Outfit | Studio Anna Jirina t-shirt en nieuwe Puma sneakers!

Hoi allemaal! Een tijdje geleden mocht ik een aantal toffe items uitzoeken bij Scapino en daar wist ik natuurlijk wel raad mee ;-). Ik ben dol op schoenen en toevallig was ik al langere tijd op zoek naar een mooi, zwart paar sneakers. Deze Puma Vikky sneakers met platform zool gingen met mij mee naar huis! Ik combineerde de sneakers met mijn Studio Anna Jirina t-shirt “Breakie” en een luchtig zomer vestje. Kijk je mee naar mijn outfit?

studio anna jirina t-shirt
Vestje – Primark / t-shirt – Studio Anna Jirina / Jeans – Pull & Bear / Sneakers – Puma via Scapino / Clutch – H&M / Riempje – Scapino / Oorbellen – Bershka / Zonnebril -Primark

studio anna jirina t-shirt
Hoe gaaf zijn deze Puma Vikky sneakers?! Ik ben er helemaal verliefd op! Met hun zwarte zool zijn ze ook erg geschikt voor de herfst en de winter, ik houd ervan als ik sneakers het hele jaar door goed kan combineren met mijn outfits. Daarnaast maakt de platform zool me net ietsje langer, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is ;-).

studio anna jirina t-shirt
Hoe kun je je dag beter beginnen dan met een heerlijke cappuccino bij een koffietentje midden in de stad? 🙂 Ik kon het niet laten om mijn zelf ontworpen “Breakie” t-shirt te dragen, die past er perfect bij, vind je ook niet? Het luchtige zomer vestje is van Primark, die heb ik al een aantal jaar. Hij is lang aan de achterkant en hij zit heerlijk!

De laatste tijd ben ik ook weer helemaal van de riempjes, dat geeft net dat beetje extra aan je outfit. Dit prachtige, rode riempje is ook van Scapino. Hij is gemaakt van echt leer, dus ik verwacht dat hij nog wel een tijdje meegaat! Ik vind de kleuren en het patroontje ook zo leuk <3 Het riempje is nu afgeprijsd van 14,99 naar 5,00, echt een goede score!

studio anna jirina t-shirt
Hoewel de sneakers helemaal zwart zijn, vind ik ze zeker niet saai. Ik vind het gouden Puma detail en het glimmende embleem op de zijkant echt onwijs mooi! Dit maakt de sneakers net wat specialer.

studio anna jirina t-shirtOh, ik heb mijn gerafelde jeans ook weer herontdekt! Hij is van Pull & Bear en hij zit echt enorm fijn. Hij is zo zacht! De sneakers zijn best wel grof, dus ik vind het erg mooi dat je nog een stukje enkel ziet bij deze jeans. Een hele fijne, comfortabele zomer outfit die ik zeker weten nog vaak ga dragen! 🙂

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Scapino

Draag jij ook graag sneakers?

5 Reacties

  1. 20 juli 2018 / 11:14

    Zo leuk om je eigen ontworpen shirt te dragen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge