Ik ben vandaag jarig! + Persoonlijke update

Hoi allemaal! Vandaag is het 24 april en dat kan maar één ding betekenen… 😉 Ik ben jarig! Vandaag word ik 24 jaar, om 17.30 uur om precies te zijn, haha. Dit vond ik het perfecte moment om mijn verjaardagsplannen, mijn (nu al!) gekregen cadeautjes met jullie te delen en daarbij ook meteen een persoonlijke update te schrijven. Oh, en ik vond mijn verjaardag ook een ideale gelegenheid om weer eens los te gaan in Photoshop ;-). Lees je mee?

jarig
Dit jaar vier ik mijn verjaardag voor het eerst niet bij mijn ouders thuis. Iets met volwassen worden? 😉 Hoewel ik al jaren op mezelf woon, vond ik het altijd wel leuk om wakker te worden bij mijn ouders en me echt jarig te voelen – inclusief slingers en taart. Dit jaar is mijn vriend degene die voor de taart mag zorgen, maar echt groots vieren doen we het niet. Alhoewel ontbijten bij Feel Good voor mij wel echt een feestje is, dus dat gaan we ‘s ochtends lekker doen. Laat die bananen pannenkoekjes maar komen! 😉

Nu maar hopen dat het ook mooi weer is (de voorspellingen beloven alvast veel goeds), want het lijkt me heerlijk om naar het strand te gaan! Vorig jaar was het koud en regenachtig op mijn verjaardag, maar meestal heb ik geluk. Wie kan nou zeggen dat ‘ie op z’n verjaardag naar het strand is geweest – de (voor mij) eerste stranddag van het jaar, welteverstaan?! Het leek me ook leuk om aan het einde van de middag te gaan bowlen, maar als we naar het strand gaan wordt dat misschien een beetje krap. Vanavond ga ik ook nog uit eten met mijn ouders! Dus ik zie ze gelukkig nog wel vandaag :-).

Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag al gevierd met wat familie, want mijn zus is ook in april jarig. Ik kreeg een heerlijke douchegel, een kledingstomer, een stapel nieuwe handdoeken voor mijn nieuwe, eigen douche en een aantal van mijn favoriete verzorgingsproducten van The Body Shop. Altijd goed! Het eerste weekend van mei vier ik mijn verjaardag met vriendinnen in mijn nieuwe studio. We gaan uiteraard ook gezellig op stap, daar kijk ik nu al naar uit!

Over mijn nieuwe studio gesproken, deze week ga ik verhuizen! Daarnaast is het zaterdag natuurlijk Koningsdag, vandaar dat ik mijn feestje nog even uitstel. Ik ben deze week al druk bezig geweest met de voorbereidingen. Spullen uitzoeken, schoonmaken, je kent het wel :p. Ik heb straks een lekker grote keuken en een eigen douche, echt heel fijn! Eerlijk is eerlijk, het heerlijke weer en het vooruitzicht van mijn nieuwe woonruimte zijn al een verjaardagscadeautje op zich ;-).

Ondanks dat het een drukke periode is, gaat het wel goed. Ik kijk vooral uit naar de zomer! Dit jaar denk ik er ook over na om echt eens even vakantie te nemen en maximaal te genieten van de zomer. Daarnaast staan er qua werk wat leuke en spannende dingen op de planning, ik ben heel benieuwd of het allemaal gaat lukken. Met de baby cavia gaat het trouwens ook goed! Zoals jullie konden lezen in ‘My Life Besides Blogging’ groeit hij als kool. Gisteren ontdekte ik wel een schimmelplekje bij zijn oor, gelukkig kon mijn fokker mij geruststellen voordat ik weer naar de dierenarts was gerend :p. Het is goed te behandelen en ik kan het gewoon zelf doen, dus dat is fijn.

Oh ja, deze week wordt er ook gewoon gewerkt ;-). Morgen heb ik ochtenddienst en ‘s avonds spreek ik af met iemand om de SEO van mijn website te verbeteren. Ik zie zelf door de bomen het bos niet meer, dus ik ben heel blij dat ik hier hulp bij krijg! Al was het voor mij al een hele stap om hulp in te schakelen, omdat ik graag alles zelf doe. In ieder geval kijk ik er nu al naar uit om, samen met iemand, met de SEO aan de slag te gaan! Binnenkort kunnen jullie ook een uitgebreide review verwachten van een heleboel skincare, want er is een mega pakket met verzorgingsproducten bezorgd. YAY!

Ik hoop dat jullie deze persoonlijke (verjaardags!)update leuk vonden om te lezen. Normaal gesproken organiseer ik altijd een leuke winactie rondom mijn verjaardag, maar dit jaar gaat dat me echt even niet lukken. Misschien in de zomer, als het allemaal weer wat rustiger is! Zo, nu ga ik weer lekker verder met taart eten en genieten van mijn verjaardag. Tot vrijdag allemaal! <3

Wanneer ben jij jarig? 

18 Reacties

 1. 24 april 2019 / 07:05

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik duim met je mee voor een mooie en zonnige dag, maar dat komt vast wel helemaal goed! Zo te horen heb je leuke plannen, ook voor de rest van de week. Hoe tof dat je nu echt gaat verhuizen. Zet hem op met alle laatste loodjes daarvoor!
  Toevallig heb ik gisteren ook een mailtje gestuurd naar een SEO-expert die me gaat helpen met een paar dingen waar ik tegenaan liep. Inderdaad best een stap om daarvoor hulp in te schakelen, maar ik weet zeker dat dat het uiteindelijk meer dan waard is 🙂

  Geniet van je dag vandaag!
  Romy onlangs geplaatst…19 vrolijke accessoires voor de hobbykamerMy Profile

 2. 24 april 2019 / 07:26

  Aaah gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een leuke dag vandaag!! Ik heb me nog nooit verdiept in SEO en zou eigenlijk niet weten wat het allemaal inhoudt.. ben benieuwd als iemand je daarmee gaat helpen!
  Mei Qi onlangs geplaatst…ik en jijMy Profile

 3. 24 april 2019 / 07:33

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk wordt het een heerlijke dag en kun je genieten op het strand. Geniet er lekker van!
  Femke onlangs geplaatst…Maya 6 maanden ♡My Profile

 4. 24 april 2019 / 08:09

  Happy Birthday. Ik hoop dat het zonnetje flink zal schijnen voor je! Een dagje naar het strand klinkt hemels. En wat fijn dat het verhuizen lekker gaat en je een eigen douche hebt. Genieten!!

 5. Anita te Gussinklo
  24 april 2019 / 08:43

  Van harte Gefeliciteerd, en een fijne dag gewenst.
  Zelf ben ik 30 Juni jarig.

 6. 24 april 2019 / 09:12

  Gefeliciteerd Anna! Wat een fijne dag heb je vandaag voor de boeg. Kan me helemaal voorstellen dat je je écht jarig voelt met wakker worden bij je ouders met slingers. Die traditie wil ik eigenlijk zelf ook gewoon weer starten, maar ik heb niet eens slingers in huis haha. Hopelijk komt het zonnetje nog door vandaag 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…Deze 9 items staan dit jaar op mijn verjaardagswishlistMy Profile

 7. 24 april 2019 / 09:57

  Gelukkige verjaardag, Anna! Lijkt me inderdaad heerlijk op je verjaardag naar het strand te gaan. Ik ben jarig in augustus, dus op zich is dat ook wel ideaal strandweer, maar helaas woon ik er niet echt in de buurt. De voorbije jaren heb ik m’n verjaardag steevast gevierd op een festival in Tsjechië, maar daar gaan we dit jaar geloof ik niet naartoe. Ach, gezellig wordt het sowieso, want aan groots vieren doe ik nooit. 😊
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Pirates of the Carrageenan Bath BombMy Profile

 8. 24 april 2019 / 10:20

  HOERA! Gefeliciteerd met je verjaardag! Het klinkt alsof je al fijn gevierd hebt en dit ook een leuke dag wordt! Ik was zes april jarig en in tegenstelling tot andere jaren waren er deze keer geen slingers maar mijn vriend had wel brownies gebakken en we zijn er een dagje op uit gegaan ^^ Geniet nog van je dagje! Hier schijnt het zonnetje alvast 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 16.My Profile

 9. 24 april 2019 / 14:19

  Gefeliciteerd! Hier in Brabant is het stralend weer, hopelijk krijg jij ook veel zon vandaag 🙂

 10. 25 april 2019 / 00:02

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en hopelijk heb je een leuke dag gehad! Je hebt mooie vooruitzichten om naar uit te kijken 🙂 Fijn dat het allemaal zo goed gaat!

 11. 25 april 2019 / 23:16

  Van harte gefeliciteerd en op nog vele gezonde en liefdevolle jaren! de eerste keer je verjaardag niet thuis vieren lijkt me ook zo vreemd! ik loop met SEO ook tegen dingen aan, kreeg gisteren nog een mailtje dus ik ga me ook eventjes inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge