FALL FASHION WISHLIST | SWEATERS EN FUCHSIA CLUTCH!

Ondanks dat mijn herfstgarderobe sinds mijn laatste herfst shoplog al aardig compleet is (met maar liefst twee nieuwe jassen heb ik helemaal niks te klagen), blijft er toch altijd wel wat te wensen over ;-). Dat herken je vast wel, als je net zo’n fashion lover bent als ik. Ik ben dit seizoen helemaal gek van bloemen(print), dus de trui van Zaful met geborduurde bloemen is alvast favoriet! Kijk je mee naar mijn fall fashion wishlist?

fall fashion
1. Wine red sweater – Zaful ($25,49) / 2. Embroidery shoulder top – Zaful ($14,99) / 3. Fuchsia clutch – Bershka (€17,99) / 4. High waist striped skirt – Zaful ($18,49) / 5. Black Chelsea boots – Sacha Shoes (€99,99)

Als je een kijkje zou nemen in mijn kledingkast zie je dit seizoen vooral rood, roze-tinten en bloemenprint. I love it! De wijnrode sweater lijkt mij echt heerlijk om in weg te kruipen, maar hij is ook super stylish en kan zowel met een broek als een rokje gedragen worden. Trouwens, deze herfst wil ik meer rokjes gaan dragen, dus ik ben nog op zoek naar een paar mooie exemplaren. Dit rokje met gestreepte details vind ik erg tof! Zoals jullie wel weten ben ik dol op kleine tasjes (clutches) om mijn outfit een beetje op te pimpen. Ik denk dat deze fuchsia clutch erg leuk is bij mijn witte fluffy coat. Sowieso ben ik dol op zilveren details. Binnenkort laat ik jullie mijn nieuwe laarsjes met roosjes zien in een outfit post, misschien heb je ze al gezien op mijn Instagram? Deze trui met geborduurde bloemen van Zaful past in ieder geval perfect in mijn straatje ;-). Ook ben ik nog op zoek naar toffe zwarte laarsjes die ik overal bij kan dragen – plat of met een kleine hak -, het liefst van goede kwaliteit. Hebben jullie nog tips hiervoor?

Trouwens, omdat dit artikel is geschreven in samenwerking met Zaful zet ik hieronder de Engelse vertaling, zodat zij het ook kunnen lezen (wel zo leuk ;-)). Hier hoeven jullie verder niks mee te doen, het is ook niet de bedoeling dat ik vanaf nu tweetalig ga bloggen hoor! Ik heb alleen wel een leuke kortingscode voor jullie:

Met de code ZFEN01 krijg je 10% korting op je bestelling bij Zaful! 🙂

If you would take a look in my wardrobe, you’d see a lot of red, pink colors and floral print this fall. I love it! The wine red sweater from Zaful looks so cosy but is also super stylish and easy to combine with a pants or skirt. By the way, I’m planning on wearing skirts more often this season, so I’m looking for some nice ones! I really like the striped details on this skirt, but I have to say, Zaful has a lot more striped skirt. As you guys might know I use clutches to spice up my outfit a little bit. I think this fuchsia clutch will look cute with my white fluffy coat. I’m totally into silver details! Soon I’ll show you my new boots with roses in an outfit post, you’ve might already seen them on my Instagram? I love this sweater with embroided flowers to! Right now I’m looking for a high quality pair of black boots that go with every outfit – flat or with heels. Do you have any recommendations?

With code ZFEN01 you’ll get 10% off on your order at Zaful! 🙂

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met Zaful 

Welke items staan er op jouw fall fashion wishlist?

11 Reacties

 1. 29 september 2017 / 09:06

  Toffe items! Ik ben verliefd op de bordeaux rode trui <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 29 september 2017 / 09:30

  Oeeeh die trui! Zaful heeft altijd wel leuke dingen, vraag mij altijd alleen af of de kwaliteit wel zo goed is.

 3. 29 september 2017 / 09:38

  Wauw, die top met geborduurde details is echt heel gaaf. Wat een mooie items heb je op een rijtje gezet! Ik word ook heelmaal blij van de fijne herfstmode. Laat de dikke truien, enkellaarsjes en fijne wegkruipvesten maar komen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Here we go! | Ik ga op reis en ik laat thuis…My Profile

 4. 29 september 2017 / 09:44

  Wat een leuke items! Ik heb nog nooit wat bij Zaful besteld maar ze hebben wel altijd erg leuke dingen. Die wijnrode sweater lijkt me heerlijk comfortabel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge