REVIEW | 2 X PRIMARK MATTE LIPPRODUCTEN

Laatst kocht ik voor het eerst een matte lipstick van de Primark en zoals jullie in deze review konden lezen ben ik daar echt super enthousiast over! Vorige week was ik weer in de buurt van de Primark en, je raadt het al, ik kon het niet laten om even bij de make-up te kijken… Hoezo verslaafd? 😉 Uiteindelijk nam ik twee Primark matte lipproducten mee en ik kon niet wachten om ze te testen! Lees je mee met mijn review?

primark matte lipproducten
Ik heb echt het hele schap op mijn hand geswatcht, helaas waren veel kleuren te nude en te roze voor mij. Ik miste een felle, donkerroze kleur, dat was zo tof geweest! Maar uiteindelijk ben ik heel blij met mijn keuze. De lipproducten waren alleen best lastig te fotograferen, liggend vond ik ze niet zo mooi! Daarom zette ik ze rechtop :-). Nu ben ik toch wel tevreden over de foto’s! Herken jij deze struggles met fotograferen ook? Ik schreef onlangs een artikel over 15 struggles die elke (beauty)blogger herkent, heb jij ‘t al gelezen?

primark matte lipproducten
Goed, ik dwaal af. Laten we het over de metallic matte lipproducten hebben. Metallic is de laatste tijd helemaal een trend, het leek mij zo tof om eens te proberen! Gelukkig zijn de lipproducten van Primark lekker low-budget. De metallic matte liquid lipstick (ja, een hele mond vol!), ging mee naar huis voor 4 euro en het metallic matte lippotlood voor slechts 2,50.

primark matte lipproducten
Het metallic matte lippotlood vind ik erg leuk vormgegeven, aangezien de dop dezelfde kleur heeft als het lippotlood zelf. Zo kun je ‘m ook makkelijk herkennen in je stash. Na het swatchen merkte ik gelijk al dat dit product heel zacht en romig is, wat ik zelf altijd erg fijn vind bij een lippotlood. Of nou ja, het is niet echt een standaard lippotlood natuurlijk, maar ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven!

primark matte lipproducten
De metallic matte liquid lipstick ziet er iets minder bijzonder uit vind ik. Deze verpakking oogt toch een beetje goedkoop, al is hij de duurste van de twee. Maar zolang de inhoud fijn is maakt het mij eigenlijk niet uit! De lipstick breng je aan met een sponsapplicator. Zelf kan ik hier niet super nauwkeurig mee werken, daarom gebruik ik er een lipliner onder.

primark matte lipproducten
Ik was eerst bang dat de kleurtjes misschien heel veel op elkaar zouden lijken, maar zoals je op de swatches kunt zien is dat gelukkig niet zo. Links die je de liquid lipstick, die qua kleur een mix is tussen een soort bronzer en roze. Rechts het lippotlood, die meer donkerrood is.

primark matte lipproducten
Het aanbrengen van het lippotlood gaat snel en gemakkelijk. Zoals ik al zei is ‘ie vrij romig en zacht en dat vind ik erg fijn. Ik gebruik hier trouwens geen lipliner onder.

primark matte lipproducten
Ohh, wat ben ik enthousiast over deze kleur! Ik vind dat glanzende ook wel wat hebben. Mijn lippen zien er zo heel verzorgd uit!

primark matte lipproducten
Dan de liquid lipstick. Ik vind de kleur zo bijzonder! Hij droogt mat op, maar hij heeft dus een metallic finish (snap jij het nog?). Het effect is zo ontzettend tof, wauw!

primark matte lipproducten
De complete look met de liquid lipstick. Ik ben er helemaal weg van! Ik had verwacht dat de kleur super heftig zou zijn en alleen geschikt voort een feestje, maar op de een of andere manier vind ik hem ook wel heel natuurlijk ogen? Ik kan het niet zo goed uitleggen, haha. Ik moet natuurlijk wel mijn ooglook erop aanpassen, maar ik ben nu echt fan van zo’n lekkere bronzy look. Yay!

primark matte lipproducten
Het is geen verrassing meer dat ik enorm enthousiast ben over mijn twee nieuwe lipproducten van de Primark. De liquid lipstick is perfect voor werk omdat hij blijft zitten als een huis! Ik merk wel dat mijn lippen aan het einde van de avond wat droger zijn, maar het is niet zo dat je velletjes en lijntjes gaat zien. Ook zie je geen gekke randen. Je kunt de liquid lipstick gewoon opnieuw aanbrengen, zonder dat het korrelig wordt. Heel fijn! Het lippotlood blijft helaas niet zo lang zitten, omdat het een romig product is. Na een lunch bijvoorbeeld is ‘ie er wel grotendeels af. Bij de liquid lipstick heb je echt een reiniger nodig om ‘m er helemaal af te krijgen. Qua houdbaarheid dus hele verschillende producten, maar beide gebruik ik met veel plezier!

Primark (metallic) matte liquid lipstick is te koop voor 4 euro
Primark (metallic) matte lippotlood is te koop voor 2,50

Heb jij ervaring met make-up van Primark?

20 Reacties

 1. 4 september 2017 / 07:51

  Wat is en gave kleurtjes! Vooral voor het najaar! Heel tof! Ik was zaterdag nog in de Primark. Helaas ben ik toen vergeten om bij de make-up te kijken.

 2. 4 september 2017 / 09:39

  WAUW! Ze staan je echt zo onwijs mooi! Ik ben juist trouwens op zoek naar nude en roze kleurtjes dus ik denk dat ik maar eens even een kijkje moet gaan nemen!
  Simone onlangs geplaatst…Mijn tatoeageMy Profile

 3. 4 september 2017 / 10:22

  Wauw, wat gaaf! Die kleuren staan je echt prachtig <3 Vooral die donkerrode vind ik erg mooi. Zelf zou ik dit niet zo snel aan durven, ik ga eigenlijk altijd voor nude kleuren :')

 4. 4 september 2017 / 20:42

  Super gaaf! Een keer wat anders dan anders 🙂 Al is dit voor mij wel gewaagd hoor..! Ik ga niet snel buiten mijn comfortzone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge