REVIEW | NYX BLUSH DEEP PLUM

Sinds ik de lipcreams van NYX heb ontdekt (volgens mij is het nog steeds een hype!) ben ik erg nieuwsgierig geworden naar meer producten van dit merk. Toen ik een weekje in Praag was, moest er natuurlijk ook gewinkeld worden. In een winkelcentrum zag ik in de verte opeens een NYX-logo, ik wist niet hoe snel ik er moest komen, haha. Uiteindelijk heb ik vooral lekker rondgekeken, maar ik kon deze prachtige blush in de kleur ‘Deep Plum’ niet laten liggen… Kijk je mee naar mijn review?

nyxblush
Volgens mij heb ik wel een kwartier, of langer, bij het blush-schap van NYX gestaan. Er waren zoveel mooie en bijzondere kleurtjes! Even overwoog ik een compleet highlighter-palette mee te nemen, maar dat is toch wel een aankoop waar ik eerst even over na wil denken (en een paar reviews van wil lezen).

img_8343
Uiteindelijk ging de blush in de kleur ‘Deep Plum’ dus met mij mee naar huis.

img_8347
De ingrediënten. Wisten jullie trouwens dat NYX dierproefvrij is? Nog een extra reden om mijn NYX-make-up stash uit te breiden :-).

img_8345
De verpakking van de blush vind ik onwijs mooi. De verpakking sluit met een strikje, hoe schattig?!

img_8354
Ook vind ik het fijn dat de deksel een transparant deel heeft, zo kun je deze blush makkelijk terugvinden als je, net als ik, zo’n berg aan make-up hebt.

img_8337
De kleur was trouwens ontzettend moeilijk vast te leggen op camera. In het echt neigt hij meer naar rood en mauve.

img_8349
Tijd voor de swatches.

img_8355
Hier komt de kleur al beter naar voren. Ik vind het echt een prachtige blush voor de herfst. Net even wat warmer en donkerder, love it! Ook is de pigmentatie echt heel erg goed. De poeder voelt zacht aan.

img_8398
Bam, wat een hoop kleur geeft deze blush! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een heel klein beetje bronzer heb aangebracht onder mijn jukbeenderen, de kleuren lopen mooi in elkaar over en dat was eigenlijk ook wel mijn bedoeling.

img_8351Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe NYX blush! Ik draag hem nu bijna dagelijks en hij is makkelijk te combineren met de rest van mijn make-up (zoals mijn nieuwe, favoriete lichtbruine lipstick, review is in de maak!). De pigmentatie is super goed en de blush blijft de hele dag prima zitten. Ook is hij goed te combineren met mijn lievelings bronzer en mijn nieuwste highlighter. Het is jammer dat NYX (nog) niet zo makkelijk verkrijgbaar is in Nederland, anders zou ik zeker weten meer kleurtjes inslaan.

NYX blush is o.a. te koop bij Douglas en kost ongeveer 7 euro (in Praag heb ik er iets minder voor betaald :-))

Heb jij ervaring met producten van NYX?

Share:

17 Reacties

 1. 5 november 2016 / 14:04

  De NYX blushes lijken me echt zo fijn. Ik heb er zelf eentje (nog in de oude verpakking) en die werkt ook erg prettig. Deze kleur staat je heel erg goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Dior Star Studio Makeup FoundationMy Profile

 2. 5 november 2016 / 15:47

  Super mooie blush! Die moet ik ook maar eens uitproberen!

  Liefs, Nathalie

 3. 15 november 2016 / 20:22

  Hele mooie blush!
  Verpakking is ook echt leuk!
  Eva onlangs geplaatst…Kiko lookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge