Make-up looks voor de Feestdagen met Rimmel London | XL Review!

Een tijdje geleden ontving ik een heel leuk pakketje met een oogschaduwpalette en een lipstick van Rimmel London. Ik kon mijn geluk niet op, want Rimmel is één van mijn favoriete make-up merken! Niet veel later ontving ik de ‘Dark Angel Look’ producten van Rimmel, om mijn eigen ‘Dark Angel Look’ mee te creëren voor de Feestdagen. Ik ben dol op make-up voor de Feestdagen, dus ik kon echt niet wachten een paar feestelijke make-up looks te maken. Vandaag is het tijd voor en XL Rimmel London review! Kijk je met me mee?

make-up looks
Het testen van nieuwe make-up vind ik denk ik wel het allerleukste aan bloggen, alhoewel het heel veel tijd in beslag neemt, haha! De Kerst-make-up collecties vliegen je om de oren in beauty-bloggers land, ik kan daar zo van genieten! Al die prachtige collecties voor de Feestdagen, zucht…

make-up lookLaten we beginnen met het item waar ik het meest benieuwd naar was: Het oogschaduwpalette! Wie mij al langer volgt weet dat ik een zwak heb voor mooie oogschaduwpalettes. Erg tof om weer een nieuw palette te mogen testen!

make-up lookIk heb voor de Magnif’eyes Colour Edition (004) gekozen, maar er zijn nog meerdere varianten verkrijgbaar!

make-up lookDe kleuren hebben helaas geen namen, maar op de achterkant van het palette vind je nog wel enige instructies en natuurlijk de ingrediënten.

make-up lookDe swatches van de eerste zes glanzende kleuren uit het palette zien er geweldig uit, wauw! Ik ben echt verrast door de goede pigmentatie. Ik heb weleens eerder oogschaduw van Rimmel London gebruikt, maar dat waren hele kleine palletjes, waardoor ik nooit zulke indrukwekkende swatches heb kunnen maken. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou moeten geven: De gele kleur is te heftig als highlighter, naast de witte highlighter had ik ook graag een warme highlighter gezien.

make-up lookHallo zeg! Wat een pigmentatie, ongelooflijk! De laatste zes kleuren uit het palette bestaan uit vier matte en twee glanzende tinten. Ik was de donkerblauwe vergeten te swatchen, super stom haha, dus die heb ik helemaal rechts nog even toegevoegd. Alle kleuren uit het palette spreken me aan, behalve de blauwe tinten, dus hier kan ik zeker wel wat mee! Het lijkt me overigens wel heel tof om met de blauwe tinten te experimenteren, maar helaas staan deze kleuren mij gewoon wat minder mooi.

make-up look
Daarom ging ik eerst voor een redelijk veilige bruin-gouden look, met een touch of green! Dit soort kleuren vind ik echt perfect voor een Kerstlook, zodat je de lippen lekker heftig kunt maken (houd ik van!).

make-up lookDan het contour palette in 002 Coral Glow. Wat een mooi palette! Ik ben verliefd op de rosé gouden verpakking! Dit palette komt trouwens uit de Kate Moss collectie van Rimmel en is al langere tijd te koop.

make-up lookDe kleuren zien er onwijs mooi uit! Helaas waren de swatches mislukt – de foto was heel onscherp, oeps! Wat ik je alvast kan vertellen is dat de higlighter helaas niet heel gepigmenteerd is, maar de bronzer-kleur en de blush wel. Ik heb dit palette al en ik vind dit echt een heel handig trio om mee te nemen op vakantie. Het palette is lichtgewicht en je kunt er prima mee contouren!

make-up looksWe gaan door naar de mascara, de eyeliner en de wenkbrauwpoeder! De Wonder Wing eyeliner is echt een hit momenteel, ik heb er al veel over gelezen. De eyeliner heeft een puntje in de vorm van een wing, waarmee je dus als het ware een wing op je ooglid kunt stempelen. Super handig dus, als je net zo’n kluns bent met eyeliner als ik! Het is trouwens een eyeliner in stift-vorm en het heeft dus een soort vilten puntje.

De Brow This Way 3-in-1 poeder voor de wenkbrauwen (002 Medium Brown) was ik ook al bekend mee. Een klein jaar geleden was ik namelijk aanwezig bij het event van Rimmel, waar dit product ook in de goodiebag zat! In deze review vertel ik je er meer over :-). Inmiddels ben ik gelukkig wat handiger geworden in het aanbrengen ervan, ik vind dit echt een fijn wenkbrauwproduct en de kleur is voor mijn zwart-grijze wenkbrauwen niet eens zo verkeerd!

make-up looksDe swatches van de eyeliner en het wenkbrauwproduct. De eyeliner is niet meteen heel zwart en de stift voelt een beetje droog aan, je moet ‘m echt heel goed schudden voor gebruik, dan komt het goed!

make-up looksYay, eindelijk een eyeliner met wing die best goed is gelukt (voor mijn doen dan :p)! Ik vind het altijd super lastig om mijn wings aan beide kanten gelijk te krijgen, met de Wonder Wing eyeliner gaat dat echt een stuk makkelijker! Oftewel: De perfecte eyeliner voor alle eyeliner-klunzen ;-).

make-up looks
De Wonder’Fully Real mascara van Rimmel ziet er zo op het eerste gezicht prachtig uit, ik ben dol op de felroze huls! Het borsteltje is ietwat aan de grote kant voor mijn korte wimpertjes, dus we zullen zien hoe dat uitpakt.

make-up looksZoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik altijd een wimper-struggle: Mijn wimpers gaan enorm hangen van niet-waterproof mascara, haha! Voordat ik mascara aanbracht had ik ze ook nog gekruld, maar helaas werkt het bij deze mascara allemaal niet. De mascara is ook een beetje aan de natte kant, wat in het begin vaak zo is, maar wat ook niet echt meehelpt. Mocht je wimpers hebben die gewoon omhoog staan en mocht je normaal gesproken altijd niet-waterproof mascara gebruiken, is deze mascara misschien wel iets voor jou. Er zijn gelukkig veel reviews van andere bloggers over te vinden!

make-up looksOok het testen van lipsticks is een van mijn favoriete onderdelen, ik ben echt verslaafd aan lipstick! Ik ontving de Stay Matte Liquid Lip Color in 500 Fire Starter en de Lasting Finish Lipstick in 800 Berry Misschief.

make-up looks
Twee prachtige rode tinten, love it! Zeker met de Feestdagen is dit toch wel een kleur waar ik voor ga. De Lasting Finish lipstick is ietwat romig en de Stay Matte is echt een hele heftige, matte kleur.

make-up looksWauw, de pigmentatie van de Stay Matte is echt geweldig! Hij brengt gemakkelijk en egaal aan en hij droogt vrij snel matte op. De kleur blijft enorm lang zitten, is er moeilijk af te halen (goed teken!) en droogt mijn lippen wel een beetje uit na een lange dag. Maar goed, dan heb je ook wat!

make-up looksDe Lasting Finish lipstick heeft ook een prachtige kleur, zulke donkerrode tinten staan mij denk ik het mooist. Helaas heeft ‘ie wel een hele glanzende finish en is ‘ie wat romiger, waardoor hij niet zo lang blijft zitten als ik hoopte en je ‘m af en toe moet bijwerken. Deze lipstick is wel heel erg comfortabel om te dragen!

make-up looksTot slot nog twee super feestelijke nagellakjes.

make-up looks315 Queen of Tarts is een felrode kleur die goed dekt met een laagje. Dit soort kleuren zijn altijd goed! Ik draag eigenlijk het liefst roodtinten op mijn nagels, jullie ook?

make-up looks809 Darling You Are Fabulous! dekt goed na twee laagjes. Hij bevat geen grove glitters, waardoor hij ook weer makkelijk van je nagels af te halen is, ideaal! Het enige nadeel is dat hij een beetje streperig lakt. Ik denk dat dit lakje ook erg leuk is als topcoat op bijvoorbeeld een nude nagellak. Hij is in ieder geval wel super feestelijk!

make-up looksmake-up looksDe complete look met de Rimmel London producten!

make-up looksIk heb er weer een aantal nieuwe favorieten bij, yay! Ik ben echt dol op het oogschaduwpalette, de kleuren zijn enorm goed gepigmenteerd en je kunt er veel verschillende looks mee maken. Ook de Wonder Wing eyeliner biedt voor mij echt uitkomst, die ga ik ook nog vaak gebruiken. De rode lipsticks hebben mijn hart gestolen en ook de nagellakjes zijn ideaal voor de Feestdagen, ik ben blij! <3

Rimmel London is o.a. te koop bij Kruidvat en Etos

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Wat voor look(s) ga jij dragen met de Feestdagen? Ben jij ook zo dol op de kleur rood?

 

12 Reacties

 1. 15 december 2017 / 14:13

  Wat fijn zo’n grote, uitgebreide review. De lipkleur staat je echt fantastisch en ook het oogschaduw palette lijkt me érg leuk om mee te werken. De eyeliners van Rimmel vind ik ook altijd erg fijn. Ik werk nu met een bruine en dat vind ik ook wel een heel mooi effect geven.
  Simone onlangs geplaatst…Shopping: AliExpress aankopen #3My Profile

 2. 16 december 2017 / 08:40

  Wat een uitgebreide review 🙂 Heb je goed gedaan! Btw, ik deel je mening over de mascara. Ik las alleen maar positieve dingen, maar ik kan er niet echt me overweg ofzo. Ik krijg er in ieder geval niet het gewenste resultaat mee..
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | Treets Traditions – Pure SerenityMy Profile

 3. 16 december 2017 / 19:53

  Hele leuke producten en leuke lookjes! Ook die nagellakjes zijn cute! ?

 4. 16 december 2017 / 22:54

  Leuk zo’n uitgebreide review. En wat een mooie look!

 5. 17 december 2017 / 08:28

  Ja, rode tinten staan jou zeker mooi! Ik vind de kleuren zelf ook geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge