Outfit | Valentine’s Day

Geen Valentijns-look van mij vandaag, maar een Valentijns-outfit! Ik wilde mijn nieuwe, rode jasje eens aan doen en dacht: waarom doe ik dat niet gewoon op Valentijnsdag? Rood is immers de kleur van de liefde. Het is mijn eerste look op mijn blog, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Kijk je mee?

Ik heb de rest van mijn outfit redelijk rustig en basic gehouden, zodat het rood er echt lekker uit kon knallen. Ik vind de combinatie zelf erg leuk, maar niet heel bijzonder. Het jasje zit verrassend genoeg erg lekker, omdat hij gedeeltelijk uit tricot stof bestaat. De outfit is lief, maar ook stoer: vooral door de laarsjes en de oorbellen. Een luchtige blouse eronder, basic zwarte jeans, wat rood op de lipjes en klaar is kees!

Informatie over de kleren kun je vinden bij mijn outfit op Lookbook.

Ik hoor graag je mening over deze outfit! Laat het me weten. 

7 Reacties

  1. 16 februari 2013 / 14:42

    Ik vind het echt leuk dat jullie comments achterlaten, dat had ik niet verwacht aangezien ik nog maar een weekje bezig ben met bloggen hihi. Dank jullie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge