DM MAKE-UP SHOPLOG!

Yay, na lange tijd heb ik weer eens wat nieuwe make-upjes gekocht! Helaas niet zo veel als ik zou willen, want ik had niet zoveel zin om met veel extra bagage te reizen. Bovendien wonen mijn ouders vlakbij de Duitse grens dus kan ik nog vaak genoeg bij DM shoppen. Ook probeer ik de laatste tijd wat meer op mijn geld te letten en dat gaat behoorlijk goed! Maar make-up is en blijft een hele grote hobby én verslaving van mij, dus ik kon Berlijn natuurlijk niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan de DM… Kijk je mee?

De DM kennen jullie vast allemaal wel. Een enorm grote drogisterij in Duitsland, die we in Nederland helaas niet hebben. Veel producten zijn hier ontzettend budget en ze verkopen merken die we hier niet kennen! Ook zijn bepaalde producten, die hier relatief duur zijn (zoals haarverf en haarlak), erg goedkoop bij de DM.
Als eerste viel mijn oog op de lakjes van P2. Sowieso heb ik echt een zwak voor nagellak, haha. Ik gebruik altijd nagelverharder en die was bijna op, dus nam ik eentje mee van P2. Daarnaast mocht ik nog één mooi kleurtje uitkiezen van mezelf, gewoon om de ‘leuk.’ Ze kostten 1,95 per stuk, super budget dus!

De kleur is moeilijk te omschrijven, maar ik vind ‘m prachtig! De naam van het kleurtje weet ik helaas nu even niet, hij ligt bij mijn ouders en online kan ik niet goed zien welke het is. Sorry! Ik zal het er zo snel mogelijk bijzetten. Het is in ieder geval een kleurtje van de Volume Gloss collectie van P2. Wat een prachtig effect! Mijn nagels zien er enorm dik en stevig uit. Hij zit er nu al 4 dagen op zonder te chippen! 🙂

Ook zag ik deze prachtige highlighter in het schap van P2. Officieel is het een all-over illuminator, maar dat gaan we mooi niet doen, want hij is echt MEGA glanzend, haha. Wat me opviel was dat Catrice ook iets goedkoper was bij de DM, maar het leek me leuker om een product te kopen dat in Nederland niet te koop is!

Ik kan niet wachten om ‘m uit te proberen! De swatches waren in ieder geval al veelbelovend. Ook het patroon van de highlighter is prachtig, ik heb echt een zwak voor figuurtjes en patroontjes… Ik ga ‘m zo snel mogelijk voor jullie reviewen! De all-over illuminator kostte geloof ik rond de 4 euro.

Lippotloden… Ja, ook daar ben ik gek op! Ik heb al een flinke verzameling en natuurlijk was er nog plek voor dit mooie, frambooskleurige exemplaar. Ik weet niet of ik er een heel artikel aan ga wijden, maar mochten jullie benieuwd zijn naar de kleur, dan kan ik ook een foto op Instagram plaatsen :-). De lipliner kostte 1,75.

Met mascara heb ik een haat-liefde verhouding. Ik gebruik al jaren dezelfde mascara en ben niet snel tevreden. Mijn wimpers staan van zichzelf omlaag, zonder waterproof mascara en een wimperkruller ben ik nergens. Toch nam ik de High Impact mascara van P2 mee, omdat ik gewoon super benieuwd was!

Bij mascara’s let ik het meeste op het borsteltje. Te grote borsteltjes werken niet bij mij, daar ga ik alleen maar van knoeien, haha. Ik ben dus ook erg benieuwd hoe deze mascara mij bevalt! Hij kostte geloof ik tussen de 5 en 6 euro, niet super budget maar oké, I’ll give it a try.

Daarnaast kocht ik twee pakjes met bruine haarverf. Ik laat mijn haar altijd verven, maar dat is echt onbetaalbaar aan het worden, haha. Helaas is verven echt een grote aanslag op mijn dunne en fijne haar, dus voorlopig laat ik deze pakjes mooi in de kast. Misschien komende herfst weer! Ik vind het ook wel weer leuk om komende zomer te experimenteren met blond. Of misschien highlights!

Maar om jullie toch een idee te geven heb ik de inhoud van de Perfect Mousse gefotografeerd. Je moet de inhoud van het linker flesje en het flesje daarnaast mengen, het pompje er op doen en aanbrengen. Veel verstand heb ik er niet van, maar gelukkig heeft mijn moeder aangeboden het wel te willen doen als het zover is. De pakjes kostten geloof ik 2,45 (Poly Palette) en 3,45 per stuk, echt super goedkoop! 🙂

Shop jij wel eens bij de DM? Wat is jouw meest recente aankoop?

22 Reacties

 1. 31 maart 2016 / 05:11

  Wat een toffe make upjes heb je gekocht!
  Ik wil echt graag een keer naar de DM 🙂

 2. 31 maart 2016 / 06:24

  oeh die highlighter <3 en de lipliner van p2 is amazing! als ik weer in Duitsland ben, ga ik ze allemaal kopen haha

 3. 31 maart 2016 / 06:48

  Dat nagellakje is zo mooi! En ben zo benieuwd naar die highlighter 😀 ik wil daar ook eens shoppen!

 4. 31 maart 2016 / 06:57

  Super mooie items heb je gescoord! Ik ben nog nooit bij DM geweest, maar zal er vast een keer heen gaan. Ik vind vooral je nagellak heel mooi!

 5. 31 maart 2016 / 07:10

  Oeh wat een leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik ga trouwens binnenkort wel weer mijn haar verven, ik ga een paar tinten lichter doen. Dan is mijn haar ook weer klaar voor de zomer haha 🙂

 6. 31 maart 2016 / 09:13

  Ik kan uren in een DM rondlopen bij alle make-up haha!
  Toevallig afgelopen weekend ook gedaan, ook zo'n P2 lipliner gekocht.
  Dat P2 lakje vind ik ook erg mooi!

 7. 31 maart 2016 / 09:28

  Ik vind de DM altijd zoooo leuk! Je gaat nooit de winkel uit zonder iets te kopen. Ik heb zelf die highlighter van P2 ook en ik vind hem prachtig!

 8. 31 maart 2016 / 11:27

  Mooie dingen heb je gekocht. Ik wil snel ook weer naar de DM, het is niet eens zo ver van mij vandaan en ik ga echt bijna nooit haha. Die lak van P2 is echt een geweldige kleur!

 9. 31 maart 2016 / 11:47

  Jeej je hebt lekker geshopt. Die highlighter ziet er mooi uit <3 En het lippotlood, het lijkt me wel leuk om die terug te zien op Instagram. Binnenkort ga ik ook weer shoppen in Duitsland, blijft een feestje.

 10. 31 maart 2016 / 14:09

  Zo jammer dat er hier geen DM in de buurt zit! Die nagellak is echt prachtig! 🙂

 11. 31 maart 2016 / 18:33

  Mooie producten heb je gekocht, Oo het lakje is zo mooi en wat heb jij praxhfige nagels 🙂
  X

 12. 31 maart 2016 / 19:00

  Ik denk dat je hart echt sprongetjes gaat maken van de P2 producten. Ik ben zelf zo enorm fan van P2. Ik baal er echt van dat dit merk niet in Nederland verkrijgbaar is! 🙁 De highlighter ziet er echt prachtig uit. De mascara is nieuw geloof ik, dus daar ben ik ook heel erg benieuwd naar!

 13. 2 april 2016 / 10:55

  Heerlijk shoppen bij de DM! Ik doe het regelmatig! Dat nagellakje is echt prachtig! En ik ben benieuwd naar de mascara!

 14. 2 april 2016 / 13:16

  Wat een leuke shoplog! Je hebt mooie producten gekocht! Ik ben heel benieuwd naar het P2 merk! Ik zou naar DM gaan, maar ging uiteindelijk helaas niet meer door… zou er best graag een keer heen willen!
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge