20 Dingen waar ik dankbaar voor ben

Hoi allemaal! Hoe was jullie weekend? Ik wil de week graag beginnen met een lijstje met dingen waar ik dankbaar voor ben. Afgelopen maand deelde ik al een happy list en een lijstje met mijn kleine successen, het is zo belangrijk om hier af en toe bij stil te staan! Hopelijk kan ik jullie inspireren om ook zo’n lijstje te maken. Lees je mee?

dankbaar

♥ Lieve vriendinnen die altijd voor me klaarstaan.
♥ Een nieuwe dag.
♥ Het internet, waar je met al je vragen terecht kunt.
♥ Dat ik mijn beide ouders nog heb.

♥ Nieuwe kansen.
♥ Nieuwe dingen leren.
♥ Dat er na regen altijd zonneschijn komt.
♥ Lieve huisdieren die van mijn huis een thuis maken.

♥ Vrijheid.
♥ Hoop en kracht in moeilijke tijden.
♥ Een dak boven mijn hoofd.
♥ De lessen die ik heb geleerd in mijn leven.

♥ De gezondheidszorg in Nederland.
♥ Dat ik nooit honger hoef te lijden.
♥ Een helpende hand.
♥ Mensen die eerlijk zijn en een goed hart hebben.

Waar ben jij dankbaar voor?

11 Reacties

 1. 11 november 2019 / 07:53

  Wat een prachtig lijstje! En wat mooi dat je bij deze dingen zo bewust stilstaat. Ontzettend waardevol, juist nu denk ik <3 Ik ben onder andere dankbaar voor mijn huisje, mijn kat en de kansen die als ondernemer op mijn pad zijn gekomen.
  Romy onlangs geplaatst…New in! | Gele jas, streepjestrui & plantenkindMy Profile

 2. 11 november 2019 / 11:30

  Mensen die niet andere naar beneden willen halen, eerlijk zijn, en dankbaar dat mijn familie nog steeds compleet is na alle dingen die we hebben meegemaakt; broer ernstig auto ongeluk, tumor, mijn vader een melanoom, klaplong 2x, trombose been 2x en nog meer dingen. Ook is mijn moeder heel ziek geweest door haar nierstenen en dit was bijna verkeerd afgelopen. Inmiddels getrouwd en zeer dankbaar dat wij ook zo’n mooi huis konden kopen.
  Rachel onlangs geplaatst…Deze raamdecoratie kozen wij voor ons huisMy Profile

 3. 11 november 2019 / 11:48

  Wat mooi om hier bij stil te staan. Ik ben mij hier zelf ook steeds bewuster van. Ik ben dan wel chronisch ziek, maar anderen hebben het zo veel slechter dan ik. En daarnaast is het belangrijk om ook de kleine dingen in het leven te waarderen.
  Suzanne onlangs geplaatst…Perfectionisme als krachtMy Profile

 4. 11 november 2019 / 12:05

  Wat een mooi lijstje. En inderdaad, af en toe is het goed hier ook bij stil te staan.
  Ik ben ook dankbaar dat ik mijn beide ouders nog heb, dat ik lieve vrienden heb die voor me klaarstaan en dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind.
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Wie jarig is trakteert | WinactieMy Profile

 5. 11 november 2019 / 12:16

  Wat een mooi lijstje! Goed om er bij stil te staan. Dan besef je pas wat je allemaal hebt. Ik ben dankbaar voor mijn lieve ouders, zus en vriend. Mijn huisje en eigenlijk gewoon mijn leven op dit moment.
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…DIY | Reese’s peanut butter cup receptMy Profile

 6. 11 november 2019 / 12:32

  Hele mooie dingen om bij stil te staan en dankbaar voor te zijn…

 7. 11 november 2019 / 19:15

  Ik vind het altijd mooi dat de waarde van alledag even wordt gedeeld. Dank je wel hiervoor!
  Waar ik dankbaar voor ben vandaag? Chocolade!

  Groetjes Mitchel van http://www.mckleuver.nl

 8. 12 november 2019 / 09:27

  Echt, wat deden we voor het internet?! Nee, mooi lijstje. Wij zien zo ontzettend veel dingen als vanzelfsprekend, terwijl ze helemaal niet vanzelfsprekend zijn. Om even stil van te worden.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Punkin Pumpkin Bath BombMy Profile

 9. 12 november 2019 / 18:56

  Wat een mooi artikel! Super goed om hierbij stil te staan. Ik ben dankbaar voor de lieve mensen om mij heen! 🙂
  Mei Qi onlangs geplaatst…dat is geen geldMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge