PERSONAL UPDATE | AFSTUDEREN, MIJN BLOG EN WINTERDIP!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer even tijd om jullie bij te praten, aangezien er al een paar daagjes geen nieuwe artikelen zijn verschenen op mijn blog. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet leuk, maar ik verwacht dat het de komende weken wel wat stiller zal zijn hier… December is nou eenmaal de drukste maand van het jaar (lees: Sinterklaas alleen al wordt hier maar liefst 4 keer gevierd) en helaas spelen er ook minder leuke dingen die mijn aandacht nodig hebben. Ik leg het je allemaal uit in de update van vandaag.

personalupdate

Scriptie
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, voor 2017 moet mijn scriptie AF!!! Niet alleen mijn scriptie, maar ook mijn advies/creatief voorstel voor het bedrijf waar ik mijn onderzoek uitvoer. Ik ben nu aangekomen bij het meest tijdrovende deel: Het vormgeven van mijn scriptie en het uitwerken en vormgeven van het creatief voorstel (die ik overigens nog niet echt helemaal helder heb). Dat zorgt dus wel voor wat stress, wat ik merk aan mijn huid (ja, echt, hallo pukkels) en ik zit gewoon minder lekker in mijn vel. Ik weet nu al dat een groot deel van mijn Kerstvakantie in het teken zal staan van mijn scriptie en hoe veel ik er ook over zou kunnen klagen en hoe erg ik er tegen op zie, daar schiet ik natuurlijk niks mee op. Get shit done!

Winterdip
Ook dit jaar is de winterdip weer onder mijn huid gekropen. Een winterdip, de deadline van mijn scriptie, een volledig verkloot ritme (omdat ik veel ‘s nachts werk) en een stel volgeplande Feestdagen voor de deur is nou niet echt een geweldige combinatie. Maar wederom vind ik dat ik niet mag klagen haha. Het is gewoon allemaal een beetje veel en dat maakt dat ik tegen alles op ga zien, waar ik niks mee op schiet. Ik merk gewoon dat ik steeds harder moet ‘werken’ om niet ziek te worden, mijn weerstand is een stuk slechter met deze koude, donkere dagen. Maar wat zou ik graag een paar dagen rust hebben en in mijn bed liggen, haha.

Daarnaast geeft een vol schema me ook energie hoor, mijn lichaam kan niet eens toegeven aan ziek zijn, haha! Ondanks mijn scriptie kijk ik wel heel erg uit naar de Kerstvakantie, want er staan natuurlijk ook leuke dingen op de planning (hier ga ik nog een apart artikeltje over schrijven :-)).

School, stage en werk
Deze drie dingen zijn momenteel het aller belangrijkst voor mij. Gelukkig heb ik niet meer zo vaak school, maar als ik ga ben ik wel meteen de hele dag kwijt (3 uur reizen heen en 3 uur terug) en vaak moet ik de desbetreffende nacht ook werken. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten werk ik in de nachthoreca en dat is soms best zwaar, maar heel erg tof! <3 Ook heb ik wekelijks 2 volle dagen stage waarop ik niet aan mezelf toe kom, ‘s avonds doe ik dan meestal niks meer. Op dagen dat ik ‘s nachts heb gewerkt word ik soms pas wakker als het alweer donker is haha, dus dan heb ik ook niet zoveel aan mijn dag.

Bloggen
Door alle drukke dagen en mijn omgekeerde slaapritme in het weekend schiet het bloggen er dus een beetje bij in. Vooral het maken van foto’s is heel lastig! Na 15.00 vind ik de kwaliteit al onacceptabel, haha. Ik maak altijd foto’s met natuurlijk licht, want ik heb geen lampen. Het lukt me niet altijd om s’ochtends of ‘s middags tijd vrij te maken om foto’s te maken, hoe graag ik dat ook zou willen… Maar gelukkig zijn er nog genoeg andere artikelen die ik kan maken, waar ik niet per se foto’s voor hoef te maken :-). Ik probeer het een beetje af te wisselen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn Instagram up-to-date te houden, dus daar gaat ook wel flink wat aandacht naar uit!

Nieuwe winkels
Dan nog iets waar ik echt héél blij van word en wat zeker niet kan ontbreken in deze update: Er zijn zoveel nieuwe leuke winkels in Groningen! Mocht je in de buurt zijn/wonen, ga dan gauw even een dagje Stad, je zult er geen spijt van krijgen <3! Een tijdje geleden opende de Primark en nu zijn Monki, Pull en Bear en Kiko net geopend. En bij de nieuwe Etos verkopen ze nu ook Sleek producten, ik kan mijn geluk niet op haha. Yay!!! Voor Sinterklaas/Kerst heb ik al een prachtige oogschaduw duo gespot bij Kiko, helaas was hij net uitverkocht, maar ik verheug me er nu al op hihi. Ook heb ik bij Pull en Bear wat leuke items gescoord. Ik moet gauw weer tijd maken voor wat outfit foto’s! Hoop dat dat gaat lukken met de donkere dagen.

Nou, zijn jullie ook weer op de hoogte! Ik vond het eerlijk gezegd ook wel fijn om het even van mij af te schrijven. Gisteren was ik een dagje vrij en die heb ik besteed aan blog foto’s maken en winkelen, dus er wordt zeker gewerkt aan nieuwe artikelen :-). Tot snel lieverds!

Hoe gaat het met jou? Heb jij ook last van een winterdip en vind je foto’s maken momenteel ook zo lastig?

Share:

7 Reacties

 1. 30 november 2016 / 15:17

  Er zijn dus meerdere die hier last van hebben. Klinkt gek, maar fijn om te lezen dat ik niet de enige ben.
  Ik heb ook een dipje te pakken. Afstudeerwerkstuk, stage, druk druk. Bah.
  Af en toe neem ik in de weekenden tijd voor mijzelf en mijn blog.
  Want bloggen blijft het leukste om te doen en winkelen natuurlijk ;). En zo te lezen, lukt dat bij jou aardig, hihi. Monki en Pull & Bear zijn leuke winkels!
  Girls-things onlangs geplaatst…Persoonlijke update: kapper en dierentuinMy Profile

 2. 30 november 2016 / 18:36

  Ik denk zo’n beetje heel Nederland last heeft van een winterdipje hihi! Ze blijven ieder jaar erg vervelend, maar uiteindelijk kom je er wel door. Ik herken het in ieder geval wel helemaal. Monki en Pull & Bear vind ik echt leuke winkels, lucky you dat ze nu bij jou in de stad zitten! Maakt alles weer een beetje goed, toch? :’)
  Chelsey onlangs geplaatst…Insta Lately #2 | LifestyleMy Profile

 3. 1 december 2016 / 22:12

  Succes met het afstuderen. Ik loop zelf ook een beetje in de knoop.

 4. 2 december 2016 / 15:53

  Bij mij is het ook zo druk! Maar wat vervelend dat je helemaal in een verkeerd ritme zit door je (nacht)werk… lijkt me best heftig! Maar succes nog de komende tijd met je scriptie, dat moet helemaal goed komen want jij bent een mega creatief persoon <3
  Maaike onlangs geplaatst…Outfit of the Day – All BlackMy Profile

 5. 5 december 2016 / 22:56

  Jeetje, wat ben jij druk! Goed dat je gewoon de tijd neemt voor dingen. Dan maar even geen blogjes. Ik vind het ook moeilijk om foto’s te maken, al heb ik nu een plek gevonden die tot 17u mooi licht heeft voor outfit foto’s. Op het zuiden en een grijze muur, tip!
  Doe rustig aan, je studie en je gezondheid zijn ht belangrijkste en wij wachten gewoon een paar daagjes tot een nieuwe blog. Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…bordeaux & zwartMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge