REVIEW | W7 GLOWCOMOTION HIGHLIGHTER

Mijn liefde voor highlighters is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hoewel ik het vroeger maar ‘een rare veeg met glitter’ vond (haha) kan ik het nu heel erg waarderen. Contouren is sowieso het favoriete onderdeel van mijn make-up routine geworden. Vroeger gebruikte ik enkel mijn geliefde Sephora highlighter (nog steeds prachtig!), maar onlangs voegde ik, naast vele andere highlighters, ook de W7 Glowcomotion highlighter toe aan mijn stash. En vandaag is het tijd voor een review! Kijk je met me mee?
W7glowcomotion
Op de foto hierboven zie je trouwens mijn favoriete bronzer kwast. Highlighter breng ik eigenlijk altijd aan met een blush kwast!

img_8247
Op een andere blog las ik dat de W7 Glowcomotion highlighter verdacht veel lijkt op de bekende, gouden Jaclyn Hill highlighter ‘Champagne Pop.’ Zou het een dupe zijn? Helaas kan ik ze niet vergelijken omdat ik alleen Glowcomotion heb, maar ik ben natuurlijk altijd wel in voor een mooie budget highlighter ;-).

img_8249
De ingrediënten van de highlighter.

img_8243
De verpakking van de highlighter sprak mij niet meteen aan. Als ik hem niet had gezien op een andere blog was hij mij waarschijnlijk niet eens opgevallen. De kleur van de verpakking vind ik niet zo mooi, het heeft een beetje een huidskleur haha, en oogt vrij goedkoop. Als je de highlighter open doet ziet ‘ie er gelijk een stuk mooier uit. Het spiegeltje aan de binnenkant zorgt voor een wat chique uitstraling en maakt dan ook veel goed. Als ik een product koop vind ik het altijd wel fijn om te zien hoe het er uit ziet, door middel van een transparante deksel.

img_8244
Genoeg gekletst, laten we gauw kijken naar de highlighter zelf!

img_8251
De glans die er vanaf komt is prachtig, heel intens! De highlighter is ook best goed gepigmenteerd, je moet wel oppassen voor een witte veeg, haha. Dit kun je voorkomen door eerst de highlighter aan te brengen en dan pas je blush, zodat het wat meer ‘geblend’ is. Zelf vind ik dit altijd wel fijn werken, ik doe het ook op deze manier met andere highlighters.

img_8267
Om mezelf uit te dagen, en om de highlighter zo goed mogelijk naar voren te laten komen, bracht ik dit keer enkel bronzer aan op mijn wangen. Hierop bracht ik de highlighter aan en ik heb het geheel een beetje geblend met een poederkwast. Een fijne naturelle look, hoewel ik altijd wel in ben voor een flinke blush! 🙂 Dat kon je wel zien in mijn shoplog van Praag, ik kocht een best wel donkere blush van NYX, leuk voor de winter. Ook hiervan komt gauw een review online.

img_8234
Ik ben ontzettend enthousiast over de W7 Glowcomotion highlighter. De laatste tijd heb ik steeds meer producten van W7 in mijn stash, sommige producten zijn heel fijn. Over de W7 Banana Dreams powder was ik eerst een beetje sceptisch, maar ik gebruik deze nog steeds elke dag! Ook deze highlighter behoort tot mijn dagelijks favoriet, hij is makkelijk te combineren met verschillende tinten blush en bronzer en de glans die er vanaf komt is onwijs mooi. Ik heb er zelfs een paar complimentjes over gekregen, dat is natuurlijk extra leuk!

W7 Glowcomotion highlighter is te koop bij Op=Op Voordeelshop en kost 5,99

Heb jij ervaring met W7 make-up? Ben jij ook gek op highlighters?

Share:

7 Reacties

  1. 27 oktober 2016 / 20:16

    Hij staat je goed! Mooie foto’s heb je ook gemaakt! Die lipstick van de Catrice LE heb ik ook nog 😉
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge