Outfit | Nieuw luipaard print topje en gouden glow!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Het weekend staat weer voor de deur, yay! Hebben jullie leuke plannen? Een van mijn beste vriendinnen viert morgenavond haar verjaardag en zondag sta ik op de Stadjersmarkt in Martiniplaza samen met Inge, super gezellig! Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit- en klets-artikeltje, hopelijk vinden jullie dat leuk! Ik heb namelijk een paar nieuwe items die ik jullie graag laat zien :-). Kijk je mee naar mijn outfit?

luipaard print
Luipaard topje – My Jewellery / Vest – Orsay / Oorbellen – My Jewellery / Kettinkje – Initial Jewelry

Deze week is best wel hectisch! Begin deze week kwamen mijn nieuwe Studio Anna Jirina truien binnen en tot nu toe ben ik alleen nog maar bezig geweest met het promoten daarvan, heel veel foto’s uitzoeken en bewerken, aanpassingen doorvoeren op de website, het labelen van alle truien en het inpakken van de bestellingen. Zo leuk om te doen! <3 Eergisteren hield ik samen met Kristina en Inge een uitgebreide Instagram-fotoshoot, we waren wel twee uur bezig! Gelukkig scheen de zon nog af en toe, want we waren aardig verkleumd. Tijdens het maken van deze fotoreeks scheen de zon zo mooi op mijn gezicht, love it!

We maakten niet alleen foto’s van de truien, maar ook van elkaars outfits en nog veel meer. Onlangs heb ik namelijk een paar super leuke items van My Jewellery mogen ontvangen en daar wilde ik graag wat foto’s mee maken :-). Hoe schattig is dit topje met luipaard print? Ik moet zeggen dat ik de ‘normale’ luipaard print nooit zo mooi vind bij mezelf, maar met zo’n lichtroze accent er doorheen vind ik het wel leuk! Zo heb ik ook een jas/vest met een soort van witte luipaard print.

En wat kleurt er nou mooier bij dan mijn licht (uhm, ja, hoe zal ik het noemen) koraalroze vest? Die kan ik inmiddels weer lekker vaak dragen, want het is ZO koud, haha. Normaal gesproken zou ik mijn hele outfit met jullie delen, maar dit keer zag ik er zo debiel uit! We gingen namelijk zoveel kleding shooten dat ik niet eens één complete, matchende outfit had ;-). Het zou ook niet praktisch zijn om midden op straat een andere broek aan te trekken, haha.

Verder draag ik mijn favoriete kettinkje van Initial Jewelry en een paar zilverkleurige oorbellen, ook van My Jewellery. Echt super leuk! De laatste tijd ben ik weer helemaal into de oorbellen :-). En wist je dat My Jewellery ook hele schattige ringen verkoopt? Ik vind vooral de ringen met initialen heel erg leuk, die zouden echt perfect matchen met mijn kettinkje!

Anyway, ik hoop dat jullie een heel fijn weekend tegemoet gaan! <3 En natuurlijk hoop ik ook dat jullie dit outfit- en klets-artikeltje weer leuk vonden – misschien moet ik er maar eens een toepasselijke titel voor verzinnen? Haha! Tot maandag!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery

Wat zou een leuke titel zijn voor een outfit en klets artikel? Ik ben benieuwd naar jouw ideeën!

5 Reacties

  1. 5 oktober 2018 / 07:36

    Wat een drukke week heb je zo te horen achter de rug! Maar wel met zo te horen allemaal leuke dingen 🙂 Dit vest staat je prachtig, zeker in combinatie met het hemdje. Het vest lijkt me ook zo heerlijk warm 🙂
    Haha, ik moest wel lachen om je opmerking over de broek. Ik kan me voorstellen dat het niet heel fijn is om je op straat te moeten omkleden en dat je dus maar een niet matchende broek hebt aan gedaan 😉
    Romy onlangs geplaatst…10 tips voor ontspullen (ook als je géén minimalist bent)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge