OUTFIT | FLUFFY CLUTCH EN OVERKNEE BOOTS!

Afgelopen dinsdag ging ik met een vriendin een dagje naar Zwolle. Omdat zij nog in Utrecht woont en ik weer ben verhuisd naar Groningen zien we elkaar helaas niet meer zo vaak. Zwolle is voor ons beide een uurtje reizen, ideaal dus! We gingen onder andere naar het museum en doken even wat winkels in, dit zul je volgende week wel voorbij zien komen :-). Oké, genoeg gekletst, ik ga je mijn outfit laten zien van die dag. Ik kan je alvast verklappen: Ik draag mijn nieuwe fluffy clutch en overknee boots, die ik de laatste tijd heel vaak draag! 

instagram40
Nu ik weer wat leuke, nieuwe items aan mijn herfst garderobe heb toegevoegd leek me dat het ideale moment om weer eens wat outfit foto’s te maken. Mijn voornemen is om dit vaker te gaan doen, maar ja, dat zei ik vorig jaar ook!

img_8675
Man, wat was het dinsdag koud. Ik was aan het zoeken naar manieren om mijn leren jasje zo lang mogelijk te kunnen dragen, maar inmiddels heb ik het opgegeven. De winterjas, laarzen en suède handschoenen mogen weer uit de kast. Brrrr! Wat zijn jouw tips om je leren jasje zo lang mogelijk te kunnen dragen in het najaar? Ik draag graag een poncho over mijn jas, een dikke sjaal (of twee!) en dinsdag had ik ook een warme trui aan onder mijn jasje. Het kon net!

img_8673
De laatste tijd draag ik mijn haar bijna iedere dag in zo’n knotje, haha, het is bijna mijn signature look geworden! Mijn haar hangt altijd een beetje suf naar beneden langs mijn gezicht, ondanks mijn krullen en ondanks alle kapper bezoekjes blijft dit er gewoon in. Soms knip ik mijn voorste lokken zelf bij, maar het helpt gewoon niet, haha.

img_8685
Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met mijn nieuwe tas! Ik hoop ook echt dat hij ‘t lang gaat volhouden, aangezien het nepleer is en ik er toch vrijwel iedere dag een hoop in meezeul. De gevlochten details maken ‘m helemaal af, deze tas voelt ook gewoon als mijn tas <3

img_8682
Ook ben ik verliefd geworden op mijn fluffy clutch, die je misschien al voorbij hebt zien komen in mijn Primark shoplog. Hij is zo leuk, zacht én handig! Ondanks dat ik vaak een grote tas bij me draag vind ik een klein tasje heel fijn. Ik stop er vaak mijn telefoon, pinpas en OV-kaart heb, dingen die ik graag bij de hand heb. Mocht je je grote tas verliezen – ik moet er niet aan denken, maar echt, het gebeurt – dan heb je in ieder geval de meest belangrijke dingen nog.

img_8701
We schoten de foto’s in dit leuke steegje, of nou ja, eigenlijk moet ik het een straatje noemen ;-). Het was een lekker rustig plekje, waar het niet awkward was om foto’s te maken, haha!

img_8698
Mijn nieuwe overknee boots zijn niet meer weg te denken uit mijn garderobe. Wat heb ik hier al ontzettend veel plezier van gehad! Ze zijn enorm makkelijk te combineren en bovendien houden ze mijn benen lekker warm. Ik ga er denk ik nog zooltjes in doen, want ze zijn nu om de voet niet heel erg warm. Ik ga binnenkort een outfit-inspiratie artikel schrijven over hoe je deze boots leuk kunt combineren!

instagram42

Leather jacket – Fab
Sweater – besteld bij Esprit (weet ik niet zeker)
Jeans – Zara
Boots – Tamaris
Bag – Gate
Clutch – Primark
Scarf – Pieces

img_8702Dus ja, zo’n dagje Zwolle doen we vast gauw weer! Ik vergeet soms hoe leuk Zwolle is. Het lijkt wel een beetje op Groningen, maar er zijn ook net weer even wat andere winkels. Leuk! Ook wil ik mijn lieve vriendinnetje nog even bedanken voor het maken van de foto’s <3 Ik ben niet zo van voor de camera staan, maar de foto’s waren eigenlijk vrij snel gelukt, yay!

Vertel, van welke aankoop heb jij deze herfst al veel plezier gehad?

Share:

20 Reacties

 1. 12 november 2016 / 18:47

  Super leuk outfitje meis!
  Ben gek op je fluffy tasje 😍

  Liefs Nathalie

 2. 12 november 2016 / 20:16

  Ik vind je outfit echt heel leuk en je haar zo in een knot staat je goed! Ik ben ook dol op mijn overknee boots maar helaas zijn ze ook niet zo warm. Ook niet met een inlegzooltje, maar ik ga eens kijken of een wollen inlegzooltje beter werkt. En Zwolle is inderdaad heel gezellig!
  Dalinka onlangs geplaatst…Shoplog | Vegan food, NYX, kledingMy Profile

 3. 12 november 2016 / 20:19

  Wat een leuke outfit! Die overknees vind ik ook heel leuk. X

 4. 14 november 2016 / 01:14

  Prachtige plek om foto’s te maken, ze zijn erg mooi geworden. Leuke look ook, volgens mij perfect om de stad mee door te wandelen. Ik ben dol op die laarzen, staan je super! Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…words can hurt, sometimesMy Profile

 5. 14 november 2016 / 09:19

  Leuke outfit! En zo te horen is Zwolle ook leuk. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er nog nooit ben geweest haha, misschien volgende zomervakantie en keer de trein pakken! x

 6. 14 november 2016 / 12:36

  Je clutch is echt geweldig!!

  xo

 7. 14 november 2016 / 20:05

  Erg leuke outfit en mooie foto’s ook. Charmante straatjes!

 8. 15 november 2016 / 20:16

  Ik zag je zwarte tas al op instagram, maar nog maal wat een prachtig tas! Mooie outfit draag je ook op de foto’s!
  gea onlangs geplaatst…Wij gaan trouwen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge