REVIEW | W7 BIG BLUSH PALETTE

Tijdens de Proefparade vorige maand mochten we kennismaken met zes mooie merken, waaronder W7. Een merk wat ik natuurlijk al kende! Een tijdje geleden schreef ik al over het Lightly Toasted palette en nu is het de beurt aan het W7 Big Blush palette, welke zes prachtige blushes en bronzers bevat. Wie mij al langer volgt weet dat ik dol ben op contouren, dus ik kon niet wachten om dit palette te testen! Kijk je met me mee?

W7 Big Blush palette
Eerlijk is eerlijk, qua vormgeving trok dit palette niet meteen mijn aandacht. De oogschaduwpalettes van W7 zijn ook in ‘blik-vorm’, maar zijn net wat neutraler en subtieler. Dit palette is nogal overdreven, met veel goud en grote letters. Maar wat ben ik blij dat ik toch een tester had bekeken, want de blushes zijn echt prachtig!

W7 Big Blush palette
De ingrediënten van de blushes en de bronzing poeder.

W7 Big Blush palette
Wat ik wel fijn vind is dat het palette erg lichtgewicht is en daardoor makkelijk om mee te nemen. Het palette is echter wel aan de grote kant voor de inhoud. Qua formaat zou ik ‘m niet zo snel meenemen ergens naartoe.

W7 Big Blush palette
De kleuren waren netjes afgedekt met een plasticje maar hebben helaas geen aparte namen. Ik vind de kleurencombinatie echt ontzettend mooi. Ik heb zelf namelijk niet veel peachy blushes in mijn stash en die zitten hier wel in! Rechtsboven vind je een highlighter en rechtsonder de bronzer. Alle kleuren bevatten een lichte shimmer, alleen de bronzer is (gelukkig) bijna volledig mat.

W7 Big Blush palette
Op naar de swatches! De eerste kleur is gelijk de enige tint uit het palette die ik niet zo mooi vind, haha. Roze kleuren staan gewoon niet zo mooi bij mijn huid. Ik denk wel dat dit een hele mooie en subtiele kleur is als je een bleke huid hebt en licht haar! Over de andere kleuren ben ik echt heel erg enthousiast. De kleuren zijn wel een beetje poederig, maar het pigment is goed. Ook zie je een duidelijk verschil tussen alle kleurtjes, het is dus echt een gevarieerd palette :-).

W7 Big Blush palette
Ik besloot om de bronzer, de blush linksonder in het palette en de highlighter rechtsboven in het palette aan te brengen op mijn wangen. De highlighter geeft veel meer glans af dan ik had verwacht! Ik ben nu al verliefd op deze highlighter.

W7 Big Blush palette
De combinatie van de bronzer, de perzikkleurige blushes en de highlighter vind ik echt prachtig. Ik houd wel van een flinke blush! 🙂 Maar de kleuren zijn ook subtiel aan te brengen, ik heb gewoon meerdere laagjes aangebracht, zodat het duidelijk overkomt op camera.

W7 Big Blush palette
Ik ben echt heel erg enthousiast over het W7 Big Blush palette! Wat een goede score, echt een ontdekking. Alleen de lichtroze kleur is niet zo mijn ding, maar de andere kleuren gebruik ik nu al een tijdje met veel plezier. Vooral de highlighter is echt een pareltje. De kleuren zijn een beetje poederig, maar er valt goed mee te werken. In gebruik heb ik er totaal geen last van. Ik ben blij!

Dit artikel bevat een product dat ik ter review ontvangen heb

Het W7 Big Blush palette is te koop bij o.a. Op=Op Voordeelshop en Boozyshop en kost circa 9 euro

Heb jij ervaring met cosmetica van W7?

Share:

20 Reacties

 1. 6 maart 2017 / 08:59

  Wat een super mooi palette is dit zeg! Zelf heb ik het Solow Glow palette maar die is echt veel minder mooi!

 2. 6 maart 2017 / 09:22

  Ik vind de vormgeving ook niet zo heel erg mooi, maar wauw wat een pigmentatie! Ik vind het echt heel erg mooi.
  Fijne review!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Monthly thoughts FebruaryMy Profile

 3. 6 maart 2017 / 09:38

  Fijn artikel! Ik vind de verpakking ook niet zo heel mooi..
  Ik zou er denk zo voorbij gelopen zijn in de winkel door dat felle goud haha!
  Terwijl het een prachtig resultaat geeft! Wauw!

  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…#5 geluksmomenten!My Profile

 4. 6 maart 2017 / 19:48

  Wauw, wat een mooie kleuren! Ik was nog op zoek naar een peachy blush dus dit palet spreekt me heel erg aan! Jammer van de verpakking maar de inhoud is wel geweldig! 🙂

 5. Wies | Nature of Happiness
  7 maart 2017 / 10:11

  Wauw, wat een prachtig palette! Vooral die highlighter is heel mooi! Ik vind de eerste kleur inderdaad ook het minst, ik houd niet zo van dat soort roze kleurtjes. Iets te barbie-achtig voor mij haha 🙂
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Polette California GlassesMy Profile

 6. 7 maart 2017 / 10:26

  Wat een mooi palette! Die roze is misschien leuk als je wat bleker bent? Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…trainingsbroekMy Profile

 7. 7 maart 2017 / 12:49

  Wat een super mooi palletje! Ik moet zeggen dat ik zelf niet zo heel goed met blush kan omgaan, haha. Maar het ziet er wel echt heel mooi uit. Misschien moet ik het toch maar eens gaan leren als ik dit zo zie haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge