It’s my birthday! Win mijn favoriete beauty producten

Hoi allemaal! Het is vandaag 24 april en dat kan maar één ding betekenen: it’s my birthday! Vandaag mag ik alweer 28 kaarsjes uitblazen, de tijd vliegt. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik in mijn tijd als blogger (inmiddels 10+ jaar) een hele hoop beauty producten heb uitgeprobeerd. Door de jaren heen heb ik dan ook veel favorieten ontdekt, die ik niet alleen mijn vriendinnen, maar ook mijn trouwe blog lezeressen van harte aanbeveel. En wie jarig is trakteert ;-). Daarom kun je vandaag mijn favoriete make-up producten winnen!

it's my birthday

Win mijn favoriete beauty producten

Op mijn blog staan inmiddels honderden artikelen online over mijn favorieten. Zo schrijf ik ieder jaar een uitgebreide blogpost over mijn favoriete beauty producten van dat jaar. Maar, wat voor mij goed werkt, werkt voor jou misschien niet, daarom heb ik zo min mogelijk skincare in het pakket verwerkt. In het pakket vind je vooral beauty producten en tools waar iedereen wat mee kan – en vooruit, het beste serum ooit ;-).

Mijn favoriete nagelverharder van Rimmel London mag natuurlijk ook niet ontbreken, dit is echt de allerbeste! Liefhebbers van oogschaduw kunnen hun hart ophalen met dit pakket, want er zit een prachtig palette van Makeup Revolution in én hele fijne oogschaduwkwasten. Ook weet ik dat de meeste mensen graag normale mascara gebruiken in plaats van waterproof zoals ik. Dus heb ik een niet waterproof variant van mijn favoriete mascara uitgekozen. Al met al is het een heerlijk en divers pakket geworden, waar ik één van jullie heel blij mee mag maken. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt.

Wat kun je precies winnen?

• Vichy Mineral 89 serum
• Bourjois Rouge Velvet Ink lipstick ‘Sweet darkling’
• Rimmel Nagelverharder
• Makeup Revolution Contour palette
• Makeup Revolution Forever Flawless oogschaduwpalette
• Maybelline Lash Sensational Sky High mascara
• BrushArt Basic Blending Brush
• BrushArt Multifunction brush

Hoe maak je kans op dit geweldige pakket?

• Volg mij via Instagram (annajirina) en feliciteer mij via DM!
• Volg Notino via Instagram (notino_nl)

De winactie is open tot nader bericht op Instagram.

Deze winactie wordt gesponsord door Notino

Dan ga ik nu lekker taart eten, because it’s my birthday!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge