MINIMALISTISCHE KETTING VAN HAPPINESS BOUTIQUE

Kennen jullie de webshop Happiness Boutique al? Dit is een Duitse webshop met allerlei leuke en trendy sierraden. Ze vroegen mij een sierraad te reviewen en dat wilde ik maar al te graag doen! 😉 Na heel lang in de shop rondgeneusd te hebben, ging ik voor een minimalistisch, zilveren kettinkje, de ‘Trapeze Bar Necklace’. Vandaag vertel ik je er alles over en laat ik zien hoe ik ‘m  zou dragen! Kijk je met me mee?

IMG_7900
Eind vorige week viel het pakketje op de mat, post uit Duitsland, woehoe! Natuurlijk wist ik al wat er in zat, dus ik was mega enthousiast 🙂

IMG_7904
Ik ben meteen foto’s gaan maken, omdat het me leuk leek om het in een artikel te ‘unboxen‘ met jullie. Ik moet zeggen, de Happiness Boutique doet haar naam eer aan. Het kettinkje werd goed beschermd geleverd in een klein doosje, waar zelfs een persoonlijk kaartje bij zat. Hoe leuk!

IMG_7905
Ook zat er een briefje bij met tips hoe je je sierraden zo lang mogelijk mooi houdt. Geprint op kalkpapier, erg origineel! En natuurlijk ook onwijs handig, aangezien het kettinkje gemaakt is van zilver en dus kan verkleuren.

happinessboutique
En dus een persoonlijk kaartje, echt te lief. Het kettinkje is eigenlijk maar klein en heel subtiel, maar het wordt echt met zorg verpakt.

IMG_7913
Dit is het kettinkje waarvoor ik heb gekozen, de ‘Trapeze Bar Necklace’. Ik heb een aantal statement kettingen, maar eigenlijk heb ik niet veel subtiele kettingen. Daar moest gauw verandering in komen! De laatste tijd ben ik ook helemaal van het zilver. In mijn leren jasje zitten zilveren details en ook heb ik een zwart tasje met een zilveren schakelketting. Het is leuk om daar sierraden bij te dragen, maar het wordt al gauw too much.

IMG_7926
Dit kettinkje is mooi subtiel en kan vrijwel overal bij! Ik draag ‘m hier over mijn grijze coltruitje. Hij valt op de foto helaas een beetje weg, maar in het echt vind ik het er super leuk uit zien. Een klein detail misschien, maar het kan een outfit echt afmaken. (De gele vlek in mijn hals is trouwens een brandplek van mijn stijltang van jaren geleden, oepsie!)

IMG_7934
En hier op mijn ‘naakte’ huid, haha. Vind ik ook erg tof! Met dit kettinkje kun je niet echt de mist in gaan. Zeker een aanwinst voor mijn sierraden stash, ik ben er ontzettend blij mee! Het was trouwens ontzettend moeilijk om een keuze te maken, de Happiness Boutique heeft ook hele mooie statement kettingen, oorbellen, ringen en armbanden! Heel veel leuke, kleine items waar je blij van wordt :-).

Mocht je na het lezen van dit artikel enthousiast zijn geworden over de items Happiness Boutique (wat ik me zeker kan voorstellen ;-)) dan heb ik een leuke kortingscode voor je! Met de code annajirina krijg je 10% korting op je bestelling. De code is geldig t/m 28 augustus. Happy shopping!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happiness Boutique

Wat vind jij van minimalistische kettingen? 

17 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 11:35

  Prachtig minimalistisch, ook leuk hoe ze het hebben verpakt!

 2. 22 juli 2016 / 15:35

  Wauw, echt een prachtig subtiel kettinkje! Ik heb ook iets mogen uitzoeken van Happiness Boutique, hij staat vandaag toevallig ook op mijn blog, haha! 🙂 Ik ben gegaan voor een prachtige, marmeren statement ketting!
  liefs
  Maris onlangs geplaatst…Happiness Boutique / sparkling marmer necklaceMy Profile

 3. 22 juli 2016 / 15:57

  Ik heb een soortgelijke, ook heel mooi. Juist veel makkelijke te combineren dan een statement ketting. Ik vind deze die jij hebt gekozen erg mooi 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Blog | Blogtoppers #1My Profile

 4. 22 juli 2016 / 20:54

  Wat is hij mooi zeg! En vet toevallig: ik schreef vandaag een artikel op mijn blog over mijn favoriete minimalistische webshops! 😉

 5. 24 juli 2016 / 14:02

  Hele mooie ketting. Ik hou zo van minimalistische kettingen, erg mooi! xxx

 6. 25 juli 2016 / 22:26

  Ik kende de webshop nog niet. Het kettinkje is heel mooi, echt mijn stijl 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge