Unsuccessful Adulting Tag | Nerdy trekjes en vergeetachtig?

Een tijdje kwam ik op de blog van Loes de Unsuccessful Adulting Tag tegen. Voor degene die het niet weten: Een tag is een soort van vragenlijst die rondgaat, iedereen kan ‘m invullen (super gek eigenlijk, haha)! Het leukste is natuurlijk wel om iemand te ‘taggen,’ die de lijst kan overnemen. De Unsuccessful Adulting Tag bestaat al veel langer, maar gek genoeg had ik ‘m nog nooit ingevuld. Dat ga ik vandaag doen! Benieuwd naar mijn gekke gewoontes, nerdy eigenschappen en rekeningen die ik heb verstopt…? Lees dan gauw verder!

unsuccessful adulting

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Haha, daar heb je me meteen al!¬†Dat was namelijk gisteren, een diepvriespizza… ūüôā

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Ehhhh, nooit? Tenzij je de dutjes die ik voor werk doe (ik werk ‘s nachts) meetelt, dat doe ik nog weleens als ik heel erg brak ben ;-). Na werk lig ik soms pas om 07.00 in bed, dat is ook voor 22.00 toch? HAHA!

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
South Park is niet echt een kinderprogramma toch? Mijn vriend kan daar namelijk nog steeds heel hard om lachen (ik ook wel hoor). Verder kwam ik laatst de serie Dunya & Desie weer tegen (op YouTube), jeugdsentiment!

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Good Noodles van de Jumbo! Ik had er echt zin in, maar ik was ze vergeten op mijn boodschappenlijstje te zetten. En wat er niet op staat, koop ik dus gewoon niet.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Yep, een tijdje geleden nog, om mijn vriend op te halen. Hij stond een eindje verderop shoarma te eten en het was midden in de nacht, hopelijk heeft niemand me gezien :p

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Geen commentaar!

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Niet zoveel meer, geloof ik! Ik onthoud vaak wel redelijk goed dat ik nog een sok ergens heb liggen *schouderklopje*, als er weer eens een sok uit de was komt die ik niet meteen kan plaatsen. 

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Lelijke emoji? Eh, heb je even? De duivel, het boze poppetje, de dode, de clown, de middelvinger en de kots-emoji. Haha, love it!

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik kijk weleens programma’s als Ice Road Truckers, Alaska The Last Frontier en Border Security, omdat ik dat echt heel¬†interessant en spannend vind, haha!

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Hmm, gelukkig overkomt me dat niet zo vaak. Wel probeerde ik een tijdje geleden een diepvriespizza op te warmen in een pan (ik heb zelf geen oven meer), omdat ik op internet had gelezen dat dat best kon. En wat denk je? De bovenkant bevroren, de onderkant gitzwart, hahahahaha!

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Wegkijken en¬†onge√Įnteresseerd¬†overkomen. Of me een beetje terugtrekken, omdat ik me dus geen houding weet te¬†geven. Haha! Altijd vervelend zulke¬†situaties.

12. Wat was de laatste rekening die je ‚Äúverstopte‚ÄĚ?
De boete (mag dat ook?) die ik laatst kreeg met de fiets.¬†Jawel jawel, deze meid heeft gewoon een verkeersovertreding gemaakt met de fiets! Ik reed over een busbaan (niet eens in tegengestelde richting) waar twee keer per uur een bus langskomt, omdat ik dan een stuk afsnijd – wat op zich heel handig en logisch is. Ik zie hier altijd mensen fietsen en ik was me van geen kwaad bewust, maar goed, dat ga ik dus niet meer doen! December is altijd een dure maand, dus¬†deze rekening laat ik lekker even liggen… ūüôā

Ik tag Romy, Nina en Evelien om de Unsuccessful Adulting Tag over te nemen op hun blog! Natuurlijk mag iedereen deze tag invullen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! ūüôā

Heb jij weleens een rekening verstopt? Kende jij deze tag al?

5 Reacties

 1. 14 december 2017 / 08:27

  Wat een super leuke tag! Ik ga hem zeker invullen, jeetje wat balen van die boete. Dat zijn van die kleine dingetjes, zo vervelend!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…De p√©rfecte kerstetalagesMy Profile

 2. 14 december 2017 / 17:34

  Heel leuk om jouw antwoorden op de tag te lezen! Ik moest wel lachen om je antwoord op de vraag over het naar bed gaan, haha. En wat balen van die boete op de fiets! Ik kan me voorstellen dat je die verstopt hebt ūüėČ
  Ik vind het een leuke tag en ga eens kijken of ik daar een leuk artikel van kan maken ūüôā Dankjewel voor het taggen!
  Romy onlangs geplaatst…Ik heb h√©√©l leuk nieuws (ja, alweer!)!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge