REVIEW | NYX SOFT MATT LIPCREAM COPENHAGEN

Een tijdje geleden schreef ik een review over de NYX Soft Matt Lipcream in de kleur Antwerp. Omdat ik gemengde gevoelens had over deze kleur besloot ik nog een gokje te wagen! Bij de Douglas nam ik een lipcream in de kleur ‘Copenhagen’ mee, een mooie, diepe bordeauxrode kleur. Kijk je mee naar mijn review?

NYXsoftmattlipcream
De verpakking van de NYX Soft Matt Lipcreams vind ik erg mooi. De dop van de huls is mat, wat natuurlijk erg toepasselijk is! Ook het kleine hartje vind ik een leuk detail. Wel vind ik de kleuren van de huls niet echt representatief voor de kleur zelf. Hij lijkt nu bruinig, terwijl de kleur dat helemaal niet is!

IMG_7695
Ik koos dit keer voor het kleurtje ‘Copenhagen.’ Er waren nog wat andere kleuren verkrijgbaar bij de Douglas, maar ik besloot voor een lekkere donkere tint te gaan. Lichte tinten zijn bij mij meestal niet zo’n succes, haha!

IMG_7696
De ingrediënten!

IMG_7698
De lip cream breng je aan met de sponsapplicator.

De lip cream is zacht en romig en brengt gemakkelijk en snel aan. Je hoeft er geen lipliner onder te gebruiken, maar het kan natuurlijk wel. Ook bij dit kleurtje duurt het vrij lang voordat hij helemaal mat is opgedroogd, ongeveer 5 minuten. Hierna voelen mijn lippen fijn aan. Ik voel het niet zitten en mijn lippen voelen niet trekkerig aan!

IMG_7704
De kleur is een beetje tussen kersenrood en bordeauxrood in. Ik vind hem onwijs mooi! Wel lijkt de swatch een beetje vlekkerig, alsof hij niet op elke plek goed dekt…

IMG_7712
Ik dacht even dat ik een miskoop had gedaan, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn. Op mijn lippen dekt hij gewoon goed! Wel accentueert hij droge plekjes en velletjes een beetje. Toevallig had ik die dag een hele heftige lipstick gedragen, waardoor mijn lippen iets droger waren dan normaal (de foto’s zijn aan het einde van de dag gemaakt).

IMG_7734
Maar droge lippen zijn natuurlijk goed te voorkomen door een goede verzorging. Een lippenbalsem of af en toe even scrubben! En gelukkig vallen de oneffenheden minder op van veraf. Ik vind het wel een mooi kleurtje en hij dekt in ieder geval beter dan ‘Antwerp’!

IMG_7685
Over dit donkere kleurtje ‘Copenhagen’ ben ik zeker enthousiast! Het is een kleur waar ik mij comfortabel bij voel en het valt makkelijk te combineren met de rest van mijn dagelijkse make-up. De houdbaarheid van de lip cream is prima. Een maaltijd overleeft hij niet, maar een klein hapje of drankje wel. Even bijwerken kan soms handig zijn! Maar er blijft geen lelijke, harde rand over op je lippen. Ik vind de NYX Soft Matt Lipcreams toch best fijn, want voor een mat lip product voelen ze comfortabel aan op de lippen! 🙂 En met dit nieuwe kleurtje ben ik helemaal blij, yay.

NYX Soft Matt Lipcream is te koop bij Douglas (of online) en kost 7,50 per stuk

Heb jij een NYX Soft Matt Lipcream in je bezit? Wat vind jij ervan?

Share:

23 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 08:05

  In de verpakking zou ik hem nooit gekozen hebben! Maar zo op je lippen is hij prachtig! Staat je goed!! Ik hoor zoveel goeds over deze lipsticks…misschien eens neuzen bij de Douglas.
  Hilde onlangs geplaatst…Dierproefvrij tagMy Profile

 2. 6 juli 2016 / 11:51

  Staat je mooi zeg deze kleur! Ik ben ook fan van de lip creams! Xx

 3. 6 juli 2016 / 14:46

  Ik snap wel dat je enthousiast bent, wat staat deze kleur je mooi zeg!

 4. 6 juli 2016 / 16:40

  Wat een toffe kleur! De kleur van de huls ziet er echt anders uit, hij lijkt een stuk donkerder. De kleur staat je erg goed, kon ik zo’n kleur maar rocken haha!
  Mylou onlangs geplaatst…ICI PARIS XL wishlistMy Profile

 5. 8 juli 2016 / 19:46

  Wat een prachtige kleur zeg, hij staat je ook erg goed! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog maar Milan van de NYX Soft Matte Lip Creams, maar ik wil er zeker nog een paar bij aanschaffen. Copenhagen lijkt mij ook wel wat!

 6. 10 juli 2016 / 08:19

  Jaan! Toffe kleur! Deze staat je goed en is inderdaad niet zo donker als dat je in eerste instantie zou denken.

 7. 20 juli 2016 / 11:50

  Hele mooie kleur! Ik wil er ook echt nog een keer een aanschaffen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge