Persoonlijk: 5 Dingen die helemáál niks voor mij zijn!

Hoi allemaal! Het is alweer een hele tijd geleden sinds er voor het laatst een persoonlijk artikel online kwam op mijn blog. De laatste ‘Let’s Get Personal’ is zelfs al een halfjaar geleden! Ik vind dit soort persoonlijke blogposts altijd heel leuk om te lezen bij anderen, omdat je zo de persoon achter de blog wat beter leert kennen :-). Vandaag wil ik het hebben over dingen die ik niet snel zou doen, omdat het gewoon helemaal niks voor mij is! Lees gauw verder als je benieuwd bent.

persoonlijk

1. Bungeejumpen is een van mijn grootste nachtmerries
Zoals jullie misschien wel weten heb ik vliegangst en heb ik (in iets mindere mate) last van hoogtevrees. Bungeejumpen is echt helemaal niks voor mij, ik zou denk ik al flauwvallen van angst voordat ik überhaupt ben gesprongen :p. Dromen jullie ook weleens dat je van een grote hoogte naar beneden valt, in een diep zwart gat? Nou, ik ben bang dat bungeejumpen daar verdacht veel op lijkt. Haha! Ik krijg er ook echt rillingen van als ik iemand anders zie bungeejumpen op TV…

2. Ik durf echt niet op een motor te rijden
Autorijden, geen probleem, maar motorrijden?! Ik vind mezelf ook helemaal geen type om op een motor te stappen, bij het idee alleen al schiet ik in de lach :p. Een ritje achterop de motor zou ik misschien nog wel leuk vinden, maar ik zie mezelf niet zo snel een motor besturen en met hoge snelheid over de snelweg razen. Nee, dan voel ik me in een auto toch een stuk veiliger!

3. Plastische chirurgie
Ik ben extreem bang voor bloed en operaties. Volgende maand moet mijn verstandskies eruit worden gesneden en hoewel iedereen zegt dat het meevalt, ben ik nu al zenuwachtig. Ik zal dan ook niet gauw vrijwillig in mijn lichaam laten snijden. Gelukkig is er ook niks wat ik aan mezelf zou willen veranderen. In ieder geval niks wat ik niet zelf kan verhelpen door gezond te blijven eten en te blijven bewegen ;-). Botox lijkt me nog niet zo heel eng, ik ben niet zozeer bang voor naalden, maar vooral voor bloed. Ik word al duizelig als ik in mijn vinger snijd, haha!

4. Ik ben extreem anti-roken
Sterker nog, ik heb zelfs nog NOOIT gerookt! Ik ben ook heel erg blij dat mijn vriend niet rookt, ik vind het zó vies en ook helemaal niet aantrekkelijk. Dankzij mijn astma kan ik ook nooit te lang in een ruimte zijn waar veel wordt gerookt, hoe gezellig het feestje ook is. Helaas is roken enorm verslavend, dus ik snap wel dat het niet voor iedereen makkelijk is om te stoppen. Gelukkig zijn er wel steeds meer handige tools op de markt, die je van het roken af kunnen helpen! Door bijvoorbeeld het roken van een e-sigaret heb je nog wel het gevoel van roken, maar heb je veel minder last van schadelijke effecten op de lange termijn. Bij Smokesmarter kun je eenvoudig online een E-sigaret kopen, ze hebben een super uitgebreid assortiment. Er zit zeker wat voor je tussen!

5. Een gezond eetpatroon houd ik nooit lang vol
Vorig jaar heb ik twee weken suikervrij gegeten. Ik merkte wel echt verschil, maar ik vond het gewoon niet vol te houden. Daarna heb ik nog wel vaker periodes gehad dat ik na het avondeten niet meer wilde snacken of dat ik bewust geen koekjes en chips in huis haalde. Ik ben gewoon zwak als het om eten gaat… Gelukkig lukt het me altijd wel aardig om een goede balans te houden, ik ben namelijk dol op groente en er zijn ook veel gezonde gerechten die ik erg lekker vind. Toch zou ik soms wel willen dat ik al die zoetigheden makkelijk zou kunnen laten staan en dat ik na één koekje kan stoppen met eten! 😉

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij op deze manier iets beter te leren kennen. Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar dingen die juist helemaal niks voor jou zijn! Laat het me weten :-). Herken jij jezelf in mijn lijstje?

Welke dingen zou jij niet zo snel doen?

persoonlijk

11 Reacties

 1. 19 april 2019 / 07:01

  Wat grappig om te lezen! Ik zou ook echt nooit gaan bungeejumpen, haha!

 2. 19 april 2019 / 07:08

  Alsof ik het zelf had kunnen schrijven, kan me letterlijk bij alles aansluiten.
  Liefs

 3. 19 april 2019 / 07:14

  Wat een leuk artikel! Nummer 1 t/m 4 gaan ook helemaal op voor mij. Plastische chirurgie zie ik mezelf echt niet doen. Alleen als ik ooit overhangende oogleden krijg, zou ik daar misschien wat aan laten doen. Maar bloed en ik, dat gaat gewoon niet zo goed samen, haha. Iets wat ik ook niet snel zou doen, is backpacken of op de bonnefooi op vakantie gaan. Ik heb toch wel het liefst een beetje een beeld van wat ik op vakantie ga doen 😉
  Romy onlangs geplaatst…Verhuisupdate #2 | een échte woonkamer, pietje precies & opruimkriebelsMy Profile

 4. 19 april 2019 / 10:43

  Stuk voor stuk op mij van toepassing! 😀 Bungeejumpen vind ik ook echt een nachtmerrie en een gezond eetpatroon lukt hier ook niet. Alhoewel… Het hangt er ook van af wat je gezond vindt he 😉 Bij mij is dat vooral balans en dat lukt wel dus in dat opzicht slaag ik er wel in. Maar als ik echt alle ‘slechte’ dingen zou moeten weten, no thanks!
  Irene onlangs geplaatst…On repeat #2My Profile

 5. 19 april 2019 / 11:54

  Ja! Persoonlijke posts zijn ook mijn favoriet! En bungeejumpen lijkt me ook niks haha. Ik moet in juli mijn verstandskiezen laten trekken en daar ben ik ook best bang voor… 🙁
  Mei Qi onlangs geplaatst…heimwee naar chinaMy Profile

 6. 19 april 2019 / 16:34

  Alle 5 heel herkenbaar! Ik heb kort geleden mijn verstandskiezen laten trekken. In 2 keer. De eerste keer was ik super gespannen, maar het viel erg mee. De tweede keer was ik meer relaxed en leek het nog beter te gaan. Ik eet over het algemeen heel gezond, maar chocolade en chips zijn toch echt wel een guilty pleasure die ik niet kan en wil laten staan!
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD | SHADES OF BLUEMy Profile

 7. 19 april 2019 / 20:37

  Hahaha, dat van gezond eten: HEEL herkenbaar! Wat betreft bungee jumpen, dat heb ik wel gedaan en dat is echt een MEGA raar gevoel. Maar ik zou het zo weer doen!

 8. 21 april 2019 / 07:50

  Ik heb ook helemaal niets met bungeejumpen, motorrijden, plastische chirurgie en roken. Dat laatste is maar goed ook ?
  Gezond eten houd ik juist heel erg van en zeker nu het zo warm is, wil ik lekker genieten van sapjes, fruit en salades. Maar toch ook van ijsjes.

 9. 26 april 2019 / 16:59

  Wat leuk om te lezen! Eigenlijk herken ik mezelf ook wel in zo’n beetje alles, ik zou nooit gaan bungeejumpen, plastische chirurgie laten doen of roken. Gezond eten kan ik dan weer wel goed, maar dat zou ik niet alleen maar kunnen. Ik ben net als jij ook veel te gek op snacks, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge