Lente outfit | Helemaal verliefd op de kleur geel!

Hoi allemaal! Mocht je me ook op Instagram volgen dan is het je vast niet ontgaan: Ik ben (weer) helemaal verliefd op de kleur geel! De laatste dagen heb ik vooral outfits met geeltinten gedragen, dat vind ik zo lekker zomers <3 Geel is niet meteen een hele draagbare kleur, des te leuker om mee te experimenteren dus! Kijk je mee naar mijn lente outfit?

lente outfit
Blouse – Zara / Rokje – H&M / Espadrilles – Bristol / Clutch – H&M / Oorbellen – Bershka

Yes! Eindelijk kan ik mijn favoriete gele blouse van Zara weer aan. Ik heb deze blouse al best lang, maar hij verveelt nooit. De split in de mouwen en de strik maken deze blouse nog leuker! Ik heb alleen niet zoveel leuke rokjes erbij, gelukkig vond ik dit wikkelrokje van H&M nog in mijn kast! Ik vind hem echt onwijs tof, maar hij is wel erg kort, haha… De espadrilles heb ik vorige zomer gekocht en daar ben ik ook nog steeds erg blij mee. Ze lopen erg fijn en ze staan super leuk <3

lente outfit
Deze foto’s heb ik vorige week gemaakt met Kristina, we shooten nu elke week, zo gezellig! Het was deze keer alleen zo heet dat zelfs ik in de schaduw ging zitten, haha, dat gebeurt niet vaak ;-). Mijn ijskoffie was gewoon lauw, zo warm was het! Oh, hier kun je trouwens het effect van de mouwen wat beter zien. Zo leuk! Ik draag trouwens ook bijna iedere dag mijn snoeproze tasje van H&M bij me. Er past ontzettend veel in en ik ben echt dol op de kleur. Misschien een beetje heftig bij geel, maar ik houd er wel van! Fashion should be fun, niet waar? 🙂

Op Instagram deel ik ook regelmatig foto’s van mijn outfits, mocht je er benieuwd naar zijn! Morgen komt er trouwens een uitgebreide plog van Vlieland online, waar ik afgelopen weekend was met mijn vriend. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Tot morgen en geniet van de zon vandaag! <3

Draag jij ook weleens (oker)geel?

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge