 dingen verkocht, echt een record! Ook deze Nikes (maat 40) staan te koop. Mocht iemand hierin geïnteresseerd zijn, stuur dan even een mailtje naar annajirina@hotmail.nl en wie weet zijn ze binnenkort van jou!

Zaterdag was ik in de Trekpleister, liep er opeens een kat over de toonbank. Haha! Dat was even schrikken. Op de foto ligt hij weer op zijn vaste plekje, zo schattig.
Knuffelen met Knoepertje, die zijn ballen even lekker laat hangen zoals je ziet. Rechts zie je Lex die graag in mijn nek kruipt <3

Vrijdag avond ging ik met mijn ouders even het centrum in en ik kan het dan echt niet laten om even een ijsje (met discodip) te nemen. Heerlijk!
Eindelijk heb ik mijn nagels weer eens fatsoenlijk gelakt. Ik ga jullie gauw meer vertellen over dit mooie kleurtje (en nog meer leuke producten ^^)
Lazy monday morning outfit. Vanavond is het helaas over met de pret en reis ik weer naar Utrecht. School dingen en zo! Op naar volgend weekend zou ik zeggen. Vrijdag heb ik trouwens een sollicitatie hier bij mij in de buurt, ik ben echt heel benieuwd! Fijne week allemaal, maak er wat van! X

10 Reacties

 1. 9 maart 2015 / 19:57

  Nou als je nu geen baan krijgt dan weet ik het ook niet meer ik doe ook tig sollicitaties ! Die lak is echt super mooi

  • 14 maart 2015 / 15:11

   Haha ja he, ik ben er ook wel even klaar mee! Er zou toch ooit iets uit moeten komen. Dankje! X

 2. 9 maart 2015 / 20:20

  Wat leuk die kat in de Trekpleister. Zou hadden wij in het dorp altijd de Bart Smit kat. 😉

  • 14 maart 2015 / 15:12

   Haha ja, zo grappig! Voor mij de eerste keer dat ik zoiets zag. X

 3. 9 maart 2015 / 20:41

  Ach wat leuk, de kat binnen bij trekpleister…Ik zou wel heel raar hebben staan kijken als ik dit had gezien…

  • 14 maart 2015 / 15:12

   Ja, ik schrok er eerst een beetje van, haha! Maar ik ben wel dol op katten <3

 4. 9 maart 2015 / 21:03

  je laatste outfit is lekker baggy ziet er goed uit, ik had altijd een hamster als ik deze foto's zie mis ik ook wel weer een huisdier! haha ik zou ook raar hebben gekeken van die kat!

  • 14 maart 2015 / 15:12

   Dankjewel! <3 Ik kan me geen leven voorstellen zonder huisdier, ik weet niet beter! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge