MLBB #134 | Kerst vieren, personeelsuitje en haar geverfd!

Hoi allemaal! Vandaag is de laatste dag van 2018, echt ongelooflijk… Hoe en waar brengen jullie deze dag door? Ik ben gewoon aan het werk en vanavond ga ik gezellig naar mijn ouders, lekker eten en de oudejaarsconference kijken. Maar eerst is het tijd voor een uitgebreide ‘My Life Besides Blogging,’ waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. De afgelopen week stond natuurlijk in het teken van Kerst, ook had ik een gezellig personeelsuitje en verfde ik mijn haar! Kijk je mee?

kerst
Ik wilde weer eens wat anders met mijn haar en op een dag besloot ik een pakje verf te kopen. Gelukkig kon een vriendin mij die week meteen al helpen met verven, haha!


Mijn haar is nu bruin! Het is een spoeling, omdat ik het eerst eens wilde proberen. Ik merk dat het nu al iets lichter wordt. Ik heb nog geen foto’s kunnen maken met mijn ‘nieuwe’ haar, maar in de plog van vorige week deel ik alvast een sneak peak.

Het jurkje op deze foto droeg ik trouwens tijdens het personeelsuitje, want het thema was glitter! We gingen gezellig met zijn allen eten en drinken, heel erg leuk!


Vorige week zondag was het tijd om een weekje naar mijn ouders te gaan voor de feestdagen.


Deze foto kreeg ik doorgestuurd van een vriendin, ik had nog gauw een van mijn zelf ontworpen kaarten voor haar geschreven! <3


Ik bakte een heerlijke cake samen met mijn moeder.


Deze foto maakte ik een aantal weken geleden bij Inge thuis, toen we gezellig pizza gingen eten. De perfecte cosy Kerst foto, toch! 😉 Ik gebruikte hem om een kortingsactie aan te kondigen in mijn webshop.


En toen was het alweer Eerste Kerstdag, tijd voor een uitgebreid Kerst ontbijt!


Daarna gingen we wandelen bij de Fraeylemaborg, een prachtig landgoed/park vlakbij mijn ouders.


Hier wandelden we ook vaak toen ik nog klein was, leuk om weer even herinneringen op te halen!


Daarna was het tijd voor de Kolonisten van de Prehistorie, mijn favoriete bordspel ooit. Mocht je toevallig nog aanraders hebben voor leuke bordspellen, let me know!


Op Tweede Kerstdag pakte ik al mijn kerstcadeautjes in, want ‘s avonds zouden mijn vriend en mijn broer ook komen eten.


Voilà! Het inpakken is toch altijd het leukste werk :-).


Ook mijn cavia’s kregen natuurlijk een uitgebreid Kerstdiner voorgeschoteld.


Daarna gingen wij aan tafel. We hadden pompoensoep als voorgerecht, altijd goed!


Op ‘Derde Kerstdag’ moest ik werken en ging ik ‘s middags naar huis om pakketjes in te pakken voor Studio Anna Jirina! Er waren met de Kerst een aantal bestellingen binnengekomen vanwege de kortingsactie, heel erg leuk om te merken dat het gewaardeerd wordt :-).


Daarna ging ik lekker onder de zonnebank om mezelf weer wat leven in te blazen tijdens deze donkere dagen… :p Toen was het toch echt tijd om een koopavondje te werken.


Afgelopen vrijdag ging ik gezellig met mijn ouders uit eten bij Four Roses, een van mijn favoriete restaurants in Groningen. In de decembermaand is Four Roses altijd prachtig versierd, echt een feestje om daar te eten!


Nacho’s met quesodip (gesmolten cheddar kaas) en guacemole vooraf. Echt een aanrader, mocht je hier een keer gaan eten!


Als hoofdgerecht nam ik natuurlijk weer de taco met zalm, echt heerlijk!


Ook heb ik weer een leuke actie in mijn shop! Tot en met morgen krijg je bij iedere bestelling een gratis Pizza beanie cadeau! Geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij :-).

Deze week doe ik het verder lekker rustig aan, ik moet nog wel een aantal keer werken, maar that’s it. Ik ga gezellig uit eten met vriendinnen en ik heb nog een aantal andere leuke dingen op de planning staan. Ook wil ik de eerste weken van januari gebruiken om over een aantal zaken na te denken. Dit jaar zijn er uiteraard weer wat dingen die ik graag anders wil doen en soms helpt het om even afstand te nemen. Het kan dus zijn dat er deze week wat minder artikelen online komen, want ook mijn blog wil ik met een kritisch oog bekijken. Cliché, maar ik vind het begin van een nieuw jaar daar toch het beste moment voor ;-).

Hoe was jouw Kerst? En heb jij plannen voor Oudejaarsavond?

5 Reacties

 1. 31 december 2018 / 07:42

  Zo te horen heb je fijne kerstdagen achter de rug! Zo lief dat je je cavia’s ook een klein kerstmaaltje hebt voorgeschoteld 🙂 De bruine kleur in je haar staat je prachtig. Gaaf dat je voor een andere kleur bent gegaan!
  Ik doe trouwens hetzelfde met mijn blog nu in de eerste dagen van het nieuwe jaar en ben ook volop oude artikelen aan het bekijken en nieuwe plannen aan het maken. Toch fijn om even met een kritisch oog naar je artikelen te kijken en te bedenken wat je in het nieuwe jaar misschien anders wilt doen 🙂 Ik vond het ook wel een fijn idee, zo’n frisse start!

 2. 31 december 2018 / 10:47

  Wat een heerlijke Kerst! En volgens mij staat bruin haar je prachtig.

  Zodra ik de energie ervoor heb wil ook graag even m’n artikelen van het afgelopen jaar terugkijken en een nieuw plan bedenken voor 2018. Succes daarmee en een hele fijne jaarwisseling gewenst!

  Oh, en kun je geloven dat ik in de dertig jaar dat ik Groningen woonde nog nooit bij Four Roses heb gegeten?? 😮
  Johanne onlangs geplaatst…Terugblik 2018 || Welke mooie dingen heb ik dit jaar mogen meemaken?My Profile

 3. 4 januari 2019 / 21:36

  Die kolonisten ziet er heel spectaculair uit zeg! heel anders dan die ik heb, deze ga ik dus even op mijn wishlist zetten.
  Ik vind ticket to ride fantastische en Dixit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge