Eropuit in Nederland: Overnachten in het Limburgse Venlo!

Hoi allemaal! Zijn jullie ook zo blij dat er eindelijk wat versoepelingen zijn? Ik kan echt niet wachten om weer wat leuke dingen te ondernemen in eigen land. Nu de QR-code tijdelijk vervalt lijkt het me heel erg leuk om weer eens een voor mij onbekende stad te ontdekken. Vooral de wat kleinere en authentieke steden richting het zuiden van Nederland vind ik erg leuk, zoals Arnhem, Nijmegen en Venlo. Als je zelf in Groningen woont heb je zoveel keus, want alles is ver weg ;-). Wil jij ook zo snel mogelijk eropuit in Nederland, lees dan gauw verder!

eropuit in Nederland

Eropuit in Nederland: Een weekendje weg naar Venlo

Een van de steden waar ik nog nooit ben geweest, maar altijd veel goede verhalen over hoor, is Venlo. Venlo is vanuit Groningen wel een eindje rijden, daarom zou ik er graag een weekendje of zelfs langer willen verblijven. Zoals ik al vertelde ben ik gek op authentieke steden en Venlo heeft, net als veel andere Nederlandse steden, een sfeervol historisch centrum. Ook heb ik gelezen dat je in Venlo erg goed kunt shoppen, ook Designer Outlet Roermond is relatief dichtbij. Daarnaast ben ik ook altijd fan van een dagje shoppen of boodschappen doen in Duitsland en ook dit kan vanuit Venlo erg goed. Je leest het: ik kan echt niet wachten om eropuit te gaan ;-).

eropuit in Nederland

Overnachten bij Hotel Maashof

Als ik een weekendje weg ga, vind ik een goed hotel eigenlijk wel het belangrijkst. Als eerste lees ik graag de reviews over het ontbijtbuffet, want een fantastisch hotelontbijt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een weekend weg. Ook de ligging van een hotel vind ik erg belangrijk en dat er genoeg leuke dingen te doen zijn in de buurt. Tijdens een weekendje weg Limburg wil je natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien! Alleen al het zoeken naar geschikte accommodaties vind ik geweldig, want voorpret is voor mij ook een belangrijk onderdeel van een vakantie. Maar, ik begrijp ook dat niet iedereen dit leuk vindt of hier goed in is.

weekend weg Venlo
In dat geval is het extra fijn om over ervaringen van anderen te lezen, zodat je een hotel in Venlo kunt vinden dat bij jouw wensen past. Tijdens mijn zoektocht naar hotels in Venlo stuitte ik op Hotel Maashof. Niet alleen kun je hier fantastisch ontbijten, lunchen en dineren, maar het hotel biedt ook vele faciliteiten. Je kunt er gratis parkeren (heel belangrijk!), er is een verwarmd terras en overal in het hotel is gratis Wi-Fi. Daarnaast biedt het hotel allerlei leuke activiteiten aan, die je vanuit het hotel kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een winterwandeling doen door de prachtige Limburgse natuur, handboogschieten en een Segway-tour doen. Geen zin om te wandelen? In dat geval kun je ook een e-chopper huren, waarmee je de omgeving van Venlo op een bijzondere manier kunt ontdekken.

Staat er bij jou al een tripje in eigen land op de planning?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
eropuit in Nederland

1 Reactie

  1. 4 maart 2022 / 19:53

    Jaa heerlijk he zo’n citytripje in eigen land. Nederland heeft zoveel leuke stadjes om te ontdekken. Zelf ben ik ook nog nooit in Venlo geweest, vorig jaar wel op vakantie geweest in Valkenburg – ook erg leuk!
    Ismay onlangs geplaatst…5X MEZELF BELONEN TIJDEN HET AFVALLENMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge