RANDOM FAVOURITES #1 | VLOGS, OOGSCHADUWPALETTE EN BOEKEN

De afgelopen tijd heb ik weer véél leuke en nieuwe ontdekkingen gedaan! Ik deel al ruim twee jaar heel veel reviews, fotodagboekjes, mooie momenten, mijn persoonlijke doelen en nog veel meer met jullie. Wat mij opviel, toen ik in mijn archieven dook, is dat ik zelden een lijstje met favorieten met jullie deel! Nou heb ik het niet per se over beauty favorieten, maar dit kan van alles zijn. Vandaag presenteer ik aan jullie: 5 random favorieten van de afgelopen tijd. Variërend van oploskoffie, tot YouTubers en de bibliotheek!


1. VLOGS VAN 2WMN
Willemijn en Martine kennen jullie vast al wel van hun beautyblog Live Life Gorgeous. Ik volg de meiden al zo’n 4 à 5 jaar. Wist je dat ze nu ook de blog 2WMN zijn begonnen? Ik ben echt verslaafd aan hun vlogs! Ik heb ze de afgelopen week allemaal teruggekeken, haha. Willemijn en Martine zijn zo grappig en gewoon zichzelf. Ik vind dat er steeds meer bloggers en Youtubers zijn, die veranderd zijn door hun succes. Ze hebben een totaal andere levensstijl ontwikkeld en daardoor kan ik me niet meer met hen identificeren. Bij Willemijn en Martine kan ik dat wél, ook al komt dat misschien ook door het feit dat ze lekker nuchter – en import Groningers – zijn. Kijk jij ook naar hun vlogs?
2. BUITEN FOTOGRAFEREN
Oh jongens, dit is echt de ontdekking van de afgelopen maanden. In Utrecht heb ik geen mooie tuin om in te fotograferen, waardoor ik altijd binnen, op mijn kamer, blogfoto’s maakte. Nu ik deze zomer bij mijn ouders in Groningen ben heb ik het buiten fotograferen weer helemaal herontdekt. Sowieso heb ik hier meer ruimte en ‘vrijheid’ wat betreft fotograferen. Leuk voor de variatie! En het licht is buiten zoveel mooier en beter, dat ik haast niet meer binnen fotografeer… Dat wordt weer wennen in de herfst en de winter!

3. OPLOSKOFFIE VAN NESCAFÉ
Dit is al langer een favoriet, eigenlijk dankzij mijn zus. Toen ze net waren verhuisd had ze oploskoffie van Nescafe, want dat was heel makkelijk. Tot mijn grote verbazing vond ik het ook nog eens super lekker! Sindsdien heb ik het op mijn kamer staan en kan ik elke dag wakker worden met een kop koffie. Veel goedkoper dan elke dag op het station een koffie halen. Voor de prijs van 2,20 kun je zo’n 30 koppen koffie maken! Nu ik bij mijn ouders ben drink ik nog steeds oploskoffie, want ik vind hun koffie vies, haha.
4. DE BIBLIOTHEEK
Één van mijn doelen voor de maand juli was: Meer lezen. In de vakantie vind ik het fijn om meer te lezen, want dan heb ik er doorgaans meer tijd voor. Ik leen graag stapels boeken en tijdschriften bij de bibliotheek. Een boek of tijdschrift lees je vaak toch maar een keer, dus waarom zou je er bakken met geld aan uitgeven? Ik vind dat zonde. Bij de bibliotheek heb je vaak ook diverse tijdschriften, zo vind ik het heerlijk om een stapel oude CosmoPolitans door te spitten. Nadeel is wel dat ze soms ook allemaal uitgeleend zijn, haha. 

5. SLEEK AU NATURAL PALETTE
Ik geloof dat ik nog nooit zó enthousiast ben geweest over een oogschaduwpalette. Geen idee waar ik het over heb? Hier vind je de review! Het Sleek Au Natural Palette kreeg ik een tijdje geleden van lieve Kristina, sindsdien gebruik ik hem bijna dagelijks. In ieder geval elke keer wanneer ik oogschaduw gebruik. Je kunt er zoveel verschillende looks mee maken, variërend van heel basic tot smokey eyes! Dit palette is zeker een aanrader. Ik weet zeker dat ik nog meer palettes van Sleek ga aanschaffen.

Dit vind je misschien ook leuk:
10 Things I Would Repurchase Tag
Mijn dagelijks make-up + look
5 Tips voor de allermooiste productfoto’s

Wat vind jij momenteel leuk?

9 Reacties

 1. 19 augustus 2015 / 07:37

  Jaaaa! Willemijn en Martine zijn zó leuk en wat omschrijf je het toch goed! De verloren gedachten waar ik naar op zoek was, haha! 🙂

 2. 19 augustus 2015 / 08:30

  Leuk lijstje! Ik zou ook weer eens wat vaker naar de bibliotheek moeten, een goed boek lezen kan zo fijn zijn 🙂 het oogschaduwpalette van Sleek ziet er echt heel mooi uit! Veel variatie in kleuren, prachtig!

 3. 19 augustus 2015 / 09:09

  Wat leuk dat je je favorieten met ons deelt! Ik heb eigenlijk nog nooit een vlog gezien van Willemijn en Martine, hoewel ik ze al best wel lang volg.. shame on me! Toch een keer doen dus

 4. 19 augustus 2015 / 10:05

  Leuk om zo random favorieten te delen! Buiten fotograferen voor mijn blog doe ik eigenlijk ook te weinig. Ik heb het toevallig voor mijn Divoom Outdoor speaker wel gedaan en het is inderdaad veel gevarieerder en mooier licht.

 5. 19 augustus 2015 / 10:18

  Leuk artikel! Ik kijk willemijn en martine eigenlijk niet zo vaak meer! Oh ja die oogschaduw palette is echt een plaatje.

 6. 19 augustus 2015 / 11:06

  Wat een leuk artikel! Ik wist niet dat willemijn en martine een vlogkanaal hebben, echt onwijs leuk! Ik ga vanavond zeker eventjes kijken. En buiten fotograferen is zo fijn. <3

  Liefs! Evelien

 7. 25 augustus 2015 / 17:00

  Wat een super leuk lijstje zeg!
  Liefs Iep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge