Outfit | Wijnrode sweater en fluffy coat!

Brrrr, wat is het de laatste dagen koud! Ik draag de laatste tijd alleen nog maar hele warme truien, haha. Mijn nieuwste aanwinst is een super toffe wijnrode sweater van Zaful. Ik kon dan ook niet wachten om er wat foto’s mee te maken! Ik combineerde ‘m met mijn fluffy coat en een zwart rokje, kijk je mee naar mijn outfit?

fluffy coat
Alweer een paar weken geleden sprak ik af met Inge (van het YouTube-kanaal Inge Marieke) om foto’s te maken voor onze Instagram en mijn blog. Eerst dronken we gezellig wat bij een cafeetje genaamd Pernikkel en daarna fietsten we samen naar het Stadspark van Groningen. De hele dag waren er van die korte regenbuien, maar gelukkig was het tijdens het maken van de foto’s droog!

fluffy coat
Ik ben zó blij met mijn fluffy coat van Primark, jullie hebben ‘m echt al super vaak voorbij zien komen op mijn blog en Instagram :-). Hij is niet mega warm, maar met een dikke trui eronder kan het nog wel!

fluffy coat
Ik ben heel blij met mijn nieuwe wijnrode sweater van Zaful, ik vind de kleur super mooi en ik ben echt dol op colletjes! De onderkant van de sweater is helaas niet zo mooi, hij loopt heel wijd uit en dat staat nogal lomp. Ik heb ‘m daarom een beetje in mijn rokje gepropt, voor een wat speelser effect. Het is een one size en gelukkig past ‘ie! Het is wel een beetje een zweetstofje, maar goed, hij is wel onwijs leuk :-).

Het rokje draag ik de laatste tijd ook heel vaak, het model is simpel, maar hij heeft een licht glimmende coating. Dat vind ik echt een heel tof effect, het maakt je outfit een beetje chiquer!

fluffy coat
Mijn tasje is echt een alltime favourite, ik ben zo dol op de felrode kleur! Mijn excuses trouwens voor het verschil in belichting op de foto’s, mijn camera pakt de kleur rood niet goed en had heel veel moeite met het rode tasje en de sweater, haha.

fluffy coat
Ook trok ik mijn laarsjes met fringes weer eens uit de kast, die vind ik nog steeds zo leuk! Ik scoorde ze een paar winters geleden bij de Kringloop voor maar 5 euro! 🙂 Door de regen was het helaas wel heel blubberig in het park, dus na de shoot heb ik mijn schoenen even schoongemaakt met zakdoekjes ;-). Ze waren echt mega vies geworden…

fluffy coat
Ik ben ook helemaal fan van deze oorbellen, yay! Ik ga weer vaker oorbellen dragen, love it :-). De choker vond ik ook wel een leuk effect geven, die komt af en toe net boven het colletje uit.

fluffy coat
Fluffy coat – Primark / Wijnrode sweater – Zaful / Rokje – Pull & Bear / Tasje – Pull & Bear / Laarsjes – Kringloop / Oorbellen – Six / Choker – Primark

Er komt deze week trouwens geen ‘My Life Besides Blogging’ online, wat normaal gesproken om de twee weken het geval is. De afgelopen weken zat ik niet zo lekker in mijn vel en ook ben ik ziek geweest, dus ik heb niet zoveel “persoonlijke” foto’s gemaakt. Hopelijk vinden jullie het niet erg :-)!

De wijnrode sweater heb ik ontvangen van Zaful

Ben jij ook gek op lekker warme truien (met een col)?

13 Reacties

 1. 29 november 2017 / 07:04

  Wat een mooie sweater en je hebt hem prachtig gecombineerd! Hele leuke combinatie met die fluffy jas! Zelf ben ik met dat soort jassen vaak bang dat het er slonzig uitziet, maar jij hebt het juist stijlvol gecombineerd 🙂
  Wat rot dat je de laatste tijd niet zo lekker in je vel zat. Hopelijk voel je je snel iets beter!
  Romy onlangs geplaatst…Het beste moment om te beginnen, is NU!My Profile

 2. 29 november 2017 / 08:43

  Een hele mooie outfit! Ik vind de combinatie rood met de fluffy coat erg leuk! Ik ben dol op de fluffy/faux fur trend dit seizoen en ook de warme truien ontbreken niet in mijn kast.
  Darina onlangs geplaatst…Outfit | Autumn in ParisMy Profile

 3. Maria
  29 november 2017 / 08:58

  Wel koude benen zo!

 4. 29 november 2017 / 12:58

  Leuke outfit, vind de wijnrode trui echt nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge