Lente favorieten: Witte Nikes, douche foam en flamingo mok

Hoi allemaal! Hoewel het zonnetje en het warme weer ons momenteel nogal in de steek laat, is het toch echt lente. Naast de zomer is de lente mijn favoriete seizoen! Ik ben dan jarig, de bomen staan in bloei en die dikke winterjas kan eindelijk weer in de kast. Ieder seizoen (her)ontdek ik weer een aantal nieuwe favorieten. Het leek me leuk om mijn lente favorieten van dit moment met jullie te delen, want dat is al een hele tijd geleden! Kijk je mee?

lente favorieten

Kneipp douche foam Silky Secret
Vorig weekend vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen, ik heb echt zoveel lieve cadeautjes gekregen! Zo had ik onder andere een fijne douche foam op mijn wishlist staan. Ik vind dit altijd zo leuk om te krijgen, juist omdat ik zelf niet vaak zo’n luxe product voor mezelf koop. Van Inge kreeg ik twee heerlijke douche foams van Kneipp. De variant genaamd Silky Secret heb ik als eerste in gebruik genomen, echt een heerlijke geur! Niet te aanwezig, maar wel heel fris en zacht. Precies waar ik van houd!

NYX Suède Matte lipstick ‘Lolita’
Natuurlijk kan een lipstick ook niet ontbreken in mijn favorieten-lijstje. Bijna ieder seizoen heb ik weer een nieuwe favoriete lipstick, die ik dan helemaal op maak. De NYX Suède Matte lipstick heb ik pas ruim een maand, maar er is nu al niet heel veel meer van over (zie foto!). Deze lipstick draag ik bijna altijd tijdens werk, maar ook gewoon alledaags. De kleur en de textuur zijn perfect, daarnaast vind ik de kleur ook makkelijk te combineren. Ben je benieuwd naar deze lipstick en nog meer producten van NYX? Ik schreef er een uitgebreide review over!

Maja Magazine nr. 2
Een tijdje geleden kwam Maja Magazine nr. 1 uit, daar heb ik een review over geschreven. Ik wist zeker dat ik de tweede editie ook wilde bestellen, dus dat heb ik meteen gedaan toen ‘ie beschikbaar was! Maja Magazine is een tijdschrift voor vrouwelijke ondernemers, uitgegeven door blogger Jennie. In het blad vind je heel veel bruikbare tips over ondernemen en freelancen. Daarnaast staan er ook allerlei inspirerende interviews in het magazine, zo vind ik het ook altijd leuk en interessant om een kijkje te krijgen in iemand anders kasboekje :-). Ik heb weer genoten van de tweede editie en ik hoop dat Jennie nog lang doorgaat met dit toffe concept.

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser
De laatste tijd is mijn huid best wel slecht, fijne producten voor mijn huid zijn dus altijd welkom! Ik ben al een tijdje groot fan van de Tea Tree producten van The Body Shop, onlangs schreef ik al een review over de Tea Tree Night Mask. Van mijn lieve zus kreeg ik een paar Tea Tree producten voor mijn verjaardag, waar ik super blij mee ben! Ik gebruik de Foaming Cleanser bijna dagelijks, samen met een aantal andere producten voor de vette huid die ik onlangs heb ontdekt.

Witte Nikes
Een paar witte sneakers stonden ook al tijden op mijn wishlist. In mijn fashion favorieten van april deelde ik onlangs een tof paar sneakers van Pull&Bear, maar ik wilde toch eerst een basic paar witte sneakers aanschaffen. Toen ik laatst bij de Nike outlet store in Groningen was, kwam ik het perfecte paar tegen! Ik ging voor de Nike Court Borough Low in maat 38,5, ze zijn helemaal perfect <3 Ik moet ze nog wel even inlopen, maar ik heb ze al een aantal keer met veel plezier gedragen. Witte sneakers zijn echt onmisbaar in de zomer, ze zijn ook gemakkelijk te combineren!

Flamingo- en perzik-mok
Ook kreeg ik van vriendinnen een hoop leuke spulletjes voor mijn nieuwe studio. Zo kreeg ik een heel mooi krukje, een foto-bord voor aan de muur en heel veel leuk serviesgoed. Ik ben dol op roze en peachy tinten, dus je begrijpt wel dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuwe flamingo- en perzik-mok! De mokken hebben ook een leuk kleurrijk detail aan de binnen- en bovenkant. En hoe schattig zijn de perzikjes binnenin de mok?! Tijdens het schrijven van dit artikel word ik dan ook vergezeld door een lekkere kop koffie in mijn flamingo mok, hoe kan het ook anders… 😉

lente favorieten

3 Reacties

  1. 13 mei 2019 / 08:27

    Wat zijn die mokken leuk, zeg! Altijd tof, dit soort decoratie voor in huis. En wat een mooie Nikes ook! Ik zou ook nog wel een keer een exemplaar van Maja Magazine willen lezen. Lijkt me een heel fijn tijdschrift! Stiekem vind ik dat soort financiële inkijkjes bij andere mensen ook altijd wel leuk 😉
    Romy onlangs geplaatst…Het Seringenpark in Aalsmeer | Mijn nieuwe dorp ontdekken!My Profile

  2. 13 mei 2019 / 10:09

    Ik had het tijdschrift al voorbij zien komen op Instagram, maar heb het zelf niet besteld. Ik word nu echter wel heel nieuwsgierig en vind het er ook onwijs leuk uitzien, dus ik denk dat ik de volgende editie ook aanschaf.
    Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Het voelt alsof ik niet meer meedoeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge