Festival make-up inspiratie: de looks van dit seizoen

Het festivalseizoen is in volle gang! Ben jij deze zomer al naar een aantal leuke festivals geweest? Wat ik extra leuk vind aan festivals, is dat je echt even kunt uitpakken met je outfit en make-up. Kun jij nog wel wat festival make-up inspiratie gebruiken? In dit artikel vind je de mooiste looks van dit seizoen, kijk je mee?

festival make-up inspiratie

Festival make-up inspiratie

Als je aan een festival denkt, denk je natuurlijk aan felle kleuren en glitter. Niks is te gek, dus je kunt je helemaal uitleven! En ik heb geluk, want zowel wat betreft kleding als make-up ben ik gek op kleur. Ook vind ik het ontzettend leuk om mijn make-up te laten matchen met mijn outfit. Het zal je dus vast niet verbazen dat ik vooral hele kleurrijke festival make-up inspiratie heb verzameld.

pop of color

1. Pop of color

Een festival is natuurlijk een perfect moment om eens uit je comfortzone te stappen met je make-up. Dit kun je doen door meerdere felle en contrasterende kleuren met elkaar te combineren. Zo vind ik de combinatie van roze en blauw echt ontzettend tof! Ook kun je eens experimenteren met een gekleurde eyeliner, dit is super feestelijk en maakt de look helemaal af. Bij Douglas vind je voor elke look een mooie bijpassende eyeliner, ook met glitter! Om de look nog meer te laten knallen breng je de oogschaduw ook aan bij de onderste wimperrand.

Maak de look zelf met:
festival make-up

2. All that glitter

Glitter make-up looks zijn natuurlijk altijd een succes op een festival. Nu heb je eindelijk een gelegenheid om die potjes met glitter uit de kast te trekken ;-). Wat betreft glitter oogschaduw kun je de plank eigenlijk niet misslaan, want dankzij de glitter is elke kleur prachtig. Door de rest van je make-up naturel te houden vallen de glitters nog meer op! Ga je met glitters aan de slag, dan mag een goede primer natuurlijk niet ontbreken.

Maak de look zelf met:
eyeliner

3. Playing with lines

Een winged eyeliner is mooi, maar voor een festival mag het wel een stukje wilder. Experimenteer bijvoorbeeld met een gekleurde eyeliner of teken eens ‘buiten de lijntjes,’ zoals bij de make-up look hierboven. Zo vestig je nog meer aandacht op je ogen, zeker als je ook nog voor een felle oogschaduw gaat. Het is wel aan te raden om een waterproof eyeliner en waterproof mascara te gebruiken, zodat je make-up tijdens het festival niet uitloopt.

Maak de look zelf met:

Festival make-up looks

Heb jij deze zomer nog leuke festivals op de planning staan, dan kwam deze festival make-up inspiratie hopelijk op het juiste moment. Welke festival make-up look vind jij het mooist en ga jij uitproberen? Laat het weten!Bewaar dit artikel via Pinterest:
festival make-up inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge