Random herfst favorieten van de afgelopen tijd

Het is alweer een héle tijd geleden (lees; minstens een jaar) dat ik voor het laatst een ‘random favorieten’ artikel schreef. Het leek me daarom de hoogste tijd om een artikel te schrijven over mijn random herfst favorieten, nu het nog maar eventjes ‘herfst’ is! Ik deel vandaag mijn favoriete theesoort, mijn favoriete blogfoto-accessoire en natuurlijk een paar favoriete make-up items van dit moment. Kijk je met me mee?

random herfst favorietenAllereerst wil ik jullie iets meer vertellen over mijn favoriete blogfoto-accessoire van dit moment, die je misschien wel hebt aan zien komen: De lampjes-slinger! 😉 Ik kocht deze bij Hema voor 5 euro, wat ik er zo leuk aan vind is dat ‘ie ronde lampjes heeft, in plaats van de standaard ‘staafjes,’ als je begrijpt wat ik bedoel. Ook vind ik het erg mooi dat het snoer zelf doorzichtig is, waardoor hij niet (lelijk) aanwezig is op foto’s. De lampjes vind ik zonder licht te geven ook een tof effect hebben, op de foto’s in dit artikel bijvoorbeeld had ik ze uit staan.

random herfst favorietenHet I Heart Make-up Rose Gold palette kon natuurlijk ook niet ontbreken in mijn random herfst favorieten! Dit palette is echt onwijs mooi, ik gebruik ‘m nu al een paar maanden met veel plezier. De kleuren zijn perfect voor de Feestdagen en je kunt zoveel kanten op met dit palette! Hier kun je mijn uitgebreide review teruglezen, mocht je er benieuwd naar zijn. Ik was zo enthousiast over dit palette dat ik ‘m weggaf in een winactie. De winnares krijgt vandaag een mailtje of een Insta DM, spannend!!! <3

random herfst favorietenDeze mooie, warm-roze blush van Bourjois is de laatste tijd ook favoriet. Ik ontving deze blush samen met een aantal andere prachtige goodies van Bourjois, ik heb er een uitgebreide review over geschreven! De blush heeft wat mij betreft de perfecte kleur voor het najaar, ik draag ‘m iedere dag. Helaas heb ik ‘m een paar dagen geleden laten vallen, waardoor de helft van de blush kapot is… Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan fixen? 🙁

random herfst favorietenOké, met deze herfst favoriet smokkel ik misschien een klein beetje, aangezien ‘ie al ruim een halfjaar favoriet is! Sinds ik weer op mezelf woon plunder ik de hele thee-afdeling van de Jumbo, zoals jullie waarschijnlijk wel weten is een dag zonder thee voor mij een dag niet geleefd, haha :p Deze thee is echt de aller lekkerste thee ever. De naam earl grey vind ik eigenlijk niet zo toepasselijk, want deze thee smaakt absoluut niet naar zo’n zwarte thee – hoewel de thee wel heel donker kan worden als je het zakje er te lang in laat zitten. Het vleugje citroen maakt ‘m heel lekker fris (precies goed!) en met een beetje honing erin is deze thee absoluut een aanrader <3.

random herfst favorietenNu het steeds kouder wordt (ik heb zo’n hekel aan kou en sneeuw, blegh!!!) vind ik het extra belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Hoewel ik het hele jaar door een vette huid heb en ik ook regelmatig onder de zonnebank ga, ziet mijn huid er soms wat grauw uit in de winter. De gel crème van philosophy (links) is echt heel fijn, hij voedt mijn huid zonder ‘m nog vetter te maken. Het is echt een super handige tube om mee te nemen op reis, dus ik mag hem van mezelf pas weer gebruiken als ik op vakantie ga, haha! Ook de handcrème gebruik ik nu iedere dag, ik smeer mijn handen altijd even in voor het slapengaan.

random herfst favorietenEn oh, ik wilde ook nog even de prachtige verpakkingen van philosophy aan jullie laten zien! Ontzettend leuk en schattig, het perfecte cadeautje om in de Kerstboom te hangen, love it! <3 Ik krijg echt helemaal een Kerst-gevoel van deze foto, jullie ook?

random herfst favorietenMijn favoriete sweater van de afgelopen tijd is deze crème-beige sweater van Primark! De sweater heeft een kleine col en wijd uitlopende mouwen, wat ik echt een super tof detail vind. Ik vind hem ook onwijs leuk staan bij mijn bordeauxrode rokje van de Bershka, deze combinatie liet ik laatst al zien in een outfitpost. Ik ben nog steeds helemaal fan van deze outfit! 🙂

De producten van philosophy en Bourjois heb ik gekregen van een PR-bureau

Vertel, wat zijn jouw random (herfst) favorieten van de afgelopen tijd?

11 Reacties

 1. 13 december 2017 / 07:09

  Wat een mooie favorieten! Thee is voor mij ook onmisbaar in de herfst en winter (of nou ja, eigenlijk het hele jaar door, haha!). Je maakt me heel benieuwd naar de Russian Earl Grey! Wat een prachtig oogschaduwpalette ook! Die kleuren zijn zo mooi.
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Positief, steek ik dan mijn kop in het zand?My Profile

 2. 13 december 2017 / 08:04

  Leuke favorieten! Ik vind de blush van Bourjois erg mooi, ik gebruik hem ook heel vaak, zeker in dit seizoen dat ik wat bleker ben.
  Darina onlangs geplaatst…12 Feitjes over de ParisienneMy Profile

 3. 13 december 2017 / 14:15

  Hele mooie favorieten. Ik had nog helemaal niet gezien dat de lampjes rond waren, super leuk detail en inderdaad net even wat anders dan anders. Het palette wil ik ook nog steeds zo graag door jouw review!
  Simone onlangs geplaatst…Shopping: AliExpress aankopen #3My Profile

 4. 13 december 2017 / 16:27

  Leuke favorietjes! Oh, ja die thee is inderdaad super lekker zeg. Die moet ik snel weer eens gaan halen. 🙂

 5. 13 december 2017 / 20:00

  Zo te zien heb je dat palette al veel gebruikt! Wat zonde trouwens dat je blush kapot is. Dat had ik ook een keer met oogschaduw! Je kunt de blush in een bakje doen en mengen met een beetje alcohol (terwijl je het mengsel plat drukt met een lepel) totdat alles goed gemengd is en er geen klontjes meer in zitten. Dan doe je ‘m met een lepel weer terug in het doosje waar hij eerst in zat en laat je hem een dag opdrogen. Je blush ziet er dan niet meer zo perfect uit als eerst, maar daarna kun je hem wel weer gebruiken 🙂 Hopelijk was m’n uitgebreide uitleg een beetje duidelijk, haha!
  Eva onlangs geplaatst…Alle make-up die je nodig hebt voor je kerstgalaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge