Low-budget tip: Blokker Juwelenkapstok

Ik ben een chaoot. Echt. Mijn kleren en schoenen liggen altijd overal en als ik ze opruim liggen ze er de volgende dag gewoon weer. Datzelfde probleem heb ik met sieraden. Een paar jaar geleden heb ik eens zo’n juwelenbord gemaakt- met spijkertjes waar ik al m’n oorbellen en kettingen aan kan hangen. Helaas is ‘ie een beetje gesloopt nu, maar goed, opruimen is wel het laatste waar ik zin in heb! Gelukkig kwam een vriendin van me met een perfecte oplossing: een schattige juwelenkapstok, waar ik de rest van mijn sieraden op en aan kwijt kan. Vandaag laat ik jullie dit leuke en handige kapstokje zien!


Dit handige, kleine kapstokje is ideaal voor op je bureau of bijvoorbeeld je make-uptafel. Het staat leuk, maar ook geordend, en daar houden we van, niet waar? Dit juwelenkapstokje heeft ook een schroefje aan de zijkant en als je eraan draait wordt het bovenste gedeelte los. Je kunt de bovenste haken dan ronddraaien, net als bij een sieradenrek in de winkel, echt heel leuk!

Dit zijn de rondslingerende sieraden op m’n kamer die ik er aan wil hangen en op wil leggen. Zou het passen? En voor als je de ring en het armbandje met de vogel herkent; die heb ik gewonnen op de blog van Daniëlle. Daniëlle als je dit leest: Nogmaals bedankt, ben er heel erg blij mee! En nu maar vullen, haha:

Het past makkelijk, ik heb zelfs nog een paar haakjes over en natuurlijk kun je ook meerdere sieraden aan één haakje hangen. De haarklipjes met bloemen heb ik er een beetje tussengezet, gelukkig kan dat bij dit kapstokje. Hij is echt multifunctioneel, ik ben er heel blij mee!

De juwelenkapstok (keuze uit zwart en wit) is te koop bij Blokker en kost 2,99

Waar berg jij je sieraden op?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge