Vakantie in eigen land: Een weekendje weg in de natuur!

Hoi allemaal! Kijken jullie er ook zo naar uit om er weer eens tussenuit te gaan? Stiekem kijk ik nu al uit naar de zomer, want dan is hopelijk alles weer een beetje open, net als vorig jaar. Dit jaar hoop ik ook weer een weekendje weg te kunnen gaan in Nederland. Op vakantie in eigen land vind ik sowieso heel leuk, bijvoorbeeld naar een Waddeneiland, zoals Schiermonnikoog. Hier ga ik het liefst elke zomer naartoe! Kun jij ook niet wachten om lekker een weekendje weg te gaan in de natuur? Lees gauw verder voor een aantal tips!

vlieland

Weekendje weg in de natuur

De Waddeneilanden zijn natuurlijk niet voor iedereen goed bereikbaar. ‘s Zomers kan het er ook flink druk zijn, zeker nu veel meer mensen op vakantie gaan in eigen land. Maar, er zijn nog veel meer mooie bestemmingen in Nederland voor een weekendje weg! Een huisje huren in een natuurrijke omgeving op de Veluwe of in Limburg staat bijvoorbeeld nog op mijn wensenlijstje. Limburg is een heel eind rijden vanuit Groningen, dus dat zal voor mij zeker aanvoelen als een vakantie! Behalve een huisje huren kun je natuurlijk ook verblijven op een vakantiepark dat van alle gemakken is voorzien. Gelukkig vind je ook een heleboel vakantieparken in Limburg.

vakantie in eigen land

Vakantiepark de Leistert in Limburg

Een van deze vakantieparken in Limburg is vakantiepark de Leistert. Op dit vakantiepark kun je niet alleen kamperen, maar je kunt bijvoorbeeld ook verblijven in 2- of 4-persoons Cabins of in een safaritent. Ga je op vakantie met een groter gezelschap, dan kun je ook een Lodge huren. Ideaal als je, net als ik, een dak verkiest boven een tentzeil ;-). Een Cabin lijkt me echt heel knus om in te verblijven, ook leuk voor een weekendje weg met je partner! Op vakantiepark de Leistert hoef je je niet te vervelen, want je kunt er heel veel leuke dingen doen, waaronder volleyballen, zwemmen en bowlen (mijn favoriet). Ik heb zelf hele warme herinneringen aan het verblijven op een vakantiepark in eigen land! Bij het zien van de foto’s van vakantiepark de Leistert krijg ik meteen zo’n nostalgisch gevoel :-).

vakantie in eigen land
Houd je, net als ik, van privacy, dan ben je bij vakantiepark de Leistert aan het goede adres. Je kunt een plek huren op de camping met privé sanitair, maar wil je echt uitpakken, dan kun je kiezen voor privé sanitair met infraroodsauna. Laat de infraroodsauna nou net mijn favoriet zijn! Zo wordt kamperen ineens wel heel luxe ;-). Het lijkt me heerlijk om hier een weekendje te vertoeven met mijn vriend!

Als je kinderen hebt is een verblijf bij het vakantiepark ook een aanrader. Je vindt er namelijk een heleboel faciliteiten voor kinderen, waaronder diverse speeltuinen. Ook kun je bij vakantiepark de Leistert onder andere midgetgolfen (ben ik de enige die hiermee altijd heel fanatiek is? ;-)), biljartvoetbal spelen en fietsen huren. Daarnaast is er een strand én een supermarkt aanwezig en kun je lekker eten in de vele horecagelegenheden. Niet onbelangrijk: er is Wi-Fi aanwezig op het park ;-).

Ga jij graag op vakantie in eigen land?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
vakantie in eigen land

2 Reacties

  1. 3 februari 2022 / 21:37

    Wat ziet er mooi uit..
    En wat heb je een mooie outfit aan, prachtig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge