Mijn random wishlist voor SinterKerst!

Voor mijn gevoel ben ik pas net terug uit Turkije, maar inmiddels is het toch echt alweer bijna december. Sinterklaas, de Feestdagen en – natuurlijk – de winter staan voor de deur! Hoewel wij dit jaar niks bijzonders doen met Sinterklaas, denk ik dat wij dan met Kerst wat kleine cadeautjes aan elkaar geven. Het leek mij dus leuk om een random wishlist samen te stellen voor onze SinterKerst, kijk je met me mee? 🙂

SinterKerst

1. Spa Secrets Treasures of Morocco showercream 
Wie mij langer volgt weet misschien dat ik gek ben op de gele variant van de Spa Secrets lijn, genaamd Miracles of Bali. Inmiddels zijn er al heel veel nieuwe Spa Secret-varianten te koop bij het Kruidvat! De Treasures of Morocco lijn spreekt mij ook heel erg aan, ik had er laatst even aan gesnuffeld ;-). Overigens vind ik deze producten er ook heel tof uitzien, zeker leuk om weg te geven of te krijgen met SinterKerst!

2. Canon 50mm lens
Een tijdje geleden sprak ik af met Kim om outfitfoto’s te maken, zij heeft een 50mm lens, en wauw: Wat een prachtig effect geeft deze lens! Ik ben dol op fotograferen en ik ben mij aan het verdiepen in een nieuwe camera, die zowel goed kan fotograferen als filmen. Hebben jullie misschien tips? De 50mm lens kan ik natuurlijk nu al op mijn huidige camera gebruiken, ik kan niet wachten om ermee te experimenteren!

3. Tasje met bloemenprint
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op kleine tasjes om mijn outfit wat op te leuken. Ik heb er dan ook al aardig wat in mijn bezit, maar er is altijd ruimte voor een nieuwe accessoire ;-). Bij Pull & Bear zag ik laatst een super schattig fluffy tasje en daar heb ik echt een zwak voor… Ik hoop niet dat hij inmiddels uitverkocht is, want op de website zag ik ‘m niet meer. Maar, dit tasje met bloemenprint is ook helemaal mijn ding, die past perfect bij mijn bloemen laarsjes!

4. Fuck The Quarterlife Crisis door Femke Kamps
De blog van Femke volg ik echt al jaaaaaren, ik vind het dan ook super tof dat ze haar eerste boek heeft uitgebracht: Fuck The Quarterlife Crisis. Ik denk dat dit best een heel herkenbaar boek is voor mensen van mijn leeftijd :-). Ik heb er ook al veel positieve reacties over gelezen, waardoor ik nog nieuwsgieriger ben geworden!

5. Sleek oogschaduwpalette
Oké, eerlijk is eerlijk, ik heb gewoon een zwak voor oogschaduwpalettes. Hoewel ik regelmatig wat opgestuurd krijg voor mijn blog, koop ik af en toe ook zelf een nieuw exemplaar. Het I Heart Make-up Rose Gold palette is mijn nieuwste aanwinst, die gebruik ik bijna iedere dag! Ik heb één oogschaduwpalette van Sleek in mijn bezit en deze oogschaduws zijn echt ontzettend fijn in gebruik. Ze zijn zacht, blenden makkelijk en het pigment is top. Ik zou dus heel graag nog een palette willen, maar… Ik weet nog niet precies welke!

6. Tijdschriften; Linda 
In de wintermaanden vind ik het heerlijk om meer te lezen. Met Kerst en Oud & Nieuw ga ik ook een week gezellig naar mijn ouders, om daar een soort van ‘Kerstvakantie’ te vieren. Nu ik afgestudeerd ben merk ik eigenlijk niks meer van die vakanties, hoewel het juist zo fijn is om daar naar uit te kunnen kijken. Anyway, met een dikke stapel tijdschriften maak je mij altijd blij! De Linda is mijn favoriete tijdschrift, ik word echt oud geloof ik… 😉

Helaas was er iets misgegaan met inplannen, daarom komt dit artikel pas later op de dag online… 🙁 Sorry!

Vier jij dit jaar ook SinterKerst? Wat staat er op jouw wishlist?

13 Reacties

 1. 27 november 2017 / 14:00

  Ja leuk! Ik wil ook heel graag een 50mm lens én het boek van Femke! Goed idee om alles eens op een rijtje te zetten, hopelijk kijkt mijn sinterkerstman dan ook op mijn blog HAHA!
  Simone onlangs geplaatst…Outfit: Herfst in BredaMy Profile

 2. 27 november 2017 / 14:34

  Die lens lijkt me ook wel heel goed, heb zelf helaas nog geen spiegelreflex, maar als ik die had was ik waarschijnlijk een tech freak die elke week een nieuwe lens zou willen. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd naar het boek van Femke!

 3. 27 november 2017 / 15:56

  Oeh er staan leuke dingen op je lijstje! Ik vraag zelf ook altijd boeken en tijdschriften, maar een nieuwe lens zou natuurlijk helemaal niet verkeerd zijn ;). Oh en dit jaar heb ik ook pumpkin spice pepernoten erbij op gezet haha!

 4. 27 november 2017 / 18:42

  Sleek heeft inderdaad mooie palettes! Ik heb dit weekend een palette van Kat von D besteld, ben benieuwd! En de 50 mm lenzen zijn top. Voor mijn Nikon had ik er eentje. Deze heb ik verkocht en daar heb ik wel een beetje spijt van.
  Kim onlangs geplaatst…Dingen die ik de afgelopen maanden heb geleerdMy Profile

 5. 29 november 2017 / 00:38

  Leuke wishlist! Ik zou heel graag de Armani foundation willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge