REVIEW | NYX LIP LINGERIE EXOTIC!

Vorige week kwam er een super leuk pakketje binnen, ik had namelijk een NYX lipproduct naar keuze gewonnen op de blog van Chelsey! Zelf ben ik hier niet zo bekend mee, ik heb alleen een paar Soft Matte Lipcreams, maar die vind ik niet geweldig. Ik vroeg daarom aan Chelsey welk product zij mij zou aanraden en het werd de NYX Lip Lingerie in de kleur ‘Exotic.’ Vandaag is het tijd voor de review! Kijk je met me mee?

NYX lip lingerie
Ik heb ontzettend lang op internet zitten zoeken naar reviews, want de NYX Lip Lingerie is verkrijgbaar is ontzettend veel kleuren. En natuurlijk lijkt iedere kleur weer anders op verschillende foto’s en bij verschillende mensen, dus ik kon niet kiezen (zoals altijd ;-)). Deze lijn bestaat vooral uit veel bruintinten, maar ik wilde een draagbare kleur voor iedere dag. Dat werd dus ‘Exotic’!

NYX lip lingerie
Ik vind de verpakking van de NYX Lip Lingerie echt erg mooi. Het heeft iets weg van een gewone lipgloss door de glanzende huls, maar de mooie typografie maakt dat ik de vormgeving toch wel heel pretty vind.

NYX lip lingerie
NYX Lip Lingerie is trouwens een matte lipproduct, ook al zie je dat nergens terug op de huls.

NYX lip lingerie
Haha, ik kan het niet laten om er toch even een opmerking over te maken. Elke keer als ik dit product zie moet ik denken aan de video van Vera, waar ze de NYX Lid Lingerie aanbrengt op haar lippen. Ja, Lid, oogleden dus. Haha. Zou mij ook zo kunnen overkomen ;-)… Ik ben trouwens echt dol op de video’s van Vera, volgen jullie haar ook? Dit is de video waar ik het over heb.

NYX lip lingerie
De ingrediënten. De geur vind ik trouwens niet erg lekker, het heeft een beetje een muffe geur, haha!

NYX lip lingerie
Je brengt de lipgloss/lipstick (wat is het eigenlijk?) aan met een sponsapplicator. Ik kan hier niet altijd even nauwkeurig mee werken, maar dat hangt ook af van de kleur.

NYX lip lingerie
De swatch! Het product droogt vrij snel mat op. Ik vind de kleur echt onwijs mooi! Niet rood, niet bruin, maar ook niet oranje. Echt een tussenin kleurtje, die perfect is voor de herfst!

NYX lip lingerie
De kleur op mijn lippen. Ik had een beetje last van droge lippen en dus is ‘ie niet overal even egaal aangebracht haha. Verder vind ik hem wel erg fijn in gebruik, de sponsapplicator werkt top! Het kleurtje is heel ‘zacht’, de substantie is echt heel prettig!

NYX lip lingerie
De complete look! Ik ging die dag voor een natural look. Niet heel speciaal, maar ik heb geprobeerd de kleur van de blush een beetje af te stellen op de lip kleur van NYX. Een warme look, ik hou ervan!

NYX lip lingerie
Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben over de kleur, hij is vrij neutraal maar ik vind hem echt perfect voor de herfst! Ook vind ik het fijn dat hij makkelijk aan te brengen is en redelijk snel mat opdroogt. Wel brokkelen de randen na een tijdje een beetje af en voelt het binnenste van mijn lippen een beetje plakkerig aan, daar hou ik niet zo van. Op zich is hij wel goed bij te werken, je kunt er gewoon een laagje overheen aanbrengen zonder dat het extreem droog of korrelig wordt! Een maaltijd overleeft hij bij mij niet en voor een hele nacht werken (veel praten, slokjes drinken nemen) vind ik hem niet heel prettig, ik vind hem meer geschikt voor een normale dag. Al met al ben ik wel heel tevreden over het resultaat en ik ben fan van de kleur! <3

Heb jij ervaring met NYX Lip Lingerie? Houd jij ook van matte lipproducten?

20 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 09:20

  Ah wauw wat een prachtkleur! Zelf heb ik nog nooit een lip lingerie gehad, maar ze lijken me zeker heeel fijn!

 2. 9 oktober 2017 / 09:30

  Wauw, wat een mooie kleur heb je uitgekozen! Hij staat je echt prachtig. Ik heb nog geen lip lingerie geprobeerd, maar ze lijken me erg fijn. Deze kleur hou ik in gedachten!
  Sija onlangs geplaatst…6x Parfums met freesia bloemenMy Profile

 3. 9 oktober 2017 / 11:46

  Wauw Anna! Super mooie foto’s. De kleur van de Lip Lingerie vind ik ook erg mooi, ik vind heftige kleurtjes gebruiken altijd een beetje eng dus dit vind ik echt een super kleurtje.
  Simone onlangs geplaatst…Plog: Weekendje weg (+ mini shoplog)My Profile

 4. 9 oktober 2017 / 14:59

  Mooi kleurtje! Ik vind deze Lip Lingeries best fijn, omdat ze niet zo extreem droog worden.

 5. 9 oktober 2017 / 21:19

  Exotic heb ik oooook! Ik vind hem echt zo mooi, echt wat anders, maar wel draagbaar. Ik had ook gewonnen bij Chelsey en ben voor Cabaret Show gegaan. Herken wel de keuzestress, dat had ik ook. Er zijn zoveel kleuren en bij iedereen weer anders!
  Laura onlangs geplaatst…Rimmel: Sun Kissed Bronzer en Trendsetter LipstickMy Profile

 6. 10 oktober 2017 / 10:48

  Wauw, wat een prachtig kleurtje! Die gaat meteen op mijn ‘To Buy’ list, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge