MLBB #28 | DAGJE SHOPPEN, 2X UIT ETEN EN OP STAP

Is er alweer een week voorbij? Dat ik de diary van vorige week in elkaar zette lijkt nog maar een dag geleden… Eindelijk komt ‘MLBB’ weer eens op de maandag online, planning done right! De afgelopen week was iets rustiger. De temperaturen daalden, waardoor ik wat vaker achter mijn laptop kroop om mijn blog te voorzien van nieuwe artikelen. Ik fotografeerde nieuwe producten, ging een dagje shoppen en twee keer uit eten, ik ging op stap met vriendinnen en voor de rest werkte ik vijf avonden. Kijk je mee naar mijn week?

Hoe kun je op een betere manier je week beginnen dan met een dagje Groningen? Nou, niet dus! De vakantie is ook hier officieel begonnen en dat was te merken. Het leek wel zaterdag… Overal ellenlange rijen bij de paskamers en bij de kassa’s en het was ook nog een prachtig weer. 

Nadat ik aan het einde van de middag zo ongeveer door mijn budget heen was – voor zover je geld van je eigen spaarrekening een budget mag noemen, oeps! -, besloten mijn moeder en ik even koffie te gaan drinken op de Grote Markt. Met uitzicht op de Martinitoren, zie de vorige foto :-).

Ik weet er altijd wel iets uit te pikken tijdens de sale, maar dit keer vond ik echt zoveel leuks… Bij Zara kon ik via de personeelspas van een lieve oud collega korting krijgen (zo lief dat ze dat nog steeds voor me willen doen <3!), ik nam wel 4 hele leuke items mee voor slechts 50 euro. Woah! Niet alles op de foto hierboven is trouwen van Zara, haha #chaoot. Zouden jullie een shoplog willen zien?

Rond 18.00 was ik thuis en verwisselde ik mijn comfy kleren voor een iets meer fashionable outfit: Bershka blouse, Pull&Bear ripped jeans en mijn Bershka wedges.

Wachten op de trein! Ik had er helemaal zin in, ik ging namelijk lekker en gezellig uit eten bij mijn favoriete restaurant in Groningen: De Mexicaan. Volgens mij heb ik er al te vaak over geschreven in mijn diary’s. En ja, ik bestelde weer een taco met zalm, dus dit keer even geen foto van mijn eten :’).

Mijn nieuwe producten van E.L.F. kwamen binnen! Of nou ja, de postbode was al twee keer langs geweest, de eerste keer was er niemand en de tweede keer zaten we in de achtertuin #fail. Lang leve geen bel hebben! Daarom haalde ik vorige vrijdag zelf het pakketje op bij de Jumbo. De review van de vijf producten konden jullie zaterdag al lezen op mijn blog! Vinden jullie het wat, zo’n uitgebreide review?

De afgelopen week was ik alleen maandag en donderdag vrij. De vrije uurtjes besteedde ik dus veelal aan mijn blog, leuke dingen doen en uit eten gaan. Er zijn een hoop dingen waar ik me mee bezig wil houden deze maand, ik hoop dat het lukt naast werken en bloggen…

Donderdagavond was het tijd voor iets leuks: Ik ging lekker uit eten met mijn ouders, zus, haar man en mijn neefje en nichtje. Ik vergeet weleens dat er buiten de stad Groningen ook nog genoeg leuke eetgelegenheden zijn, dat bewees dit plekje maar weer. We gingen uit eten bij Garnwerd aan zee, gelegen in het Noorden van de provincie. Kijk nou wat een prachtig uitzicht!

Het interieur was zooooo mooi, ik was er al eens eerder geweest met de familiedag, maar toen was ik niet binnen geweest. Hier wil ik vaker naartoe!

Het eten was ook super lekker! Geen uitgebreide menukaart, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte voor mij, de eeuwige twijfelaar. Ik bestelde zeebaars met aardappeltjes, groente en… venkel? Het werd opgediend in een soort papiertje en mijn moeder had een krant er onder. Grappig! Wel irritant dat ik daardoor niet heel makkelijk mijn eten kon snijden, het zat nogal in de weg. Ik had toch liever een voorgewarmd bord gehad, want mijn eten was al na vijf minuten koud. 

Een vriendin van me is nu op vakantie en terwijl ze op haar vlucht wachtte, las ze mijn blog. Zo leuk, haha! Ze is niet eens een grote make-up liefhebber, maar ze leest volgens mij wel bijna alle artikelen :-).

Deze zag ik op Facebook, hij is echt te schattig!

Deze kleur is <3 <3 <3. En hij is gewoon bij de Action te koop! Ik schreef er vrijdag een artikel over.

Omdat ik vaak mijn vaders auto mag lenen als ik naar mijn werk ga, was het aan mij om ‘m eens helemaal goed te stofzuigen. Een soort bedankje. Nou, liever dit, dan de auto voorzien van een volle benzinetank, hahaha! Daar gaat mijn zuurverdiende geld… ;-). Helaas stond de aanhanger voor de schuurdeur, waardoor ik niet met de stofzuiger bij de auto kon komen #fail. Ik heb dus alleen de matjes kunnen doen en na het schrijven van dit artikel (zondagmiddag) is het tijd voor een herkansing…

Het pakketje van de 300 volgers winactie #2 ging op de post. Via een random name generator kwam lezeres Zoë als winnaar uit de bus. Het pakketje is dus onderweg, veel plezier alvast met de producten! :-).

De afgelopen week wilde ik veel productieve dingen gaan doen, maar bovenstaande foto doet al iets anders vermoeden… Donderdag was – naast maandag, die ik al had gevuld door te gaan shoppen – mijn enige vrije dag deze week. Woensdag was ik op stap geweest dus je raadt het al: Donderdag sliep ik uit. En dan niet gewoon tot 12 uur nee, mevrouw strompelde om 15.30 haar bed uit. Jawel, daar ging mijn vrije dag! Ik kon me meteen klaarmaken voor het etentje die avond, zoals je eerder in dit artikel al las. Omdat ik bijna elke avond tot laat moest werken sliep ik elke dag tot 11.00 uit. Even wat blogs lezen, dingetjes doen, eten en weer werken! Niet leuk, zo is mijn vakantie echt veel te snel voorbij…

Gelukkig had ik naast werken en slapen heus nog wel wat tijd om te fotograferen ;-). Soms moet je ook gewoon een tijdslimiet stellen voor jezelf, aangezien ik er uren mee bezig kan zijn. Ik fotografeerde onder andere eindelijk mijn nieuwe zonnebril, morgen lees je er meer over!

Vrijdag heb ik met veel pijn en moeite een stapavondje afgeslagen, want zaterdag moest ik echt dingen doen! En ik moest natuurlijk ook weer werken. In de middag ging ik even het centrum van mijn dorp in, want ik had het een en ander echt nodig. Ik droeg mijn oude werkbroek van Zara, haha, die zit zo ontzettend lekker!

Rara, waar ben ik geweest? ;-). Er gingen weer een hoop producten uit het assortiment bij Catrice en ook waren er wat leuke aanbiedingen, dus ik heb wat make-up meegenomen. De foto’s voor het artikel heb ik al klaar! Ik ga er gauw over schrijven, voordat de producten niet meer te koop zijn…

Zaterdagmiddag, voordat ik moest werken, maakte ik gauw foto’s van de producten. En mijn look met de producten!

Zo ziet het er dan ongeveer uit. Bitch resting face, haha.

En zo ziet het er dan uit op mijn camera! 
Na ik dit schrijf is het zondagmiddag. Ik ga straks gauw de auto stofzuigen, klaarmaken, eten en om 16.00 moet ik alweer op mijn werk zijn. Time flies! Eerst vond ik het wel relaxt om alleen ‘s avonds te hoeven werken, maar ik merk nu dat ik de hele dag eigenlijk net niks kan doen… Vooral omdat ik mijn bed niet uit te branden ben de laatste tijd, mweh. Nu je dit leest ben ik lekker een dagje vrij. Donderdag gaat het studenten OV er uit voor een maandje, dus dan zal ik eindelijk aan mijn ellenlange to-do list kunnen en moeten werken. Tot donderdag hoop ik er nog even tussenuit te gaan, er staat onder andere een dagje Duitsland op de planning! Ik hoop dat het nog lukt, want ik moet natuurlijk ook weer werken.
Vonden jullie deze diary trouwens prettig lezen, met een tekstje per foto, of hebben jullie toch liever per 4 foto’s de tekstjes? Let me know! En trouwens, omdat het nu vakantie is en ik zelf ook geen al te vroege vogel ben, komen artikelen nu om 07.00 online in plaats van 06.00. Wat hebben jullie het liefst?!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week, het echte vakantiegevoel is nu wel even weg met dit weer, maar er zijn gelukkig nog genoeg andere dingen om van te genieten <3

33 Reacties

 1. 13 juli 2015 / 07:35

  Leuke diary ! Wat leuk dat je vriendin toch vaak je blog leest ondanks ze niet echt van beauty houdt

  • 15 juli 2015 / 12:01

   Dankje! De wedges zijn nu in de sale – pijnlijk om te zien, want ik heb er natuurlijk de volle mep voor betaald. Haha. X

 2. 13 juli 2015 / 09:41

  Je diary is fijn om te lezen zo! En de tijd vliegt voorbij als je vrij bent, dan heb je nooit het gevoel dat je wat gedaan hebt haha.

  • 15 juli 2015 / 12:01

   Dankje! En ja, dat klopt wel. Al ben ik op een vrije dag vaak wel productiever dan op dagen dat ik 's avonds nog moet werken.. X

 3. 13 juli 2015 / 10:30

  hele leuke diary! Wat leuk & lekker natuurlijk dat je 2 keer een hapje bent wezen eten, en groningen lijkt mij zo'n leuke stad! Ben er helaas nog nooit geweest! 🙁

  Liefs! Evelien

  • 15 juli 2015 / 12:03

   Dankje! Ja heerlijk, daar kan ik echt van genieten. Groningen is zeker een aanrader, ik weet niet of je een studenten OV hebt, maar als de zomerstop voorbij is is dat misschien leuk om te doen? Ik ga altijd dagjes weg met mijn OV, hihi. X

 4. 13 juli 2015 / 10:51

  Leuk weekje! Ik ben benieuwd naar die taco met zalm nu haha.

  • 15 juli 2015 / 12:04

   Dat snap ik wel, haha. Zo lekker! In mijn oude diary's kun je hem vast wel terugvinden, een paar weken geleden was ik er ook, haha #verslaafd. En ik heb ze zelf ook eens nagemaakt, het recept kun je vinden als je 'taco' intypt in de zoekbalk op mijn blog :-). X

 5. 13 juli 2015 / 11:23

  Enorm leuke diary! Als ik ooit in Groningen ben (woon in Maastricht xD), ga ik zeker die zalm taco bestellen 🙂

  • 15 juli 2015 / 12:04

   Oeh ja, moet je doen! Dat is wel een eindje reizen dan, vind ik altijd een nadeel, want dan heb je bijna niks meer aan je dag. Je zou er bijna een weekend van moeten maken, haha. X

 6. 13 juli 2015 / 12:29

  Ziet eruit als een leuke drukke week!

 7. 13 juli 2015 / 15:54

  Leuke diary! Supermooie lippenstift draag je op de laatste paar foto's!

 8. 13 juli 2015 / 17:10

  Wat een mooei schoenen zeg, ik ben verliefd en al dat eten…yummy!

  • 15 juli 2015 / 12:06

   Lief, dankjewel! <3 Ik krijg nu ook weer honger van de foto's, haha. X

 9. 13 juli 2015 / 17:32

  Wat een leuk uitzinde week in fotos…de tijd vliegt inderdaad voorbij, ik evrbaas mije r ook elke keer weer over…en het lakje van LÓreal? geweldig ( sniksnik snotterde snotter, ze hadden hem niet meer hier om de hoek )

  • 15 juli 2015 / 12:06

   Ahhh, balen! Hij komt vast gauw weer in de schappen te liggen en anders hebben ze nog wel andere mooie lakjes :D. X

 10. 13 juli 2015 / 18:23

  Is die l'oreal paris gewoon bij de Action te koop? Wow. Daar heb ik een jaar geleden de volle mep voor betaald, haha, maar dat is zo'n mooi lakje. Ik wil ook nog een keer naar Groningen!

  • 15 juli 2015 / 12:07

   Jaaaa! Mooi is 'ie he. Jammer, maar hij is het geld meer dan waard, toch? Je moet zeker eens naar Groningen gaan 😀 Op stap gaan in Groningen is trouwens ook zeker een aanrader. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge