Achter de schermen bij Studio Anna Jirina #2!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden sinds ik jullie voor het eerst een kijkje achter de schermen gaf bij Studio Anna Jirina, mijn nieuwe bedrijfje. De afgelopen weken is er veel gebeurd! Zo zijn de t-shirts in productie gegaan, had ik problemen met de samples, werd mijn nieuwe website gebouwd én liep ik tegen allerlei kleine problemen aan. Ik vertel je vandaag meer over de veranderingen en ook spreek ik alvast voorzichtig de lanceerdatum uit (spannend!) Lees je mee?

studio

Gereed voor verzending!
De afgelopen weken hield ik me vooral bezig met de t-shirts en alles daaromheen, zoals de verzending. Zo heb ik onder andere verzendzakken, zijdepapier, logo-stickers én bedankt kaartjes (de kaartjes op de foto) ontworpen en besteld om de t-shirts te kunnen verzenden. Zo’n kaartje ontwerpen kostte me alleen al bijna een hele dag, haha! 😉 Uiteindelijk vind ik ‘m wel super leuk geworden! Het lijkt me ook erg tof om in de toekomst ansichtkaarten te verkopen via mijn webshop – als ik wat meer tijd heb om leuke setjes te ontwerpen, haha :p.

Sample struggles
Echter laten de t-shirts zelf nog even op zich wachten ;-)… De productie duurde wat langer dan ik had verwacht, niet alleen omdat de t-shirts worden gezeefdrukt (súper mooi en kwalitatief ook erg goed :-)), maar ook omdat ik last-minute nog wat kleine aanpassingen moest doen aan de prints (om ze drukklaar te maken) en omdat ik toch voor een ander type t-shirt heb gekozen. Het t-shirt dat ik eerst wilde kiezen bleek qua kwaliteit niet helemaal aan mijn verwachtingen te voldoen. Ook had ik bij een bedrijf (een ander bedrijf dan mijn drukker) samples aangevraagd die nooit zijn bezorgd… Hierdoor heeft het bestellen van de t-shirts dus nogal wat vertraging opgelopen.

De webshop!
Maar… Komende week (donderdag of vrijdag) komen de t-shirts eindelijk binnen en kan ik de pre orders verzenden! Yay. Ik verwacht de website en webshop op 25 juni live te kunnen zetten, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb de bouw van mijn website namelijk uitbesteed aan een bedrijf en er moeten nog een hoop aanpassingen worden gedaan – die ik zelf niet kan doen. Heel frustrerend, maar ik kan dus niet met zekerheid zeggen of het 25 juni af is. Daarom is het nog tot en met dit weekend mogelijk om een t-shirt te pre orderen, zodat je hem al in huis hebt voordat de webshop live is! Stuur mij even een mailtje via info@studioannajirina.nl of een DM via Instagram als je nog een t-shirt wil pre-orderen. Volg mijn Instagram ook eventjes als je op de hoogte te blijven!

Oh ja, dit moest ook nog even tussendoor…
Ik wist natuurlijk wel dat het moest, maar dat het zoveel tijd zou kosten had ik niet verwacht: Het schrijven van de algemene voorwaarden en de privacyverklaring voor mijn website. Enne, een betaalsysteem aan mijn webshop koppelen, ook wel handig :p. Daarnaast ben ik bezig geweest met het schrijven van de overige teksten voor de website en het uitzoeken van beeldmateriaal (wat komt waar?). Helaas ben ik er nog niet helemaal over uit.

Ook ben ik al bezig met diverse ontwerp-opdrachtjes, zoals het ontwerpen van logo’s en prints. Mijn blog en Instagram (inclusief samenwerkingen) gaan natuurlijk ook gewoon door, dus in de avonduren ben ik daar vaak mee bezig :-).

En nu?
De komende week staat in het teken van de website. Ook wil ik eigenlijk de komende week ook een nieuwe print ontwerpen, zodat ik binnenkort meer t-shirts aan mijn webshop kan toevoegen. Het lijkt mij leuk om eerst wat meer t-shirts te verkopen en daarna ook uit te breiden met andere producten. Wanneer de t-shirts binnen zijn moet ik ook hard aan de slag met shooten, ik heb namelijk nog niet genoeg beelden voor de webshop… Help! Haha. Ook moet ik de blog van mijn nieuwe website vullen, dus daar moet ik ook nog eventjes “casual” drie blogposts voor schrijven :p. Wish me luck!!!

Waar ben jij momenteel mee bezig? Fijn weekend en tot maandag! <3

8 Reacties

 1. 15 juni 2018 / 07:14

  Wauw, bezig bijtje! 🙂 Maar zo te horen ben je wel vooral druk met heel leuke dingen voor je eigen bedrijfje. Wat fijn dat de T-shirts nu bijna geleverd worden. En ik vind het supertof hoe je vol passie met jouw eigen onderneming bezig bent. You go girl! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #21: een geheim, Netflix & kittenspamMy Profile

 2. 15 juni 2018 / 11:37

  Super tof om te lezen! Je hebt het er maar druk mee hihi. Lekker bezig <3

 3. 15 juni 2018 / 19:10

  Wauw, wat heb je al veel gedaan! Vindt het heel knap van je om het door alle kleine struggles door te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge