Makeup Revolution toppers die je deze zomer móet hebben! ♥

Zoals jullie misschien wel weten is Makeup Revolution één van mijn favoriete make-up merken, ze hebben zoveel moois! Het Golden Sugar palette gebruik ik nog steeds dagelijks met veel plezier, een van de blush kleuren is zelfs al bijna op, haha. Sinds kort is Makeup Revolution ook verkrijgbaar bij Trekpleister, super fijn dat je het merk op steeds meer plekken kunt kopen. Ik mocht wat mooie items uitzoeken en vandaag laat ik ze aan je zien, inclusief make-uplook! Kijk je mee?

makeup revolution
Ik heb echt een zwak voor mooie oogschaduw- en blushpalettes en gelukkig heeft Makeup Revolution daarin heel veel keus. Je kunt vast wel raden dat ik heel lang voor het schap stond te twijfelen! De laatste tijd ben ik helemaal fan van roze tinten en peachy blushes, dus koos ik twee mooie palettes uit die echt perfect zijn voor de zomer! Een goede concealer en fixing spray zijn wat mij betreft ook producten die onmisbaar zijn in de zomer, dus die nam ik ook mee.

makeup revolution
Swatches van de tweede rij van de oogschaduws! Prachtig gewoon. Zowel de matte als de glanzende tinten zijn enorm goed gepigmenteerd. Ik ben vooral echt verliefd op de roze tinten, wauw! Ik ben van plan om een uitgebreide review te schrijven over het oogschaduw- en highlighterpalette, vandaar dat ik nu niet gelijk alle swatches laat zien ;-).

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 – 4,99

makeup revolution
Het highlighter palette is ook al zo prachtig en onwijs goed gepigmenteerd! Je hebt gewoon geen blush meer nodig ;-). De roze en peachy kleuren zijn echt perfect voor de zomer! <3

Makeup Revolution Pro Glow 2 highlighter – 9,99

makeup revolution
Ik had al veel goeds gehoord en gelezen over de Conceal & Define concealer van Makeup Revolution, tijd om het zelf eens uit te proberen! De verpakking is in ieder geval onwijs mooi, ik ben dol op rosé goud! De applicator ziet er ook heel erg fijn uit.

makeup revolution
Ik koos voor de kleur C4, de vierde kleur uit de rij.

makeup revolution
Echter is deze concealer nog steeds aan de lichte kant en lijkt hij vrij roze te zijn. Voor de Nederlandse huidjes is dit denk ik een perfecte concealer! Ik neig zelf wat meer naar geel (warme tinten), dus ik ben erg benieuwd hoe dit zal uitpakken! De dekking is wel onwijs goed en hij smeert makkelijk uit, dus dat is alvast een goed begin.

Makeup Revolution Conceal & Define concealer – 4,99

makeup revolution
Van fixing spray kan je ook nooit genoeg hebben, zeker in de zomer kan ik echt niet zonder! Over de Pro Fix fixing spray had ik ook al veel goeds gehoord, dus ik was super benieuwd. Deze fixing spray is speciaal voor de vette huid en belooft de welbekende “olielaag” (mensen met een vette huid kennen de struggle ;-)) tegen te gaan.

makeup revolution
Dit zijn de ingrediënten van de fixing spray.

Makeup Revolution Oil Control Fixing Spray – 4,99

makeup revolution
Dit is mijn huid met alleen foundation (van Rimmel Londen). De afgelopen dagen, met het mooie weer, ben ik best wel bijgekleurd en vind ik het altijd lastig om me op te maken. Make-up staat dan meteen zo anders, haha! De foundation die ik nu gebruik matcht gelukkig wel aardig en is al een tijdje één van mijn favorieten: Hier vind je een uitgebreide review.

makeup revolution
Oeh, daar was ik al bang voor: De concealer is een beetje te roze! Toch vind ik het resultaat niet enorm lelijk. Ik heb expres weinig aangebracht, maar de concealer is, zoals ik al verwachtte, enorm dekkend. Misschien dat ik deze in de winter kan gebruiken. Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze concealer in de juiste kleur, misschien ga ik die nog eens aanschaffen!

makeup revolution
Ik bracht de bronzer uit het Golden Sugar palette aan op mijn wangen en daaroverheen de peachy kleuren uit het highlighter palette van Makeup Revolution. ZO mooi! Wat een glow (en kleur) komt er vanaf!

makeup revolution
De complete look inclusief ooglook met het oogschaduwpalette! Op mijn lippen draag ik trouwens 13. Nohalicious van Bourjois, hier vind je een uitgebreide review. Al met al ben ik onwijs enthousiast over de producten van Makeup Revolution! De oogschaduwkleuren zijn prachtig en de pigmentatie van de palettes is erg goed. Wat mij betreft de perfecte producten voor de zomer! Op de foto hierboven heb ik trouwens ook de fixing spray aangebracht, waardoor mijn make-up heel zacht en ‘geblend’ lijkt, zo mooi! Zouden jullie hiervan ook een uitgebreide review willen lezen?

Makeup Revolution is nu te koop bij Trekpleister!

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Wat is jouw ervaring met Makeup Revolution? Shop jij vaak bij de Trekpleister?

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge