SALE SHOPLOG | MET O.A. ZARA, H&M & NEW LOOK

Shopperdeshop! Ik geef toe dat ik een klein beetje koopverslaafd ben. Vooral als ik een tijdje – een paar maanden -, niks heb gekocht vind ik het heerlijk om eens lekker met mijn pinpas rond te zwaaien. Ik had wat loon opgespaard en de afgelopen weken heb ik dat goed besteed. Heel. Veel. Nieuwe. Kleding! Niet echt veel zomerse items, want ik ga helaas niet op vakantie dit jaar. Wel veel leuke sale items waar ik het hele jaar door wat aan heb. Ik kocht vesten, rokken, broeken, blouses en wat shirts. Kijk je mee?


Ik heb echt veel nieuwe items gescoord, maar ik heb dit dus niet allemaal in een keer gekocht – zo’n big spender ben ik nou ook weer niet ;-). Worden jullie ook altijd zo hebberig van de sale? De sale is altijd een goed excuus om toch te kopen wat je anders ook wel zou kopen, haha. De sale van Zara is bijna ieder jaar mijn favoriet, daar heb ik dan ook een hoop gekocht. Laten we dus maar beginnen met mijn Zara aankopen!

Oke, stiekem is dit jasje van de sale van afgelopen december. Maar ik kwam erachter dat ik deze nog helemaal niet had laten zien op mijn blog! Sterker nog, ik heb het jasje nog niet eens gedragen… Ik weet precies hoe ik hem wil dragen, maar ik heb de juiste items nog niet in huis. Daardoor blijft hij telkens in mijn kast hangen, zo zonde! Ik vind het zo’n leuk jasje en het printje is zo mooi en subtiel. Hij kan zowel open als dicht gedragen worden en ik vind dat zo’n groot verschil! Je kunt er echt veel kanten mee op. Deze herfst wil ik hem zeker vaker gaan dragen. Dit jasje kostte 49,95 in de sale, origineel 79,95.

Van basics kun je nooit genoeg hebben, toch? Ik had al een soortgelijk shirt van Zara, maar mijn moeder had echt een hekel aan het ding, omdat hij scheef genaaid is. Ook is de stof gaan slijten en valt de stof niet zo mooi, ze wilde hem echt weggooien, ook al was het een van m’n favoriete shirts, haha. Daarom een nieuw gestreept shirtje, dit maal met V-hals! Ik denk dat ik toch meer fan was van die andere met ronde hals, maar goed. Dit shirtje is voor alle dagen fijn. Voor een dagje school/werk, shoppen, op stap en zelfs naar het strand zou je ‘m kunnen dragen! Het shirt is van Zara TRF en kost 9,95.

Dan een rok die ik echt prachtig vind! De kleur was heel moeilijk vast te leggen op camera, maar het is een soort zachtgroen met grijs. De stof is heel zacht en licht, waardoor hij heel mooi valt, wel is de rok gevoerd. De rok is bedoeld als taille-model en komt tot ongeveer mijn knieรซn. Super mooi! Vroeger was ik altijd van de korte rokjes, maar al jaren vind ik een langer model echt veel mooier en stijlvoller. Who’s with me? Deze rok is weer eens wat anders, maar het is wel echt mijn ding. Ik weet zeker dat ik er wel een paar leuke kledingstukken bij kan vinden in mijn kast. Ik ga hem gauw dragen op een heerlijke, zomerse dag!

Van deze rok heb ik al een soortgelijk model van Zara, met een zwart-wit motief. Ik vind hem geweldig! Ook deze rok is weer een taille model, ik draag eigenlijk nooit heup-rokjes vanwege mijn brede heupen, dat is gewoon niet flatterend. Deze rok maakt me ook ietwat breed, maar ik kon hem echt niet laten hangen. Een paar hoge hakken eronder is in ieder geval aan te raden, anders lijk ik net een propje. Ik heb letterlijk niks geels in mijn kast, dus ik vond dit een goede aanwinst! Ik zie het wel voor me met een zwarte blazer en stoere laarsjes. Ja, ik vind hem leuk :-). De rok is van Zara TRF en kostte 9,95.

Dan iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou dragen: Een pantalon! Ik vond dit nooit mooi bij mijn figuur, maar deze broek is net een tikkeltje hoger en er staat geen spanning op bij mijn heupen, waardoor het ineens best leuk stond. Bovendien vind ik het printje echt geweldig. De stof is vrij dik, een perfecte broek dus voor de herfst en de winter. Er flitsen alweer zoveel verschillende outfits door mijn hoofd, haha. Ik kan niet wachten om hem te dragen! De broek was afgeprijsd van 39,95 naar 29,95.

De afgelopen maanden was ik een paar dagen in Amsterdam voor stage-gesprekken, mijn moeder ging ik ook een keer mee en toen hebben we er een leuk middagje van gemaakt. Lees: Shoppen! Haha. Deze top scoorde ik bij Brandy Melville, een winkel die niet helemaal mijn stijl is, maar af en toe zit er wel wat tussen. Ze hebben nu vooral veel leuke tops. Ik kocht deze bordeauxrode top en ik heb hem ook in het zwart, die draag ik in deze outfit. De top is cropped, maar niet te kort. Bij sommige high waisted broeken kan ik ze zelfs nog bij in stoppen. Deze tops vind ik vooral leuk voor het stappen of een avondje uit. De top kostte 14 euro en de zwarte 11 euro, omdat er iets stuk was – wat gelukkig makkelijk te repareren was!

De laatste tijd ben ik ook gek op Bershka. Ik kocht daar ook deze wedges. Laatst deed ik weer een rondje door de winkel en stuitte ik op deze blouse. Aaaaah! Ik was er gelijk super enthousiast over. Ik ben gek op oversized en streepjes, dus dit is een perfecte combinatie ;-). Helaas was er geen M, dus kocht ik een L, helemaal oversized dus. Het enige nadeel aan deze blouse is dat je hem goed moet strijken, wat ik dus niet gedaan heb voordat ik de foto’s maakte, oeps. De blouse is echt makkelijk te combineren en zit super lekker, het is geen zweet stofje. Hij heeft een split aan beide zijkanten, waardoor ik hem eigenlijk alleen op een broek draag. Een paar leuke sneakers eronder en klaar! De blouse kostte 19,95. 

Wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op prints. Niet in schoenen, maar wel in kleding! Toen ik deze broek zag bij New Look was ik op slag verliefd. Ik heb al twee van dit soort broeken voor de zomer, maar omdat deze deels zwart is, vind ik hem ook goed kunnen voor de winter. Een dikke panty er onder, zwarte blazer, enkellaarsjes en je hebt een hartstikke leuke outfit :-). Ook in de winter mag kleding wel wat vrolijker, toch? De broek kun je zowel casual als iets netter dragen, met bijvoorbeeld een blazer. 

Ook kocht ik deze lange blouse. Op de foto ziet hij er ontzettend lelijk uit (a.k.a. zak), ik weet het, ook deze kan wel een flinke strijkbeurt gebruiken. De kleur van de blouse is echt heel bijzonder, een soort donkergrijs/antraciet. Ik vind die soort blouses echt super leuk met een panty en sneakers, of een mooi paar hakken eronder. Je kunt hem ook over een (strakke) broek of jegging dragen. Ik houd van veelzijdige kledingstukken! Helaas heeft hij geen zakken bij mijn heupen, maar wel op de borst. 

Tot slot een van mijn favoriete kledingstukken van deze shoplog: Deze mosterdkleurige jas. Wow! Ik had nooit verwacht dat ik zoiets zou kopen, maar ik vond het verrassend leuk staan toen ik hem eenmaal aanhad. Ik kocht hem bij de H&M in Leer, in dit artikel lees je mijn verslag van die dag. Ik heb het jasje nu al meerdere keren gedragen, leuk is dat je hem als jasje, vest, maar ook als jurkje kan dragen. Met blote benen ziet het er gelijk een stuk meer zomers uit! Helaas komt de kleur niet goed over op de foto’s, maar de kleur verandert ook in elk licht heel erg, viel me op. De jas kostte eerst 39,95 en was afgeprijsd naar 20 euro. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn mega shoplog te zien en te lezen! Voorlopig ben ik wel even klaar met kleding shoppen, mijn bankrekening is zo goed als leeg en ik heb een hoop nieuwe leuke items kunnen toevoegen aan mijn (herfst) garderobe. Ik kan niet wachten om er lekker mee te experimenteren en wat outfits samen te stellen :-). Misschien deel ik er binnenkort wel eentje op mijn blog. 

Heb jij veel leuke items kunnen scoren in de sale?

15 Reacties

 1. 24 juli 2015 / 09:57

  Wat een leuke dingen heb je gehaald! Zelf heb ik ook best wel wat leuke dingen kunnen scoren in de sale, ik hou er van! ๐Ÿ™‚

 2. 24 juli 2015 / 22:34

  Super leuke aankopen heb je gedaan! Die jas is echt bijzonder en mooi. ๐Ÿ™‚

 3. 25 juli 2015 / 10:49

  Wat een leuke jas! Ik ben benieuwd naar outfits van je geshopte kleding!

 4. 25 juli 2015 / 11:00

  Oeh hele gave items! Helemaal mijn ding. Veel plezier ermee!

 5. 25 juli 2015 / 19:35

  Hele leuke items heb je weten te scoren! Ik wordt ook super hebberig van de sale! haha ๐Ÿ™‚

 6. 26 juli 2015 / 12:18

  Wat een super leuk shirtje en broek heb je gekocht! Die zou ik ook allebei wel willen hebben. Ik ben opzoek naar zo'n broek voor de vakantie, dus het komt goed uit dat ik deze tegenkom in jouw shoplog! Veel plezier met je aankoopjes. ๐Ÿ™‚

 7. 26 juli 2015 / 19:14

  Heerlijk zo shoppen! Toffe items, al zou ik ze zelf niet allemaal dragen. Ik ben wel benieuwd naar outfits!

 8. 29 juli 2015 / 19:36

  Leuuk! Dat jasje vind ik erg, erg mooi ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge