REVIEW | P2 NR. 042 MADISON SQUARE

Een tijdje geleden deed ik een aantal leuke aankopen bij de DM, vorige week vertelde ik jullie al meer over de concealer. Ook kocht ik bij de DM deze prachtige, berry-kleurige lipstick van P2. Er was echt ontzettend veel keus en de lipsticks zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar, maar uiteindelijk lukte het me om slechts één te kiezen. Best een uitdaging voor een lipstick-verslaafde! Ik koos voor deze paars-rode tint, want ik draag graag donkere tinten op mijn lippen. Mijn eerste ervaring met P2 is niet super goed, dus ik ben heel benieuwd hoe deze lipstick het er van af brengt. Kijk je mee?

De huls van de lipstick vind ik best leuk. Het design is simpel en strak, maar zeker goed voor een budget product! Hij doet me een beetje denken aan de Ultimate Shine lipsticks van Catrice, die hebben ook een glanzende zilveren huls. Wat ik wel jammer vind is dat de huls zo snel vies wordt (denk aan foundation-vingervlekken), ik haat vieze make-up producten. De huls is mooi en stijlvol, maar door zijn weerspiegelende effect erg moeilijk te fotograferen (ook niet onbelangrijk natuurlijk, haha ;-)).

Ik koos voor 042 Madison Square, een berry-achtige kleur. Ik had echt nog veel meer lipsticks mee willen nemen… Maar ik ga vast nog wel een keertje terug om flink in te slaan! En oh ja, ik vind het altijd zo leuk als lipsticks een naam hebben. Zo voelt het nog persoonlijker, als iets wat echt van mij is.

Wat een toffe lipstick! Hij heeft geen ‘gewone’ lipstickvorm (je weet wel, met zo’n bochtje in de vorm van je lippen), maar hij is recht. Hierdoor kon ‘P2’ ook in het puntje gegraveerd worden. Net even wat anders, leuk! De kleur van de lipstick was best lastig om goed op de foto te krijgen, maar gelukkig wordt het na het zien van de swatches helemaal duidelijk.

Wauw, wat komt er een hoop kleur vanaf! De lipstick is echt enorm goed gepigmenteerd, ik ben tot nu toe echt hartstikke enthousiast. Helaas was de rechte punt van de lipstick niet heel praktisch, aanbrengen bleek een stuk lastiger dan verwacht! Maar het is gelukt (zonder lipliner):

Wauw! Ook op mijn lippen komt de kleur heel goed tot zijn recht, de lipstick dekt echt goed. Precies waar ik van houd! De lipstick voelt niet zwaar of dik aan op mijn lippen, qua textuur is hij een beetje te vergelijken met de Ultimate Colour lipsticks van Catrice. De lipstick is zacht en romig, maar blijft daardoor niet super lang zitten. Een drankje overleeft hij nog wel, maar bijwerken is toch wel echt een must. Qua kwaliteit en houdbaarheid is ‘ie zeker te vergelijken met Catrice! Fijn is dat deze lipstick wel een stukje goedkoper is, ik betaalde slechts 1,95 voor deze beauty. Zeker een goede aankoop.

Ik ben heel enthousiast over deze lipstick van P2. Voor zo’n klein prijsje is de kwaliteit echt goed! Er komt veel kleur van af, de lipstick dekt goed en hij voelt fijn aan op mijn lippen. Wel is hij wat lastig aan te brengen door de rechte punt. Van tevoren een lipliner aanbrengen is dus ook geen overbodige luxe, om foutjes te voorkomen en de kleur langer te laten blijven zitten. Gedurende de dag bijwerken is ook wel erg handig. Maar al met al vind ik deze lipstick van P2 zeker een aanrader!
P2 lipstick is te koop bij o.a. DM en kost 1,95
Heb jij een lipstick van P2 in je stash?

24 Reacties

 1. 28 maart 2015 / 11:10

  Oh wauw, wat een onwijs mooie en intense kleur. Staat je super mooi en elegant. Ook echt een perfecte tint voor de lente en zomer!

 2. 28 maart 2015 / 11:30

  Oeh, ik ben gek op dit soort tinten. Over een budgettopper gesproken!

 3. 28 maart 2015 / 14:26

  Ik ben nooit zo van de donkere kleurtjes, maar deze staat jou echt prachtig.

 4. 28 maart 2015 / 15:58

  Wat een mooi kleurtje zeg, heb nog nooit van het merk gehoord maar ben wel nieuwsgierig geworden nu 🙂

  Liefs,
  Didem.

 5. 28 maart 2015 / 16:04

  WOW! P2 heeft me nog nooit teleurgesteld, en wederom vind ik dit ook weer prachtig.
  De kleur staat je super <3

 6. 28 maart 2015 / 16:10

  Wat een pigment! En een prachtig kleurtje. Ik vind het zo jammer dat P2 niet (meer) zo makkelijk in Nederland te krijgen is!

  • 30 maart 2015 / 08:52

   De pigmentatie is echt geweldig. Dat is inderdaad stom, maar gelukkig woon ik dicht bij de Duitse grens 🙂 X

 7. 28 maart 2015 / 18:37

  Ik heb wel producten van P2 in mijn stash, maar geen lipstick. Het is echt een prachtige kleur!

 8. 28 maart 2015 / 20:07

  Oh wauw die is echt heel mooi, staat je ook goed! Ik heb geen lipstick van DM in mijn makeupstash, maar wel een paar nagellakjes, mascara en een eyeliner.

  • 30 maart 2015 / 08:53

   Wat lief, dankje! Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van P2, ik wil meer! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge