PHOTOGRAPHY | Summer’s end

Fotograferen is iets wat ik heel graag doe, maar gek genoeg veel te weinig. Tuurlijk, ik maak (product)foto’s voor m’n blog, maar soms heb ik gewoon zin in iets anders. Vorige week was het heerlijk weer en bracht ik een aantal zonnige middagen in de tuin door. Hoewel het met zo’n 30 graden echt op en top zomers was, kon je (helaas) aan de tuin toch wel zien dat de herfst eraan komt… 

Ik wilde jullie deze herfstachtige kiekjes niet onthouden, hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Fotografeer jij wel eens?

11 Reacties

 1. 10 september 2013 / 12:02

  Wat maak je mooie foto's! Ik doe dat niet genoeg (foto's maken haha), maar wil er wel meer mee doen 🙂

 2. 10 september 2013 / 19:35

  die foto's met die bladeren en je voeten is echt gaaf!

 3. 12 september 2013 / 18:22

  Wat een onwijs mooie foto's! Vooral die eerste.

  Liefs

 4. 14 september 2013 / 11:06

  De tweede foto vind ik echt prachtig en de laatste vind ik ook heel mooi! 🙂
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge