Outfit | Mijn nieuwe top met geborduurde bloemen!

Brrrr, ik moet er niet aan denken om nu zonder jas buiten te poseren voor outfit foto’s, haha! Hoewel het misschien lijkt alsof deze foto’s zijn genomen op een warme nazomerdag is dat helaas niet zo. De foto’s zijn van een paar weken geleden, het miezerde de hele dag, maar daar zie je gelukkig niets van! Het was nog niet extreem koud, dus kon ik mijn nieuwe top met geborduurde bloemen aan! Kijk je mee naar mijn outfit?

geborduurde bloemen
Het vinden van een geschikte locatie voor outfit foto’s vind ik altijd moeilijk, hoewel ik in Groningen wel veel plekken ken. Het hangt vooral af van het weer en wat je aan hebt, vind ik. Ik droeg mijn nieuwe top met geborduurde bloemen en ik vond het wel erg leuk om een bijpassende achtergrond te hebben. Tijdens het zoeken naar een mooie locatie kwamen we langs deze hortensia’s, er waren zelfs nog een paar in bloei! <3

geborduurde bloemenHet rokje kennen jullie inmiddels wel van mijn Instagram, haha, hopelijk zijn jullie er nog niet zat van? Ik droeg ‘m laatst met deze sweater. Deze jas heb ik de laatste weken bijna iedere dag aan, dit is mijn winterjas voor als het écht koud is! (Als het echt vriest heb ik nog een heel on-charmant dons-jack ;-)) Hoewel ik de kleur en het model heel tof vind, ben ik iets minder blij met de lengte. Hij is voor mij net iets te lang, ik vind hem dan ook het mooist staan wanneer ik hakken aan heb!

geborduurde bloemen
Mijn top met geborduurde bloemen komt van Zaful, de webshop waar ik ook mijn wijnrode sweater van heb. Het is altijd even afwachten hoe items vallen die je online hebt besteld, maar deze top in maat M zit goed! Ik vind de geborduurde bloemen echt een ontzettend mooi detail, super leuk ook dat ze een beetje in het ‘gat’ van de schouder vallen.

geborduurde bloemenMijn laarzen kocht ik – geloof ik – vorige winter bij Van Haren, ik ben er echt ontzettend blij mee! Hoewel ik er toen nogal over twijfelde, omdat ik eigenlijk geen nieuwe laarzen nodig had. Ik draag ze echt super vaak, dus het is toch een goede koop geweest! Doordat ze een sleehak hebben lopen ze heel comfortabel en ik vind het ook heel mooi dat mijn voeten er kleiner in lijken – niet dat ik met mijn maat 38 nou grote voeten heb, maar toch :p

geborduurde bloemen
De achterkant heeft ook een tof detail, wat ze wat minder saai maakt: Een hele lange rits! De rits kan helaas niet open, wat best wel jammer is, haha. Er zit een gewone rits in om ze aan en uit te trekken.

geborduurde bloemenMijn tasje met fringes hebben jullie ook al vaker voorbij zien komen! Ik heb er trouwens een fluffy sleutelhanger (volgens mij moet het een poes voorstellen, haha) aan gehangen, die vind ik zo schattig <3 Dit tasje is en blijft ideaal voor een dagje stad, al mijn essentials passen erin, zelfs een paraplu! (Wel zo handig met dit hondenweer…)

geborduurde bloemen
Jas- Vero Moda / Top met geborduurde bloemen – Zaful / Rokje – Bershka / Tas met fringes – Fab / Laarzen – Van Haren / Choker – Primark

Zijn jullie ook zo gek op kleding met bloemen(print)?

13 Reacties

 1. 8 december 2017 / 08:05

  Wauw, die top is echt onwijs gaaf! En wat staat hij je goed! Je hebt hem heel mooi gecombineerd met het stoere rokje. Koud is het hè met outfitfoto’s maken? Ik vond het ook al heel dapper dat ik dit weekend even zonder jas poseerde 😉
  Romy onlangs geplaatst…25 leuke dingen om te doen met je omaMy Profile

 2. 9 december 2017 / 16:57

  Wat een mooie trui zeg! Staat je echt goed; die open schouders hou ik zelf nooit zo van maar bij jou staat het echt fantastisch!

  XXX
  Rosita Elise onlangs geplaatst…De kerstboom optuigen!My Profile

 3. 10 december 2017 / 22:26

  Mooie outfit en je zou inderdaad niet zeggen dat het zo’n miezerige dag was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge