Mijn website en webshop Studioannajirina.nl is live!

Hoi allemaal! Eindelijk is het zover, mijn website en webshop Studioannajirina.nl staat vandaag live! De afgelopen weken heb ik énorm hard gewerkt om o.a. alle teksten te schrijven en beelden te schieten voor de website en gelukkig heeft mijn websitebouwer ook nog heel veel aanpassingen kunnen doorvoeren. Er moeten nog wel wat dingen geperfectioneerd en geoptimaliseerd worden, maar de webshop doet het, dus ik ben ontzettend blij! Lees je mee?

studioannajirina

De lay-out
Fun fact: Ondanks dat ik het bouwen en vormgeven van mijn website heb uitbesteed, heb ik wel zelf een eerste opzet gemaakt voor de lay-out. De inspiratie voor de kleuren komt eigenlijk uit het logo, die ik een aantal maanden geleden heb ontworpen. Dit ging vrijwel vanzelf en uiteindelijk heb ik die kleuren maar aangehouden voor de huisstijl! De gestippelde achtergrond heb ik zelf gemaakt in Photoshop, maar jullie hadden vast niet anders van mij verwacht na mijn Photoshop hack over zelf achtergrondjes maken ;-).

De webshop
Zoals jullie misschien hebben meegekregen via Instagram zijn twee van mijn drie zelf ontworpen t-shirts helaas verkeerd gedrukt: “Lemonade” en “Breakie.” Er is bij de drukker iets misgegaan met het converteren van het bestand, waardoor de tekst niet mooi is gedrukt. Gelukkig worden de t-shirts kosteloos opnieuw gedrukt! 🙂 “Sweet” is gelukkig wel goed gedrukt en daarom heb ik besloten om de webshop toch online te zetten: Hij is toch al af en dan kan ik alvast een beetje opstarten. Het is erg jammer dat de andere t-shirts niet meteen leverbaar zijn, maar in de webshop zijn ze wel te bestellen als pre-order. Ik hoor vandaag meer van mijn drukker over de verwachte levertijd!

Portfolio
Achter de schermen ben ik nog wel druk bezig met de lay-out voor mijn portfolio (op de website). Ik denk dat ik daar nooit tevreden over ga zijn, haha! Ik ben nu eerst bezig met het invullen van mijn portfolio met tekst en beeld. Ook ben ik tussendoor al bezig met een aantal super leuke ontwerp opdrachtjes! Wanneer ik meer tijd heb zal ik ook mijn portfolio helemaal mooi vormgeven, maar dat heeft nu niet echt prioriteit. Ik weet nog niet precies wat ik wil en ik kan het mijn websitebouwer niet aandoen om de lay-out (van de portfolio pagina’s) straks tien keer te moeten veranderen, hahaha :p.

Blog
Studio Anna Jirina heeft ook een blog! Ik vond het namelijk een erg leuk idee om af en toe wat meer informatie over mijn bedrijf te kunnen delen en daarvoor is een blog natuurlijk erg handig. Zo ben ik van plan om regelmatig een kijkje achter de schermen te geven (zodat ik meer kan laten zien van mijn creatieve werk en nieuwe producten die binnenkort in de shop te koop zijn). Het is ook een handige manier om belangrijk nieuws te delen met mijn klanten, zoals nu bijvoorbeeld over de drukfout.

Maar goed, heel veel kan ik er verder ook niet over vertellen, dus ik zou zeggen: Neem een kijkje ;-). Oh, en mocht je hele grote fouten tegenkomen, let me know!

Ik ben benieuwd wat je van mijn website vindt! 

12 Reacties

  1. 25 juni 2018 / 12:17

    Wauw echt superleuk je webshop! Ik blog zelf ook en het lijkt me leuk om binnenkort een shirtje bij je te bestellen 🙂 Ik kijk uit naar meer producten. Je concept is in ieder geval echt heel leuk! Ga zo door!

  2. 25 juni 2018 / 18:03

    Wauw je website ziet er echt héél mooi uit! Vrolijke kleurtjes ^^ jammer van je t-shirts maar misschien kan je ze alsnog verkopen met korting? Zag laatst een webshop die iets gelijkaardigs deed omdat de print op hun t-shirts niet in het midden stond. Alleszins heel veel succes met de verkoop!
    irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf | Deel 87My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge