Mijn 5 favoriete kledingstukken van deze zomer!

Hoi allemaal! Hoewel er nog een aantal items op mijn nazomer fashion wishlist staan, heb ik deze zomer ook al een hoop nieuwe items aangeschaft. Maar dat moest ook wel met de tropische temperaturen van de afgelopen weken: Outfit struggles gegarandeerd! Een kort broekje en mouwloze tops zijn zeker geen overbodige luxe tijdens de hittegolf. Het lijkt me erg leuk om mijn favoriete kledingstukken van deze zomer aan je zien, kijk je mee?

kledingstukken

Gestreept broekje van Pull&Bear
Jullie hebben ‘m waarschijnlijk al heel vaak voorbij zien komen op mijn Instagram: Mijn roze-wit gestreepte broekje van Pull&Bear! Voorheen droeg ik eigenlijk nooit korte broekjes in de zomer en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds het liefst een lange broek draag. Maar goed, met deze hete zomer kun je bijna niet anders en zo werd dit korte broekje één van mijn favorieten! Hij is gemaakt van een hele fijne stof en door de strik in de taille blijft hij heel goed zitten – waardoor ik me er toch comfortabel in voel.

Snoeproze tasje van H&M
Mijn vriend vroeg zich laatst af of ik niet eens zonder dit tasje op de foto moest, haha! Valt het op? 😉 Eerlijk is eerlijk, ik draag hem echt elke dag bij me. Dit snoeproze tasje behoort al maanden tot mijn favorieten! Hij is lekker groot en het hengsel is ook erg comfortabel. Daarnaast is ‘ie ook heel lichtgewicht, wat ik ook wel belangrijk vind. Ik had helemaal niet verwacht dat ik dit tasje vaak zou dragen, omdat roze niet overal bij past. De laatste tijd experimenteer ik wat meer met het combineren van kleuren en dat vind ik zo tof! Inmiddels draag ik dit tasje bijna bij iedere outfit :-).

Lemonade t-shirt
Natuurlijk mag één van mijn zelf ontworpen t-shirts ook niet ontbreken in dit lijstje. Het “Lemonade” t-shirt schreeuwt gewoon ‘zomer’, absoluut een van mijn meest gedragen t-shirts dit seizoen. Sinds kort ben ik ook dol op de kleur geel en daarnaast past dit shirt bijna overal bij. Op de Instagram van Studio Anna Jirina en in de webshop kun je ‘m beter bekijken! Trouwens, alle t-shirts zijn nog tot en met vandaag in de sale voor 16,95 en sommige maten zijn al bijna uitverkocht… Dus mocht je al langere tijd twijfelen over een t-shirtje, vandaag is je kans! 😉

Comfortabele Nikes
Wie zegt dat je geen sneakers kunt dragen in de zomer? Deze Nikes heb ik nu al een paar jaar en ze lopen echt als wolkjes! Ook zijn ze heel lekker luchtig en lichtgewicht, ik neem ze daarom altijd mee op vakantie. Ik merk wel dat de stof iets slijt, dus ik kijk alvast uit naar een nieuw exemplaar! Ik ben dol op Nikes, maar ik moet zeggen dat de designs van Asics me ook erg aanspreken! Wat betreft sneakers houd ik heel erg van basic: Ik draag het liefst zwarte of witte sneakers. Kleine details vind ik dan wel weer leuk, zo heeft Asics ook een model met hele kleine stipjes op de zool! Dat maakt de sneakers meteen een stuk vrolijker (en zomerser!) en het voordeel is dat ze alsnog erg goed te combineren zijn. Een paar subtiele kleurendetails vind ik ook erg tof, zo zou een sneaker met gele details echt heel tof zijn bij het “Lemonade” t-shirt! <3

Lichtroze hemdje van H&M
Toen het zomer werd kwam ik erachter hoe weinig hemdjes ik eigenlijk in mijn kast heb… Ik was zo blij toen ik dit mooie, lichtroze hemdje tegenkwam in de H&M! Hij was ook nog eens in de sale, dus ik was extra blij :-). Dit hemdje heb ik de afgelopen weken al zo vaak gedragen en hij past perfect bij heel veel rokjes en broekjes. Wat een goede aankoop!

Wat zijn jouw favoriete kledingstukken van deze zomer?

6 Reacties

 1. 15 augustus 2018 / 22:45

  Wat een mooie items ik vind die tas geweldig!

 2. 16 augustus 2018 / 13:23

  Wat een mooie favorietjes! Ik ben sowieso al fan van de kleur van het tasje.
  kim onlangs geplaatst…MAC FauxMy Profile

 3. 20 augustus 2018 / 09:44

  Fijne favorieten! Ik vind sneakers heel erg fijn <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge