Gezellige Kerst gewenst! 10 Dingen die ik met Kerst ga doen

Hoi allemaal! Het is weer zover: de jaarlijkse cavia-kerstfoto! En dit keer sta ik er zelf ook op. Klik hier om de foto van vorig jaar te zien. Zoals ieder jaar kijk ik enorm uit naar Kerst, want ik ben een echte kerstliefhebber. De kerstdagen breng ik dan ook door met de mensen die ik liefheb en ben ik eventjes lekker offline. Ik hoop dat jij ook een gezellige Kerst hebt! Ben je benieuwd wat ik deze Kerst allemaal ga doen? Ik deel het met je in dit artikel!

gezellige kerst

★ Arretjescake bakken. Ik kijk er nu al naar uit, want ik ben dol op arretjescake!
★ Brunchen. Alles wat met eten te maken heeft is natuurlijk een fantastische activiteit tijdens Kerst, toch? 😉
★ Lekker uitslapen.
★ Heel veel foute kerstfilms kijken, daar kan ik zo van genieten 😉
★ (Bord)spelletjes spelen. De Kolonisten van Catan is mijn favoriet!

★ Een kerstwandeling maken door de stad Groningen. Ook al is er nu natuurlijk niks te beleven, ik word zo blij van al die lichtjes! Dit maakt de wandeling alleen al meer dan de moeite waard. Misschien valt er tussendoor ook nog ergens een lekkere coffee to go te scoren!
★ Gezellig dineren met mijn vriend en mijn ouders, we gaan een soort tapas avond organiseren.
All You Need Is Love kijken, dat is echt mijn ultieme Kerst guilty pleasure
★ Als we eraan toe komen: Puzzelen! Dat heb ik al zo lang niet meer gedaan.
★ De Linda’s lezen die nog op mij liggen te wachten na 7 weken in Lissabon te zijn geweest.

En de jaarlijkse cavia-kerstfoto kan ik dus al van mijn lijstje afstrepen ;-). Ik ga ook een hele gezellige, kerstige reels op Instagram plaatsen. Volg jij mij daar al (@annajirina)? Als je nog aanraders hebt voor leuke kerstfilms, mag je me gerust een DM sturen! Vandaag ben ik nog online :-).

Wat zijn jouw plannen? Ik wens je een hele gezellige Kerst toe!

2 Reacties

  1. 24 december 2021 / 16:27

    Ah, wat staan er allemaal leuke dingen op de planning. Ik kijk ook uit naar de kerstspecial van All You Need Is Love, het is ook echt mijn quilty pleasure hahaha. Ik zag de reel met de cavia’s net voorbij komen op Instagram. Echt heel leuk (én cute). Heel fijne feestdagen toegewenst, geniet ervan!
    Yaika onlangs geplaatst…Tips voor thuiswerken: deze 6 spullen zijn onmisbaar!My Profile

  2. 24 december 2021 / 16:41

    Ja – All you need is love, oh man zo’n zin in! Fijne feestdagen, meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge