MLBB #133 | Vriend jarig, vegetarische wraps en veel werken!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Mijn gedachten over het afgelopen weekend zijn: werken, koud en moe. Haha! Anyway, vandaag is het weer tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging’ op mijn blog! De afgelopen weken heb ik veel gewerkt, was mijn vriend jarig, had ik een gezellige pizza date met Inge en maakte ik weer eens mijn favoriete vegetarische wraps. Yum! Kijk je mee?

vegetarische wraps
Iets minder foto’s dan normaal, omdat ik veel heb gewerkt! Ook had ik begin december een feestje, was mijn vriend jarig en viel ik dit weekend in bij mij oude werk. Ik werkte ook gewoon bij mijn nieuwe baan, dus dit artikel heb ik vooruit moeten schrijven! Daardoor mis ik vaak een paar beelden van de laatste dagen, maar goed, ik heb dus alleen maar gewerkt :p.


Yay! Ongeveer twee weken geleden kwamen mijn nieuwe Breakie truien binnen, zo leuk! Ik ging een middagje naar mijn ouders om samen met mijn moeder de labels erin te naaien.


Ook ging ik weer gezellig shooten voor mijn webshop. Altijd zo leuk om te doen! Het is nu wel heel erg koud, dus we moeten sneller werken om niet te bevriezen :p. Meestal lukt dat aardig! Ik bedoel, kijk hoe prachtig deze foto is geworden? Ik ben er echt super blij mee <3


Wanneer ik moe thuiskom van werk, de afwas er nog staat en mijn vriend spontaan besluit om mijn favoriete groentelasagne voor me te bestellen. LIEF! Hij was er overigens zelf ook bij hoor, maar ik was hier iets te gefocust op mijn eigen lasagne :’).

De volgende dag heb ik een pizza date met Inge, wat helemaal niet erg is, want ik kan iedere dag wel Italiaans eten! We maken een aantal foto’s voor Instagram en daardoor vergat ik helemaal een foto voor MLBB te maken :p.


Eindelijk maakte ik weer eens mijn vegetarische wraps. Ik moet zeggen dat vier wraps toch wel echt een beetje veel was, maar ik heb het uiteraard opgegeten ;-). Maar goed, dat krijg je ervan wanneer je een pak wraps van 8 stuks koopt…

Dit stop ik meestal in mijn vega wraps:
– Vegetarisch gehakt
– Mais
– Paprika
– Tomaat
– Taco-kruiden/Fajita-kruiden en peper
– Crème fraîche of roomkaas om de wrap mee te besmeren

Super simpel, snel klaar en het is zooo lekker! Oh ja, de wrap warm ik ook altijd eventjes op, dat vind ik een stuk lekkerder dan een koude wrap. Met een portie vegetarisch gehakt kun je echt een hoop wraps vullen, in combinatie met de andere ingrediënten kan ik er wel 8 vullen – ik eet er dus meestal 2 dagen van en soms eet mijn vriend een dag mee (dan heb je dus eigenlijk 3 porties). Lekker budget!


Dit jaar heb ik geen Sinterklaas gevierd – vandaar het Kerst inpakpapier, dus leek het mij wel leuk als mijn vriend en ik alsnog onze schoen zouden zetten :-).


Samen met een vriendin foto’s maken met de Breakie truien <3 Hij staat haar zo leuk!!!


Vorige week zaterdag was mijn vriend jarig en ik had een heleboel cadeautjes in te pakken ;-). Gelukkig was hij er heel erg blij mee! Ook had ik nog lekker gebak gehaald en bakte ik ‘s avonds pannenkoeken.


Gezellig met Inge bij Feel Good, onze favoriete hotspot in Groningen <3.


Op het werk had ik een uur pauze dus ging ik even koffiedrinken bij een leuk koffietentje.


En in weer een andere pauze at ik lekker een stroopwafel terwijl ik uit verveling allerlei Instagram filters uitprobeerde :-).


Samen met Inge ging ik foto’s maken op het station van Groningen.


Ik vind dit zo’n toffe plek voor foto’s! En oh, kijk even hoe mooi mijn nieuwe tasje van Valentino is?! Ik ben er echt onwijs blij mee <3 Trouwens, als je goed kijkt zie je linksachter mij mijn fiets aan het hek, haha!


Wanneer m’n vriend appt hoe laat ik ga eten en ik deze foto terugstuur :’).


Ik vind deze kou echt vreselijk, jullie ook?


Gelukkig heb ik wel een nieuwe warme sjaal! Ik vind de kleur zo leuk <3 Ik kocht hem vorige week bij Pull&Bear.


Lekker knuffelen met Knoepert <3


Ik werd benaderd door het tassenmerk Gaston Luga voor een samenwerking. Super leuk! Ik weet alleen nog niet of ik het ga doen, haha, maar op de website zag ik wel hele leuke tassen. To be continued… 🙂

Deze week wordt ook weer lekker druk! Ik ga gezellig naar een kerstmarkt in Duitsland en naast werken staat mijn week in het teken van kerstacties. Ik organiseer deze maand namelijk een aantal winacties via Instagram en ook wil ik deze week een leuke actie bedenken voor mijn webshop. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot woensdag!

Hoe was jouw week?

4 Reacties

  1. 17 december 2018 / 10:25

    Wat lief van je vriend! Die groentelasagne ziet er erg lekker uit. Ik maak ook geregeld vegetarische wraps, al doe ik het meestal met falafel en de groentewraps van No Fairytales. ♥
    Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn groene Christmas wishlistMy Profile

  2. 17 december 2018 / 16:44

    Nog gefeliciteerd met je vriend! Zo te horen heb je twee leuke en drukke weken achter de rug. Wat een toffe foto’s heb je weer gemaakt! Vooral die bij het station in Groningen vind ik heel gaaf geworden. En superleuk dat je door het tassenmerk bent benaderd. Ik ben een samenwerking met hen aangegaan en heb een heel toffe rugzak daarvoor ontvangen die ik binnenkort laat zien. Mochten de rugtassen jouw ding zijn, zeker doen 🙂 De kwaliteit is heel fijn, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge