WISHLIST | NIEUWE ZOMERSE ITEMS! <3

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik ben héél erg druk met afstuderen, maar afgelopen week heb ik goed nieuws gekregen. Mijn concept en mijn foto’s zijn goedgekeurd, dus nu kan ik ein-de-lijk verder, yay! Het examen komt nu wel heel dichtbij en daarna ga ik eens even flink shoppen, want daar heb ik nu echt geen tijd voor. Ik kan niet wachten om wat leuke zomerkleding aan te schaffen! Kijk je mee naar mijn wishlist?

betaalbare Zomerkleding

1. Zomers jurkje –  2. Cropped top –  3. Gekleurd schoudertasje – 4. Maxi rok – 5. Zwarte sandaaltjes – 6. Witte sneakers 

Vakantieplannen
Hebben jullie eigenlijk al vakantieplannen? Iedere zomer neem ik me voor om op tijd een vakantie te boeken, maar op de een of andere manier lukt het nooit. Ik denk nu: Shit, is het al juni?! Haha. En zo gaat het dus ieder jaar. Waarschijnlijk wordt het dit jaar weer een last minute. Ik kijk er naar uit om even weg te gaan, zeker straks na mijn examens heb ik daar wel behoefte aan! Nu heb ik spijt dat ik nog niks heb geboekt, haha.

Zomerkleding
Wat ik altijd bij mezelf merk is dat ik op vakantie veel zomerser gekleed ben dan in Nederland, terwijl het in Nederland soms ook heel warm is! Daar moet echt verandering in komen, want met de warme dagen die we hebben gehad, had ik dus niks om aan te trekken… Ik ben niet iemand die in een kort rokje naar school gaat, op de een of andere manier vind ik dat best ongemakkelijk. Nee, doe mij maar een midi of een maxi rok. Op de website van Esprit zag ik een super mooie maxi rok in een donkere kleur, daar kan je eindeloos mee combineren! De sandaaltjes, witte sneakers en de rood gestreepte top van mijn wishlist vind ik er ook heel erg leuk bij. Ook heb ik een hele toffe denim jurk gespot, niet per se een kleur die mij erg goed staat, maar in de zomer en met de juiste accessoires (zoals dit okergele schoudertasje, een echte eyecatcher!!!) erbij kan het best. Ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ik ga zeker op zoek naar soortgelijke items als op mijn wishlist! Hmm, ik krijg nu écht heel veel zin om te shoppen…

Heb jij ook zo’n zin in vakantie? En is jouw zomer garderobe al compleet?

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge